tellwe.com'da bakılan fallar!

Hepimiz aynı süreçlerden geçtik zamanla kolaylaşacak, mutlaka bir hobi edin spor ya da el işi de olabilir ya da profesyonel destek alabilirsin eğer kendi kendine halledemiyorsan, işinde iyi terapistler var.
adamı sevgimden sımartıp bir anda benden emin olmasına sebep veren ve böyle olmasına sebebiyet veren benim ama kendi elimle kendi mutsuzluğumu yarattım

adamı sevgimden sımartıp bir anda benden emin olmasına sebep veren ve böyle olmasına sebebiyet veren benim ama kendi elimle kendi mutsuzluğumu yarattım
Ah bebeğim hepimiz öyleyiz malesef. Bana yapma diyenlere de hayır o öyle biri değil demiştim. Tam da öyleymiş :)

Ya valla kim ne derse desin karakteri güzel olan adam karşısındakinin sevgisinden çok emin olsa da şımarıp saçma sapan triplere girmiyor.
Nasıl olsa beni seviyor, her türlü yanımda olur diye düşünen adam doyumsuzdur. Böyle adamlar için de üzülmeye değmez.

Kesinlikle dogru canım

Sevginizi belli etmeseydiniz ve yine bitseydi bu sefer de sevgimden emin olamadı ondan bitti diyebilirdiniz. Her durumda benim gibi kendini suçlayan biriyseniz kesin böyle derdiniz. Ama öyle bir şey yok, siz ne yaparsanız yapın olmayacaksa olmuyor. Aradan biraz zaman geçince olaylara daha dışardan ve sağlıklı baktığınızda farkına varacaksınız eminim, geçici bir ruh hali bu :)

ben de öyle düsünüyorum aslında nereye kadar süründürerek ya da taktik yaparak gidecekti ki sonucta her insan karsılıklı sevip sevilmek ister adam ne zamanki emin oldu beni birden sallamamaya mesaj atmazsam atmamaya gönlümü bile almamaya başladı ben de ayrıldım

Kesinlikle haklısın. Taktiklerle ilişki yürütülmez ki. Neredeyse aynı şeyleri yaşamışız, ki zaten ilişkilerinde sorun yaşayanların çoğu aynı tip erkeklerden dert yanıyor.

Ben hep kartları açık oynadım mesela, aman güvendiğimi sevdiğimi belli etmeyeyim demedim. Sonra adam bana hiçbir açıklama yapmadan ortadan kayboldu. Hatta çok güzel geçen bir günün sonunda yaptı bunu :)

Gerçekten böyle adamlar onu düşünmeni bile hak etmiyor. Tabii ki üzülmen çok normal, hatta şu an yaşaman gereken üzüntüyü yaşamalısın ki sonradan acısı daha fena çıkmasın, ama kısa bir süre sonra toparlanmaya bak. Kendine bir hobi edin, spor mesela aşırı işe yarıyor bu konuda :) ilgi duyduğun herhangi bir kursa gidebilirsin ki bu sosyalleşmek amaçlı mükemmel bir şey. Ama her şeyden önce kendi değerinin farkına var, bunları hak etmediğini ve böyle giden bir ilişkide mutlu huzurlu olamayacağını düşün. Sonra her şey güzel olacak zaten. :)

mutlu olan ciftler nasıl basarıyor bunu herkes duygularını mı gizliyor ben bunu anlamadım asıl

mutlu olan ciftler nasıl basarıyor bunu herkes duygularını mı gizliyor ben bunu anlamadım asıl
Benim şu an ilişki yaşadığım adamla bana tüm bu olumsuz şeyleri yaşatan adam arasında dünya kadar fark var. Önemli olan kesinlikle karakteri oturmuş insanlarla birlikte olmak.
Şimdiki sevgilime de sevdiğimi çok belli ediyorum ama bir kere bile kötü davranmadı, şımarıp delirmedi. :)

Oyunlarla, taktiklerle yürüyen ilişki çok sağlıklı olmuyor maalesef. Yalnız şöyle bir şey var, %100 güvenmeyeceksin ki %1 bile olsa kaybetme ihtimali olduğunu bilsin.

