tellwe.com'da bakılan fallar!

Umarım.
Sık sık atıyor musun yine?

Kızlar kesinlikle banuyılmaz ve uyumsuz aynı kişi. Falıma ikisi de aynı yorum yapmış bazı cümleler birebir ya çok şaşırdım. Daha önce böyle birşey söylenmişti değil mi

peki bir sorum olacak kızlar, banu yılmaz a mı elifsucan a mı atayım. önceki yorumları okuyorum ama karar veremiyorum. tavsiyeniz nedir?

Kızlar kesinlikle banuyılmaz ve uyumsuz aynı kişi. Falıma ikisi de aynı yorum yapmış bazı cümleler birebir ya çok şaşırdım. Daha önce böyle birşey söylenmişti değil mi
uyumsuza baktirdim banu yılmazı merak ediyordum acikcasi baya ama baktirip emin olmayı bende istedim şuan ama yeni elifsucana attım:/

Kızlar elifsucanın adını çok duyar oldum ne kadar sürede fal bakıyor bekletiyor mu falları bir de olumsuz da söylüyor mu

Merhaba kızlar bende yeni üye oldum bir süredir takip ediyordum sizi aylardır :) fal batağındaydım çıkmıştım aslında ama yine giriyorum herhalde :)

Bende size bir kaç kullanıcı paylaşayım :)
Bence huyummavii ve imsezgi aynı kişi çok kolladım giriş çıkış saatlerini ikisinide denedim falda ikiside beni evlendirip balayına yurt dışına gönderdi evlendikten sonra da araba alacağımı söyledi bu kadar olmazdı yani imkansız :)

Bu ara medyumçetinide çok konuşuyosunuz oda karşımdaki kişinin çok iyi olduğunu onu kaybetmemem gerektiğini söyledi sana yanlışı olacak bir insan değil dedi sonraki falında ise seni defalarca aldatmış bundan ayrıl dedi en az 50 kişi var dedi :) bende daha önceki falını hatırlatınca demekki faldan sonra başlamış dedi :)) moral bozmaktan başka birşey değildi :)

Sezgiselgüçlerden de çok destek aldım ben her kavgada ona koşardım umut verirdi en son istemiyorum ayrıldım artık dedim bana evleniceksin diyen kadın zaten sonunuz yoktu dedi :)

Elifsucsna iki ay önce bende fal baktırdım sıkıntılar devam edicek dedi evet ediyorda :) yaz ortaları düzelme var ama ciddiyet görmedim dedi siz bu sra çok övünce bir daha attım yine tutarlıydı

Naktaya iki kez fal gönderdim biri tellwe de diğeri instagramda oda bende tutturamadı enerji meselesi sanırım bi arkadaşımda bildiği konular olmuştu bende hiç olmadı :)

içimi inanılmaz rahatlattin çetın beni depresyona sokmuştu kaç gün yemeden içmeden kesilmistim..

Kızlar elifsucanın adını çok duyar oldum ne kadar sürede fal bakıyor bekletiyor mu falları bir de olumsuz da söylüyor mu
yani bende olumsuzu da söylüyor . hani pembe tablo çizmek isteseydi başka bir kadın durumundan hiç bahsetmezdi çünkü.. çevrimiçi yakalarsan bi iki saate yorumluyor ama çevrimdışıyken yolladığında gece yarısını bulduğu oluyor. fal sirasi çok uzamış ama 12 kişi bekliyordu bugün.

elifsucan a baktırdım ben. öncelikle kısa bi faldı. tabi on liralık fala destan yazmasını da beklememek lazım aslında . mevcut durumu bildi aslında ama insan sunu da düşünüyr artık ortalama bişey söyleyip de tutturmuş olabilir mi :) öyle yıldım bu falcılardan güvenim yok yani :) gelecekle ilgili söyledikleri tutar mı bilmiyorum kısa zaman dedi yazarım tekrar buraya. ama şöyle de bişey var, bnm baktırdığım kişiye söylediğim bi cümleyi bana senin için böyle düşünüyor dedi. ya bildi ya salladı tuttu bilmiyorum artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…