- Konu Sahibi VivaLaJuicy
-
- #28.981
Bu ay bitmeden arada sorun olacağını söyledi dün gece yaşadık bazı durumları da onunla ilgili gayet güzel bilmişti kadın bana söyledi iyi giderken herşey sun gece bitme noktasına geldi belki de bitti bilmiyorum gerçi sonra seni kaybetmek istemediği için sonrası güzel olacak dedi ama bilmiyorum ben bitti gözüyle bakıyorum artıknasıl birşey çıktı ve vade olarak da tuttu mu
bana da buna yakın bir şey söylemişti her şey güzel giderken planlar yapılırken birden uzaklaşacak sessizlik olacak falan diye ama sanki ben bunu geçmişte yaşadım onu mu diyo acaba diye emin olamadım :sBu ay bitmeden arada sorun olacağını söyledi dün gece yaşadık bazı durumları da onunla ilgili gayet güzel bilmişti kadın bana söyledi iyi giderken herşey sun gece bitme noktasına geldi belki de bitti bilmiyorum gerçi sonra seni kaybetmek istemediği için sonrası güzel olacak dedi ama bilmiyorum ben bitti gözüyle bakıyorum artık
geçmişte de yaşadım git geller de bana bu ay bitmeden olacak dedi oldu dabana da buna yakın bir şey söylemişti her şey güzel giderken planlar yapılırken birden uzaklaşacak sessizlik olacak falan diye ama sanki ben bunu geçmişte yaşadım onu mu diyo acaba diye emin olamadım :s
umarım diğer dedikleri de çıkar aranız düzelirgeçmişte de yaşadım git geller de bana bu ay bitmeden olacak dedi oldu da
bilmiyorum artık çok yoruldum fazla kırgınım o yüzden en iyisi böyle olması artık diye düşünüyorum olmuyor çünkü ben çok yıprandımumarım diğer dedikleri de çıkar aranız düzelir
fal sepeti yorumcu zeus nasıl kızlar onu bekliyorum?
size de bilememiş işte fal olayı da böyle garip bende buradan okuyarak baktirdim bana tuttu dedikleri okudum ilk falını araya ayrılıkta girecek ayrılık da yaşayacaksınız yazmış şimdi dediği durumu yaşıyorumElifsucan’a yaklaşık 2 hafta arayla 2 kez baktırdım. İlk falıyla biraz çelişti açıkçası. Geçmişte olan bir şeyi gelecekte olacakmış gibi söyledi. Baktırdıktan sonra hayatımda çok değişik bir gelişme oldu ve onunla ilgili hiçbir şey söylemedi. Gerçekten iyi bir falcı onu görebilmeliydi diye düşünüyorum.
Evet, bilemedi doğrusu. Mesela sevdiğim bir falcı var, yaşadığım o olaydan sonra ona gidip baktırınca direkt o meseleyi söyledi. Yabana atılacak bir konu da değildi. Online falcılar beni tatmin etmiyor sanırım :)size de bilememiş işte fal olayı da böyle garip bende buradan okuyarak baktirdim bana tuttu dedikleri okudum ilk falını araya ayrılıkta girecek ayrılık da yaşayacaksınız yazmış şimdi dediği durumu yaşıyorum
ay kim o bende baktirayim ona istanbul da ise ayda telefonda bakıyorsa iyiyse öyleEvet, bilemedi doğrusu. Mesela sevdiğim bir falcı var, yaşadığım o olaydan sonra ona gidip baktırınca direkt o meseleyi söyledi. Yabana atılacak bir konu da değildi. Online falcılar beni tatmin etmiyor sanırım :)
Symbol beşiktaş’taki Nihal. Ama tavsiye etmiyorum, o şekilde anlamayın :) çünkü bana çok iyi olan bir başkasına aşırı saçmalayabiliyor ya da tam tersi :) Nihal de anda iyi aslında, gelecek olarak söylediği şey biraz pembe geldi mesela. Şu an öyle bir şey imkansız ötesi.ay kim o bende baktirayim ona istanbul da ise ayda telefonda bakıyorsa iyiyse öyle
belki 2 hafta ara kısa gelmiştir ondan. Hiç mi birşey bilemediElifsucan’a yaklaşık 2 hafta arayla 2 kez baktırdım. İlk falıyla biraz çelişti açıkçası. Geçmişte olan bir şeyi gelecekte olacakmış gibi söyledi. Baktırdıktan sonra hayatımda çok değişik bir gelişme oldu ve onunla ilgili hiçbir şey söylemedi. Gerçekten iyi bir falcı onu görebilmeliydi diye düşünüyorum.
İlk falda verdiğim bir detayı hiç dikkate almadan yorum yapmıştı. İkinci falda o detayı verince yorum tamamen değişti. :)belki 2 hafta ara kısa gelmiştir ondan. Hiç mi birşey bilemedi
35 tl oluyor.Tellwedeki 35.00 kredi 350 tl mi oluyor
Bu arada yanlış sormuş olabilirim hesapta gözükeni değil de falcılara tıkladığımızda görünen kredileri diyorum. 35 kredi yazanlarda 35 tllik kredi gidiyor Ya. 35.00 kaç oluyor bilemedim :) teşekkür ederim :)35 tl oluyor.
O şekilde hiç baktırmadım ama bence o da 35 tl’dir :) rica ederim :)Bu arada yanlış sormuş olabilirim hesapta gözükeni değil de falcılara tıkladığımızda görünen kredileri diyorum. 35 kredi yazanlarda 35 tllik kredi gidiyor Ya. 35.00 kaç oluyor bilemedim :) teşekkür ederim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?