- 31 Ağustos 2012
- 3.705
- 5.105
- 248
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
-
- #29.341
böyle bir cümle bende de vardıDiğer sayfalarda Elifsucanın takıntılı bi kızdan bahsettiği yazılmış.Kızlar benim baktırdığım falda da bu cümle vardı.
Duygusal olarak bişey yok ama kız bunu arayıp soruyor gibi bi cümleydi.Diğer yazanlarda aynımı acaba aşırı merak ettim.
İşsel, maddi anlamda sorunları var. Bu nedenle evlilik adını koyma konusunda biraz sorun yaşayacaksınız, sana soğuk davranacak demiş. Buradan da açık ara sallamış.Valla ifşa olursamda olayım şu klasik cümle olan maddi anlamda aile anlamında sorunları varda yazıyormu sizin fallarda.
Hemen hemen benzer cümleler.Adam adım atacakta sorunları var.Seninle beraber olursa ciddi düşünmek zorunda olduğunu biliyor.Bu bir ay gel git durumlar yaşanır.kısa mesafe yol ayrılığı çıkmış...İşsek, maddi anlamda sorunları var. Bu nedenle evlilik adını koyma konusunda biraz sorun yaşayacaksınız, sana soğuk davranacak demiş. Buradan da açık ara sallamış.
Öfff hep mi aynı yaaHemen hemen benzer cümleler.Adam adım atacakta sorunları var.Seninle beraber olursa ciddi düşünmek zorunda olduğunu biliyor.Bu bir ay gel git durumlar yaşanır.kısa mesafe yol ayrılığı çıkmış...
Kopyalayıp kopyalayıp atasım geldi.Öfff hep mi aynı yaa
Bende de böyle
evet genelde falcılar maddi konulardan bahsediyorlarValla ifşa olursamda olayım şu klasik cümle olan maddi anlamda aile anlamında sorunları varda yazıyormu sizin fallarda.
Çünkü hepimize ıssız adamlar denk geliyor :)Elifsucana baktırmıştım şimdi okudum falı bana da şehir ayrılığı var adım atmıyor çünkü ciddi ilişkiden kaçıyormuş ciddi ilişki istemiyormuş şuanlık gibi şeyler yazmış devrik cümlelerle bazı cümlelerini anlamadım zaten.. aynı akrepgözün yazım tarzına benzettim baktım tellwe de akrepgöz yok gitmiş siteden
Elifsucana baktırmıştım şimdi okudum falı bana da şehir ayrılığı var adım atmıyor çünkü ciddi ilişkiden kaçıyormuş ciddi ilişki istemiyormuş şuanlık gibi şeyler yazmış devrik cümlelerle bazı cümlelerini anlamadım zaten.. aynı akrepgözün yazım tarzına benzettim baktım tellwe de akrepgöz yok gitmiş siteden
yok sorumluluktan kaçıyor demedi galiba bu cümleyi yazmak bende aklına gelmedi çünkü ciddi ilişki istemeyen erkek otomatikmen sorumluluktan kaçıyor oluyor aynı şeyÇünkü hepimize ıssız adamlar denk geliyor :)
Sorumluluktan kaçıyor da dedi mi
olabilir bilemiyorum ne doğru ne yanlış hepsi birbirine girdiBana elifsucan farkli konusmus hakkini yiyemem para sorunu kismi ortak bir tek.
bana uzun yola çıkacak ikinizden biri demiştiHemen hemen benzer cümleler.Adam adım atacakta sorunları var.Seninle beraber olursa ciddi düşünmek zorunda olduğunu biliyor.Bu bir ay gel git durumlar yaşanır.kısa mesafe yol ayrılığı çıkmış...
oha evet ciddiyet istemiyor dedi bana dayok sorumluluktan kaçıyor demedi galiba bu cümleyi yazmak bende aklına gelmedi çünkü ciddi ilişki istemeyen erkek otomatikmen sorumluluktan kaçıyor oluyor aynı şey
ya şok oluyorum hemen hemen aynı şeylerElifsucana baktırmıştım şimdi okudum falı bana da şehir ayrılığı var adım atmıyor çünkü ciddi ilişkiden kaçıyormuş ciddi ilişki istemiyormuş şuanlık gibi şeyler yazmış devrik cümlelerle bazı cümlelerini anlamadım zaten.. aynı akrepgözün yazım tarzına benzettim baktım tellwe de akrepgöz yok gitmiş siteden
I ıh benimki ıssız adam değil.Çünkü hepimize ıssız adamlar denk geliyor :)
Sorumluluktan kaçıyor da dedi mi
canım sen başka kimlere baktırdın ? nakta, geysu falan?I ıh benimki ıssız adam değil.
Şu 2 yıllık fal deneyimimde bu adam için tek bu durumu tak diye bilen vardı yeşilçingene.
Çok kişisel burada yazamadığım bi durum.
Ben de yalnız artık tekrara düşüyor.
Çünkü bir türlü çözülemiyor.Tekrara düşmekte haklı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?