- Konu Sahibi VivaLaJuicy
- #28.801
Aranızda Medyumçetin'e son zamanlarda fal atan var mı ? Söylediklerinden tutan durumlar oldu mu? Son kez ona atmak istiyorum ama mayıs ayında çok açıldım. Pat diye 40 liramı vermek istemiyorum artık.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geldi mi falin? Nasıl buldun? Sabah baktım şimdi direkt TRY 20 olmuş 150 fala tamamlayınca. Yorumlar hep olumlu, pembeci olabilir mi sence?ben kredileri şimdi bitirmek için attım. 12 kişi var sırada![]()
Ay evet atacaktım 20 kredi olmuş hemenGeldi mi falin? Nasıl buldun? Sabah baktım şimdi direkt TRY 20 olmuş 150 fala tamamlayınca. Yorumlar hep olumlu, pembeci olabilir mi sence?
estağfurullah canım olur mu öyle şey iyi niyetle söylüyorsun sende.. durumlar iyice çıkmaza girince mecbur sardım yine kurtulamıyorumİşine karışmak istemem de. Görünce belirtmeden geçemedim.
ilk falı olumsuzdu ya bana komple tekrar atsam detay vermeden kahve falan ne der diye düşünüyorum bende ama korkuyorum kaç zaman kendime gelememiştim faldan sonra vade dolumunada bir bir buçuk ay anca kaldı korkuyorum cidden..Aranızda Medyumçetin'e son zamanlarda fal atan var mı ? Söylediklerinden tutan durumlar oldu mu? Son kez ona atmak istiyorum ama mayıs ayında çok açıldım. Pat diye 40 liramı vermek istemiyorum artık.
Olumsuz gelişmeler mi var?estağfurullah canım olur mu öyle şey iyi niyetle söylüyorsun sende.. durumlar iyice çıkmaza girince mecbur sardım yine kurtulamıyorum![]()
çok baskı yaptığım için evet sürüncemeye girdi durum iyiceOlumsuz gelişmeler mi var?
ilk falı olumsuzdu ya bana komple tekrar atsam detay vermeden kahve falan ne der diye düşünüyorum bende ama korkuyorum kaç zaman kendime gelememiştim faldan sonra vade dolumunada bir bir buçuk ay anca kaldı korkuyorum cidden..
ayy evet fiyatı hemen arttırmış dün 14 kişilik sıradan sonra. kızlar, şimdi üstten pembeci diyip günahını almadan üstten falı anlatayım siz karar verirsiniz. soruda baya detay vermiştim zaten ben hep veriyorum, direkt ne görüyosanız falan demedim yani. "sıkıntıya gelemeyen özgürlüğü seven tek bir ilişkide yapamayan birisi" demiş, bunu tüm falcılar diyor zaten, fix. çapkın, özgürlüğüne düşkün falan bunu beğendim. bekliyosun gelmesini istiyosun ama artık umudunda da gücün de kalmamış demiş, bilmiş. yolladığım diğer yüzlerce falcı gibi o da temmuza vade vermiş. bakıp görücezGeldi mi falin? Nasıl buldun? Sabah baktım şimdi direkt TRY 20 olmuş 150 fala tamamlayınca. Yorumlar hep olumlu, pembeci olabilir mi sence?
Medyumcetine baktiraniniz oldu mu kizlar? Bana olumsuzdan besleniyor gibi geldi, sartli atti kabul etmedim![]()
Kızçeler. Falsepeti liya constantaya baktırdım. Tamamen olumsuzdu. Ve en gerçekçi olan kişiydi.son bir cesaretle medyumcetin e kahve göndermeyi düşünüyorum inanılmaz derecede korkarak son zamanda baktiran oldu mu cidden?
Geçen sene bana baktığı olumsuz değildi. Ciddiye almamıştım hatta eski erkek arkadaşım için söylediğine "Hıhı çokta öyledir şimdi" gözüyle bakıyordum. Meğer o ay gerçekten öyleymiş.Medyumcetine baktiraniniz oldu mu kizlar? Bana olumsuzdan besleniyor gibi geldi, sartli atti kabul etmedim![]()
iaşe etti falimi bakmadi önceki falında oylama yapmamışım. ta 2 ay önceki fala bakmış.Geçen sene bana baktığı olumsuz değildi. Ciddiye almamıştım hatta eski erkek arkadaşım için söylediğine "Hıhı çokta öyledir şimdi" gözüyle bakıyordum. Meğer o ay gerçekten öyleymiş.
Bende atayım madem ya artık nasıl bakarsa baksın. Tek merak ettiğim o kaldı.
kız biz azıcık bile olumsuz görmeye dayanamıyoruz sen tamamen olumsuz diyosun. kalbimize mi indirceksinKızçeler. Falsepeti liya constantaya baktırdım. Tamamen olumsuzdu. Ve en gerçekçi olan kişiydi.
Farklı bakış açıları görmek istiyorsanız baktırın derim.
Bence gerçekleri duymakta fayda var. Bak ben kötü olmuyorum eskisi gibi :) gerçekçi olalım panpakız biz azıcık bile olumsuz görmeye dayanamıyoruz sen tamamen olumsuz diyosun. kalbimize mi indirceksin![]()