tellwe.com'da bakılan fallar!

kızlar bir şey sorucam, eğer eski sevgili için baktırıyosanız falcılar size de mi "bu çocuk seni yüreğinden atamıyor, kaç ay geçmiş sevmese çoktan silerdi seni" diyolar mı? attığım 10 falcıdan 9u böyle diyor ya :( acaba herkese mi böyle konuşuyolar?

senden vazgeçmek istiyor ama çıkmıyosun aklından, o yüzden hep dönüyor sana çünkü bir parçası kalmış sende gibi?

kızlar bir şey sorucam, eğer eski sevgili için baktırıyosanız falcılar size de mi "bu çocuk seni yüreğinden atamıyor, kaç ay geçmiş sevmese çoktan silerdi seni" diyolar mı? attığım 10 falcıdan 9u böyle diyor ya :KK43: acaba herkese mi böyle konuşuyolar?

senden vazgeçmek istiyor ama çıkmıyosun aklından, o yüzden hep dönüyor sana çünkü bir parçası kalmış sende gibi?
Eski sevgilim için baktırmıyorum ama eğer soru kısmında sorarsam genellikle yollarımızın birleşeceğini, onun beni sevdiğini ve sorumluluktan korktuğu için gittiğini söylüyorlar.
Eski sevgili konusu benim için fallarda sağlama yapmak gibi bir şey. Eğer onunla ilgili olumlu bir şey söylerse anında eliyorum o falcıyı. ☺️

Eski sevgilim için baktırmıyorum ama eğer soru kısmında sorarsam genellikle yollarımızın birleşeceğini, onun beni sevdiğini ve sorumluluktan korktuğu için gittiğini söylüyorlar.
Eski sevgili konusu benim için fallarda sağlama yapmak gibi bir şey. Eğer onunla ilgili olumlu bir şey söylerse anında eliyorum o falcıyı. ☺
hhahahhahah güzel taktikmiş ama benim baktırış amacım da o olduğu için kestiremedimm

Kızlar thellweci, aprillius, Ladrengildes deneyen var mı?
Burada dönem dönem farklı falcılar trend topic oluyor. Birkaç hafta önce firuzzee konuşuluyordu ben de bir heves baktırdım. Tamamen kopyala yapıştır. Benden, hayatımdan en ufak bir iz bile taşımıyordu. Ne geçmiş, ne gelecek. Falso. Gelecek nasıl mı? Örneğin ben doktorsam gidip yatırım danışmanlığı yapamam. O kadar alakasızdı yani. Bu arada fal yazılıydı. Yorum yapınca direk iade etti. Ardından Ladrengildes e gönderdim. Tam bir facia, zaten açıklamasında bu işe yeni başladığını da yazmış fakat ben başarı yüzdesine göre gönderdim. Hani ben fal baksam daha iyi aaa kuş var, ağaç var gibi ve hayat tarzıma hiç uymayan saçmalıklar. O falı iade istemedim bir şekilde, o da bir dileğim hakkında vade verdiği için ve de bir kişi tarifi vardı ama o da zorlama, yani detaylara inince hiç uymuyor aslında. Özetlemek gerekirse uzak durun derim. Bunların dışında Akrepgöz e baktırdığımda birkaç gün içinde sonucu belli olacak bir konunun nasıl sonuçlanacagını sordum. İlk baktırdığım falcılardandı kendisi, dediğinin tam tersi oldu. İade istedim bana cvp olarak gülücük gönderdi! Üçkagıtcı. Zamazon da falcılıkla alakası yok. Profil bilgilerinden ve sorulardan öngörü yapmaya çalışıyor. Tam bir fiyasko. Mercanteyze ve Şaziye Hanım da genel bakım istediğinizde hiçbirşey bilmediklerini anladığınız sözde falcılar. İade ediyorlar, o nedenle de başarı yüzdelerini yüksek tutabiliyorlar sanırım. Denediğim falcılar konusundaki yazı dizim devam edecek. Bunlar aklıma gelen en kötü seçmeleriydi.
Bir diğer tellwe grubu: asmara, shalevisrael, falaniyethakkaniyet, starlight, mayıskraliçesi, ladrengildes, mavilenaa. Bunlar aralarımda aynı hesap yoksa bile en azından birbirleriyle paslaşıyorlar. Eğer bir falcının hayranları arasında hakkaniyetin fotosunu da görürseniz özellikle uzak durun derim.
@Mune abla bakar mısın?

Merhaba💕
Ben baktırmadım onlara bişey diyemem ama ladrengildesin adı aşina geldi, daha önce forumda geçmişti hatırladım aratınca şunlar çıktı :(

şimdi ellynore'a attığım fal geldi, benle alakası yok falın. sor kısmında detay vermiştim en azından onu okuyup bir şeyler sallasaydı yine beğenirdim. burda çok beğenilmiş ama bana attığı fal bariz copy-paste yapılmıştı :KK43:

şimdi ellynore'a attığım fal geldi, benle alakası yok falın. sor kısmında detay vermiştim en azından onu okuyup bir şeyler sallasaydı yine beğenirdim. burda çok beğenilmiş ama bana attığı fal bariz copy-paste yapılmıştı :KK43:
Bana da ilk iki falimda bir iki yakın gelecek küçük detay bilmişti, aylar sonra tekrar atınca sanki bambaşka biri yorumlamış ve aşırı baştan savma sallama bir yorumdu. Hayal kırıklığıydı... Ben anlamıyorum bazı yorumcuların hesaplarını bazen başkaları mi kullanıyor bazı yakınları mesela harçlık için filan :KK43:

Bana da ilk iki falimda bir iki yakın gelecek küçük detay bilmişti, aylar sonra tekrar atınca sanki bambaşka biri yorumlamış ve aşırı baştan savma sallama bir yorumdu. Hayal kırıklığıydı... Ben anlamıyorum bazı yorumcuların hesaplarını bazen başkaları mi kullanıyor bazı yakınları mesela harçlık için filan :KK43:
Hahah bilmiyorum olabilir, burda herkes bildi deyince atmıştım da artık enerjisi mi yoktu neydi bilmiyorum ama bir önceki kişiye yazdığı falı kopyaladığına eminim😂😂

Back
X