tellwe.com'da bakılan fallar!

Aranızda Medyumçetin'e son zamanlarda fal atan var mı ? Söylediklerinden tutan durumlar oldu mu? Son kez ona atmak istiyorum ama mayıs ayında çok açıldım. Pat diye 40 liramı vermek istemiyorum artık.

Aranızda Medyumçetin'e son zamanlarda fal atan var mı ? Söylediklerinden tutan durumlar oldu mu? Son kez ona atmak istiyorum ama mayıs ayında çok açıldım. Pat diye 40 liramı vermek istemiyorum artık.
ilk falı olumsuzdu ya bana komple tekrar atsam detay vermeden kahve falan ne der diye düşünüyorum bende ama korkuyorum kaç zaman kendime gelememiştim faldan sonra vade dolumunada bir bir buçuk ay anca kaldı korkuyorum cidden..

ilk falı olumsuzdu ya bana komple tekrar atsam detay vermeden kahve falan ne der diye düşünüyorum bende ama korkuyorum kaç zaman kendime gelememiştim faldan sonra vade dolumunada bir bir buçuk ay anca kaldı korkuyorum cidden..

Bende de en iyi bakan o olmuş. Ama geçen sene baktırdım olurya belki bakım tarzı şimdi iyi değildir diye sordum.
Kimi vade verene kadar iyi bakıp sonucu tutturamıyor ya.. Belki seninde öyle olur üzme kendini.

Geldi mi falin? Nasıl buldun? Sabah baktım şimdi direkt TRY 20 olmuş 150 fala tamamlayınca. Yorumlar hep olumlu, pembeci olabilir mi sence?
ayy evet fiyatı hemen arttırmış dün 14 kişilik sıradan sonra. kızlar, şimdi üstten pembeci diyip günahını almadan üstten falı anlatayım siz karar verirsiniz. soruda baya detay vermiştim zaten ben hep veriyorum, direkt ne görüyosanız falan demedim yani. "sıkıntıya gelemeyen özgürlüğü seven tek bir ilişkide yapamayan birisi" demiş, bunu tüm falcılar diyor zaten, fix. çapkın, özgürlüğüne düşkün falan bunu beğendim. bekliyosun gelmesini istiyosun ama artık umudunda da gücün de kalmamış demiş, bilmiş. yolladığım diğer yüzlerce falcı gibi o da temmuza vade vermiş. bakıp görücez:halay:

bunlar dışında detay vermemiş, karşı taraf analizi falan yoktu. elifsucan'la kıyaslarsam, bi daha bu kıza atmam. elif ablamız iyidir:KK48:

Ben de cananay'a fal baktırmıştım. Bir dediği oldu ama asıl önemli olan şey olmadı. O da olmasa da olurdu önemli birşey değildi zaten. Verdiği vade patladı ama bakalım önemli olan şey için dediği şey olacak mı.

Medyumcetine baktiraniniz oldu mu kizlar? Bana olumsuzdan besleniyor gibi geldi, sartli atti kabul etmedim😥
son bir cesaretle medyumcetin e kahve göndermeyi düşünüyorum inanılmaz derecede korkarak son zamanda baktiran oldu mu cidden?
Kızçeler. Falsepeti liya constantaya baktırdım. Tamamen olumsuzdu. Ve en gerçekçi olan kişiydi.
Farklı bakış açıları görmek istiyorsanız baktırın derim.

Medyumcetine baktiraniniz oldu mu kizlar? Bana olumsuzdan besleniyor gibi geldi, sartli atti kabul etmedim😥
Geçen sene bana baktığı olumsuz değildi. Ciddiye almamıştım hatta eski erkek arkadaşım için söylediğine "Hıhı çokta öyledir şimdi" gözüyle bakıyordum. Meğer o ay gerçekten öyleymiş.
Bende atayım madem ya artık nasıl bakarsa baksın. Tek merak ettiğim o kaldı.

Geçen sene bana baktığı olumsuz değildi. Ciddiye almamıştım hatta eski erkek arkadaşım için söylediğine "Hıhı çokta öyledir şimdi" gözüyle bakıyordum. Meğer o ay gerçekten öyleymiş.
Bende atayım madem ya artık nasıl bakarsa baksın. Tek merak ettiğim o kaldı.
iaşe etti falimi bakmadi önceki falında oylama yapmamışım. ta 2 ay önceki fala bakmış.

Back
X