- 31 Ağustos 2012
- 3.705
- 5.105
- 248
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
- #29.761
Elifsucan’ın bahsettiği düğüne de eğitime de katıldım ama kimseyle tanışmadım.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Elifsucan’ın bahsettiği düğüne de eğitime de katıldım ama kimseyle tanışmadım.![]()
Bana bunu diyen çok olduEski sevgilinden dönüş görmüyorum, yakın gelecekte birini de göremiyorum diyen bir cengaver çıkmadı![]()
Kim mesela? cidden umut tacirliği yapmadan neyse onu söyleyen birilerini arıyorum.Bana bunu diyen çok olduolumsuzu görüp söyleyen de oldu
![]()
Ebrununhislerine tarot atmıştım mesela o pişman olsa da gelmeyecek dedi.Kim mesela? cidden umut tacirliği yapmadan neyse onu söyleyen birilerini arıyorum.
Bana da kalabalıklar içinde biriyle tanışma diye yazmış zaten yazınca anladım çıkmayacağını mecbur kalmadıkça kalabalıklara girmeyi hiç sevmeyen yalnız bir kovboyum çünkü. Elifsucan benim için boş bir falcıdır.Elifsucan’ın bahsettiği düğüne de eğitime de katıldım ama kimseyle tanışmadım.![]()
ay bana da demişti onuBana da kalabalıklar içinde biriyle tanışma diye yazmış zaten yazınca anladım çıkmayacağını mecbur kalmadıkça kalabalıklara girmeyi hiç sevmeyen yalnız bir kovboyum çünkü. Elifsucan benim için boş bir falcıdır.
Ben baktirdim ve Banu Yilmaz in yeni bi hesabi oldugunu dusunuyorum. O kadar iyi biliyorum ki tarzini. Ve yine onun gibi kisa bir fal yorumuydu.merhaba
KKARAAYNAYA baktıranınız oldumu acaba tellwede ?
Ben de böyle düşünüyorum. Kaç kez yolladım canlı fala çağırdı hep. Canlı falda da kısa cevaplar verdiBen baktirdim ve Banu Yilmaz in yeni bi hesabi oldugunu dusunuyorum. O kadar iyi biliyorum ki tarzini. Ve yine onun gibi kisa bir fal yorumuydu.
Birşey sorabilir miyim ,canlı fal nasıl oluyor,hiç gittiniz mi?Ben de böyle düşünüyorum. Kaç kez yolladım canlı fala çağırdı hep. Canlı falda da kısa cevaplar verdi
Anlık bakıyorlar msnde yazışır gibi yazışıyorsunuzBirşey sorabilir miyim ,canlı fal nasıl oluyor,hiç gittiniz mi?
Peki banu sizce guzel bakıyor mu, cıktı mı ikisinden biriBen de böyle düşünüyorum. Kaç kez yolladım canlı fala çağırdı hep. Canlı falda da kısa cevaplar verdi
Tabi ki önerileri almak için buradayız:) hesap adı nedir bir bakayım. Ben instagramdakilere güvenmiyorum pek hep wp konuşma görselleri atıyorlar da ne malum kendileri de yazıyo olabilir ama siz olumluysanız bir göz gezdirmek isterimKizlar instagramda fal baktirdim kadin her seyi bildi, gelecekle ilgili dedigi sey de cikti baya onceden baktirmistim emin olmadan onermek istemedim. ismini yazmami isterseniz yazarim sorun degilse eger.![]()
Ebruya attım bende sesli bakmıstı bana gelicek dedi oldu da bence boş birisi değil üslubu da güzel içten. Param olursa giderim yine ucuzdu zaten. Bu arada sartli da olsa soru soruyosun canm ben ek soru kısmından yazıyorum param da gitmiyo soruyorum direk aklında bulunsun ❤Ebrununhislerine tarot atmıştım mesela o pişman olsa da gelmeyecek dedi.
Ruhfalla attım o şartlı gönderdi Kabul ettim .keşke kabul etmeseydim soru soramamak kötü oldu . O da gelmeyecek diyenlerden. Telveden şimdilik aklımda olanlar bunlar
Tabi ki önerileri almak için buradayız:) hesap adı nedir bir bakayım. Ben instagramdakilere güvenmiyorum pek hep wp konuşma görselleri atıyorlar da ne malum kendileri de yazıyo olabilir ama siz olumluysanız bir göz gezdirmek isterim