tellwe.com'da bakılan fallar!

Elifsucan’ın bahsettiği düğüne de eğitime de katıldım ama kimseyle tanışmadım. :KK48:

Zaten iki yoldan yürüyorlar. 1. Eski sevgilin geri dönecek diyenler.. 2. Eski sevgilin dönmeyecek ama biriyle tanışacaksın diyenler :KK48: O kadar kolay mı yahu her an birileriyle tanışıyoruz güya:)
Eski sevgilinden dönüş görmüyorum, yakın gelecekte birini de göremiyorum diyen bir cengaver çıkmadı:KK45:

Kim mesela? cidden umut tacirliği yapmadan neyse onu söyleyen birilerini arıyorum.
Ebrununhislerine tarot atmıştım mesela o pişman olsa da gelmeyecek dedi.
Ruhfalla attım o şartlı gönderdi Kabul ettim .keşke kabul etmeseydim soru soramamak kötü oldu . O da gelmeyecek diyenlerden. Telveden şimdilik aklımda olanlar bunlar

Elifsucan’ın bahsettiği düğüne de eğitime de katıldım ama kimseyle tanışmadım. :KK48:
Bana da kalabalıklar içinde biriyle tanışma diye yazmış zaten yazınca anladım çıkmayacağını mecbur kalmadıkça kalabalıklara girmeyi hiç sevmeyen yalnız bir kovboyum çünkü. Elifsucan benim için boş bir falcıdır.

yaşlar gereği iyi kötü sosyal ortamlara giriyoruz diye ilk iş kalabalıkta yeni biri ile tanışma diyorlar.
bana mesela biri, karşına biri çıkacak o seni isteyecek ama sen sevgilinden vazgeçmiyosun dedi. yalnız tanışacağın yer öyle arkadaş ortamı değil baya devlet dairesi gibi sıkıcı bi yer dedi.
yeni birini hiç istemiyorum ama en azından klasik lafları söylemedi diyorum

Kizlar instagramda fal baktirdim kadin her seyi bildi, gelecekle ilgili dedigi sey de cikti baya onceden baktirmistim emin olmadan onermek istemedim. ismini yazmami isterseniz yazarim sorun degilse eger. 😄🌸

Kizlar instagramda fal baktirdim kadin her seyi bildi, gelecekle ilgili dedigi sey de cikti baya onceden baktirmistim emin olmadan onermek istemedim. ismini yazmami isterseniz yazarim sorun degilse eger. 😄🌸
Tabi ki önerileri almak için buradayız:) hesap adı nedir bir bakayım. Ben instagramdakilere güvenmiyorum pek hep wp konuşma görselleri atıyorlar da ne malum kendileri de yazıyo olabilir ama siz olumluysanız bir göz gezdirmek isterim

Ebrununhislerine tarot atmıştım mesela o pişman olsa da gelmeyecek dedi.
Ruhfalla attım o şartlı gönderdi Kabul ettim .keşke kabul etmeseydim soru soramamak kötü oldu . O da gelmeyecek diyenlerden. Telveden şimdilik aklımda olanlar bunlar
Ebruya attım bende sesli bakmıstı bana gelicek dedi oldu da bence boş birisi değil üslubu da güzel içten. Param olursa giderim yine ucuzdu zaten. Bu arada sartli da olsa soru soruyosun canm ben ek soru kısmından yazıyorum param da gitmiyo soruyorum direk aklında bulunsun ❤

papatyamerve87 fal baktırdım yorumları güzeldi ayrıntılı meleklerden destek alıyor.monalyo vardı birde o da güzel bakıyor kahve falına

Tabi ki önerileri almak için buradayız:) hesap adı nedir bir bakayım. Ben instagramdakilere güvenmiyorum pek hep wp konuşma görselleri atıyorlar da ne malum kendileri de yazıyo olabilir ama siz olumluysanız bir göz gezdirmek isterim

tabii vereyim ismini, nurastrolojivefal profilde kahve fincani var, canim ben olumlu sonuclar aldim zaten bekledim bi sure ona gore onereyim dedim. baktirirsan yorumunu beklerimm. 💜

Kızlar merhaba yeşilçingene için çok şey yazılmış ama bilemedim ben dün baktırdım sanki baya bildi gibi geleceğe dair söylediği şeyler tutar mı cidden iyi midir?

Back
X