- 30 Eylül 2018
- 1.083
- 1.243
- 133
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
-
- #29.321
ben baktırdım evet sorduğum adam için ilişki var dedi olumlu konuştu. Sana?Kızlarrrr
Mormelek’e baktıranlar
Herkese olumlu mu konuştu bu kız?
Evet bana da olumlu konuştuben baktırdım evet sorduğum adam için ilişki var dedi olumlu konuştu. Sana?
melteme olumsuz konuşmuş ama :7Evet bana da olumlu konuştu
Bir tek ona olumsuz konuşmuşmelteme olumsuz konuşmuş ama :7
Bir tek ona olumsuz konuşmuş
meltem olumsuz faldan sonra extreme bi davranıs sergilediği için kız korkup pembe tabloya çevirmiş olabilir belki de? zaten meltem iade aldı, olumsuz olunca üzülmüştümelteme olumsuz konuşmuş ama :7
Extreme ne yaptı ki?meltem olumsuz faldan sonra extreme bi davranıs sergilediği için kız korkup pembe tabloya çevirmiş olabilir belki de? zaten meltem iade aldı, olumsuz olunca üzülmüştü
ilk ben atmıştım, bana analiz ve anı çok iyi bildiği için melteme attırmıştım. belki ondan sonra pembeye dönmüştür...
işte 1 yıldız verip çirkeflik yapmıştı birazcıkExtreme ne yaptı ki?
hadi ya umarım bilerek pembe konuşmuyordurişte 1 yıldız verip çirkeflik yapmıştı birazcık
Tövbe estağfirullah :))işte 1 yıldız verip çirkeflik yapmıştı birazcık
hadi ya umarım bilerek pembe konuşmuyordurtemmuz son hafta verdi vade olarak bakıcaz
ya deme bunuAy bana da aynı vadeyi verdi27-28-29 temmuza dikkat et dedi
Bana da temmuz sonu dedi ve olumlu dedi :)).Insallah tesaduftur .ya deme bunutemmuzun son haftası adım atacak ağustosun başında ilişkiniz başlamış olur dedi offffff
bence tesadüf değilBana da temmuz sonu dedi ve olumlu dedi :)).Insallah tesaduftur .
size eskilerden biri dönecek falan da dedi miBana da temmuz sonu dedi ve olumlu dedi :)).Insallah tesaduftur .
Yaaa ama niye yaaBana da temmuz sonu dedi ve olumlu dedi :)).Insallah tesaduftur .
Bana da dedigi surec benzerdi ama daha cok gelecek hakkinda bilgi vermis.ya bana da temmuz sonu dedi.. hüzünlendim şu an
ama yaptığı analizler de doğruydu yani
Evet dedi.size eskilerden biri dönecek falan da dedi mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?