orda işte alttan aldığımı görünce üzerine titreyince adamın hali tavrı değisti kendini bulunmaz hint kumaşı sandı sonra da beni değersizleştirdi üstüne de en yakın arkadasları ayrıl yalnızlık daha güzel diye gazladılar bu hale geldik, yine de sevseydi ne elalemin lafına bakardı ne de baska bir seye

Kızlar bir şey sormak istiyorum benim 2 ayrı tellwe hesabım var ve birinden fal atmıştım elifsucan a ama 2 ay falan oldu galiba. Neyse başka bir hesabımdan da bugün attım aynı şeyleri söyledi bire-bir. Acaba diğer hesaptaki fala mı baktı dicem de olamaz dimi diğer hesabimin hangisi olduğunu ne bilcek isimler farkli. Ama iliski konusunda birebir eski falla ayni şeyleri soyledi yani kendiyle celismedi. Bakalim cikacak mi vadesi yaz sonu ama ben vadelerine bakmiyorum tam tutmuyo cunku.

Yani geçmiş falımda iliski sormuştum bu falda aile iş sordum araya sıkıştırdım iliskiyi ama iliski konusunda 2 ay oncekiyle ayni seyleri dedi farkli seyler demedi birebir aynisi su su olcak diye ondan sasirdim

Bana da aynı vadeyi verdi. Yaz sonu dedi. Siz ayrı mısınız o kişiyle? Neler dediğini bana yazar mısın özelden? Acaba herkese aynı şeyleri mi söylüyor?

Bana da aynı vadeyi verdi. Yaz sonu dedi. Siz ayrı mısınız o kişiyle? Neler dediğini bana yazar mısın özelden? Acaba herkese aynı şeyleri mi söylüyor?
aynı şeyleri söylediğini sanmam çünkü daha 3 yada 4 gün olmamıştır baktığı fal yine çıktı bana mesela tüm falcılar ağustos eylül ayını vade veriyor elifsucanin vadesi aynı şekilde suan.. ben onun varlıklarla iletişimi olduğunu düşünüyorum birebir bilip fallarının bu reddede çıkması çok ilginç çünkü..

41bakla nasıl

Ne demişti de çıktı peki? Hani ufak tefek mi yoksa daha büyük bir şey mi?

Ne demişti de çıktı peki? Hani ufak tefek mi yoksa daha büyük bir şey mi?
yani görüşme ilk olarak ondan dolayı ertelenecek daha sonra senden dedi. pazar günü ilk olarak ondan bugün de benden dolayı erteleme oldu ne yazık ki gerçekten. ki ben görüşme konusunu cok kafama taktigim bir donemdeydim hatta bugun kesin gorusuruz gozuyle bakiyordum fali patlayacak diye düşünmüştüm. iznim iptal oldu o da bursaya gitti..:) arabasını satışa koydu ve kadın dedi ki istediği rakam gelmiyor bir türlü dedigi gun telefon konusmamiz olmuştu günlerdir konuşmuyorduk; konuşurken istediğim rakam gelmiyor moralim çok bozuk dedi. bu ay içinde satılacak ve temmuzda görüşme var dedi. araba satısı için bisey diyemem bekleyip göreceğiz fakat, görüşme evet temmuza kalacak yüzde 99.. ve benimkinin ağzından dökülen bir cümleyi ertesi gün elifsucan bana aynen aktardı. benim için gayet iyi bir falcı ve bana falları tutuyor ama enerji meselesi bana tutan başkasına tutmayabilir. fakat yinede baktirip memnun kalmayan çok az bence sitede hakkını yiyemem kadının..

Senin için hareketli bir dönem sanırım bu ara :) bende pek hareket yok ondan teyit edemiyorum dedikleri doğru mu değil mi

Senin için hareketli bir dönem sanırım bu ara :) bende pek hareket yok ondan teyit edemiyorum dedikleri doğru mu değil mi
Ben genelde ona yakın gelecek ve an için baktiriyorum ama hiç sekmedi söyledikleri falı patlasaydı üzülürdüm ama bi kız olayı var onda da geçmişi an olarak yorumluyor mesela o da anlaşılıyor zaten:) umarım güzel dilek sunduğu tüm falları çıkar baktiran herkese:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…