tellwe.com'da bakılan fallar!

Ben elifsucan’a 2 kez baktırdım, 2’sinde de böyle bir şey söylemedi.
Ancak iki falı da birbiriyle çelişmişti.

Aa bir dakika, şimdi 2.falı tekrar okudum. Bana da erkek arkadaşının çevresinde bir kız var, telefon ya da sosyal medya demiş. (Bu kısmı anlamadım.) Sen de haberdar olacaksın demiş. Aldatma görmüyorum ama etrafında ilişkisi olduğuna bir bir kız var demiş. Burada da ne demek istediğini anlamadım
Erkek arkadaşının verdiği bir karşılık yok demiş bir de.
Aşırı saçma bir fal olmuş, tekrar okuyunca benimle alakası olmayan bir fal olduğunu anladım. :)

Son düzenleme:
böyle bir cümle bende de vardı

ben Elifsucanın fal yorumuyla sorduğum soruya verdiği cevabın cümle yapısının çok farklı olduğunu düşünüyorum.
Söyle söyleyeyim yorumda cümleler nasıl anlaşılmaz devrikse sorduğum soruya cevapları bir o kadar anlaşılır.Sanki aynı kişi yazmıyormuş gibi.

İlk falda ‘eski sevgilin hayatında biri var mı yok mu diye merak ediyor.’ demiş.
İkinci falda ‘konuşmak istiyor ama hayatında biri olduğunu da biliyor.’ demiş.
Bilmesinin imkanı yok, hadi bunu geçtim, 2 fal arasında yalnızca 1 hafta var.
İlk falda verdiğim bir detayı hiç dikkate almadan yorum yapmış, ikinci falda o detayı tekrar vermişim bu kez yorum tamamen değişmiş.

Valla ifşa olursamda olayım şu klasik cümle olan maddi anlamda aile anlamında sorunları varda yazıyormu sizin fallarda.
İşsel, maddi anlamda sorunları var. Bu nedenle evlilik adını koyma konusunda biraz sorun yaşayacaksınız, sana soğuk davranacak demiş. Buradan da açık ara sallamış.

İşsek, maddi anlamda sorunları var. Bu nedenle evlilik adını koyma konusunda biraz sorun yaşayacaksınız, sana soğuk davranacak demiş. Buradan da açık ara sallamış.
Hemen hemen benzer cümleler.Adam adım atacakta sorunları var.Seninle beraber olursa ciddi düşünmek zorunda olduğunu biliyor.Bu bir ay gel git durumlar yaşanır.kısa mesafe yol ayrılığı çıkmış...

Hemen hemen benzer cümleler.Adam adım atacakta sorunları var.Seninle beraber olursa ciddi düşünmek zorunda olduğunu biliyor.Bu bir ay gel git durumlar yaşanır.kısa mesafe yol ayrılığı çıkmış...
Öfff hep mi aynı yaa
Bende de böyle

Elifsucana baktırmıştım şimdi okudum falı bana da şehir ayrılığı var adım atmıyor çünkü ciddi ilişkiden kaçıyormuş ciddi ilişki istemiyormuş şuanlık gibi şeyler yazmış devrik cümlelerle bazı cümlelerini anlamadım zaten.. aynı akrepgözün yazım tarzına benzettim baktım tellwe de akrepgöz yok gitmiş siteden

Çünkü hepimize ıssız adamlar denk geliyor :)
Sorumluluktan kaçıyor da dedi mi

Bana elifsucan farkli konusmus hakkini yiyemem para sorunu kismi ortak bir tek.

ya şok oluyorum hemen hemen aynı şeyler

Çünkü hepimize ıssız adamlar denk geliyor :)
Sorumluluktan kaçıyor da dedi mi
I ıh benimki ıssız adam değil.
Şu 2 yıllık fal deneyimimde bu adam için tek bu durumu tak diye bilen vardı yeşilçingene.
Çok kişisel burada yazamadığım bi durum.
Ben de yalnız artık tekrara düşüyor.
Çünkü bir türlü çözülemiyor.Tekrara düşmekte haklı.

canım sen başka kimlere baktırdın ? nakta, geysu falan?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…