tellwe.com'da bakılan fallar!

Çok teşekkür ederim. :) Yani aslında sormak istediğim şey, biriyle ortamlarınız çok ayrı düşmüş olsa bile, aradan yıllar geçmiş olsa bile, bir süre sonra o kişiyle sürekli olarak aynı ortamlara düşmek, sürekli denk gelmek vb. durumlar karmik bağ ile alakalı olabilir mi?
tabi bunla ilgili çok net bir bilgim yok ama bu çok beklenmedik zaman ve yerlerde oluyorsa bence bir işarettir.

iyi bayramlar kızlar senelerdir yesilcingeneye fal baktırırım biliyorsunuz ilk defa su falı gönderdim dün daha önce baktiran var mı su falı kendisine nasıldır yorumu daha gelmedi merak ettim

iyi bayramlar kızlar senelerdir yesilcingeneye fal baktırırım biliyorsunuz ilk defa su falı gönderdim dün daha önce baktiran var mı su falı kendisine nasıldır yorumu daha gelmedi merak ettim
Ben kahve falı baktırmıştım ve anlık durumu çok iyi analiz etti gibi geldi ama sanki olumsuzluktan da besleniyo gibi biraz. Baktırdıktan sonra yazar mısın lütfen merak ettim

Iyi bayramlar:)
Bence degisik bir sey bekleme.
Gecen sene baktirdigim bir falda demisti.inan sudan karttan telveden baktim ama sonuc boyle diye.
Yani zaten iyi fal bakmak isteyen kisi,görüsü de varsa,kompleks bir fal bakip yorum yapiyor.

ben astrolojik açıdan şöyle bir yanıt verebilirim: sizin kuzey ay düğümünüz (kad) ile onun güney ay düğümü (gad) veya yine birinizin güneş işe diğerinizin gad'ı sinastri yani ilişki haritasında kavuşumdaysa bu aranızda karmik bir bağ var demek.

gad dediğimiz şey inanıyorsanız bundan önceki yaşamlarınızdan getirdiğiniz, bilinçaltınızda olan davranış ve hisler.
bundan dolayı yukarıdaki drumlarda karmik bağ oluyor. yani geçmiş yaşamlardan beri berabersiniz gibi.
Mesela benim kad oğlak, onun gad terazi. Benim burcum terazi, onunki akrep. Onun gad ve benim güneş kavuşmuş mu oldu? Biraz karışık yazdım ama yazıyı da tam anlayamadım.

Iyi bayramlar:)
Bence degisik bir sey bekleme.
Gecen sene baktirdigim bir falda demisti.inan sudan karttan telveden baktim ama sonuc boyle diye.
Yani zaten iyi fal bakmak isteyen kisi,görüsü de varsa,kompleks bir fal bakip yorum yapiyor.
ne yapsam geri çeksem su falı nı acaba madem aynı şeyleri diyor 40 tl boşuna gitmesin banu yılmaz nasıl peki baktirsam ona ne diyorsunuz

ne yapsam geri çeksem su falı nı acaba madem aynı şeyleri diyor 40 tl boşuna gitmesin banu yılmaz nasıl peki baktirsam ona ne diyorsunuz
Banu yilmaz kısa ama öz bakıyor. 1 kere denenebilir. Kkaraayna 10 kredi ikisi de aynı kişi. Istersen 10 krediyi bir dene

Yok ben geri cek demiyorum.bilen insan hepsinde biliyor diyorum.
Kahvesi de cok farkli fiyat degildi sanki bana kalirsa boyle kalsin derim :)
Banu yilmaz bana 1 sene once bakmis ve bilmis olacak/olmayacak dedigi seyler tutmus ama kisa ve ozensiz gibi duruyor fallari.
Seveni de var sevmeyeni de ben yesilcingene gibi asiri elektrik alamadim banudan ama dedikleri de cikmis.
He bu arada o an sordugum kisiye olmayacak deyip asil bu kisi cikacak deyip tarif etmis.ve dogru zamanda dedigi gibi biriyle basladim da...tabi ayrilindi gecen seneydi....

Bu arada 2 ay icinde fal sepetinde ve tellwede 15,20 kisiye fal baktirdim.
Ama tam yorum yaomak icin eylul basini bekliyorum.
Vadelere taktigimdan degil ama yasadiklarim cok sık degisiyor,bugun bu bildi desem yarin digeri derim simdi yorumlarsam.

20 gun sonra daha net yorum yapacagim.

Yok ben geri cek demiyorum.bilen insan hepsinde biliyor diyorum.
Kahvesi de cok farkli fiyat degildi sanki bana kalirsa boyle kalsin derim :)
Banu yilmaz bana 1 sene once bakmis ve bilmis olacak/olmayacak dedigi seyler tutmus ama kisa ve ozensiz gibi duruyor fallari.
Seveni de var sevmeyeni de ben yesilcingene gibi asiri elektrik alamadim banudan ama dedikleri de cikmis.
He bu arada o an sordugum kisiye olmayacak deyip asil bu kisi cikacak deyip tarif etmis.ve dogru zamanda dedigi gibi biriyle basladim da...tabi ayrilindi gecen seneydi....

Bu arada 2 ay icinde fal sepetinde ve tellwede 15,20 kisiye fal baktirdim.
Ama tam yorum yaomak icin eylul basini bekliyorum.
Vadelere taktigimdan degil ama yasadiklarim cok sık degisiyor,bugun bu bildi desem yarin digeri derim simdi yorumlarsam.

20 gun sonra daha net yorum yapacagim.
banu yılmaz a artık eylül ayında baktirim bakmaya başlamış yesilcingene yine kısmet ona baktirmakmis

geç kaldım bakmaya başlamış.kismet değilmiş belki önümüzde ki ay baktırırım dediğiniz isimlere
Bende cevabini bildigim seyleri soruyorum gercekci bir yorum yapiyorlar mi diye. Sevgilisi olan eski sevgilimi sordum. Banu bana direk onun hayatında biri var mutluluk yok size dedi 😂 net ve doğru bana göre

Bende cevabini bildigim seyleri soruyorum gercekci bir yorum yapiyorlar mi diye. Sevgilisi olan eski sevgilimi sordum. Banu bana direk onun hayatında biri var mutluluk yok size dedi 😂 net ve doğru bana göre
wuuhhhaaaa... ya banu bana bence imkansız birşey söyledi. yani olumlu ama bence çok zor olcak bişi. ama ne zaman banunun dediği çıkmaz desem burda biri onun hakkında olumlu yazıyo.

wuuhhhaaaa... ya banu bana bence imkansız birşey söyledi. yani olumlu ama bence çok zor olcak bişi. ama ne zaman banunun dediği çıkmaz desem burda biri onun hakkında olumlu yazıyo.
Ben ilk baslarda bundan 2 yil once filan cok memnundum kendisinden sonradan fal olmaktan cikti artik yorumlari ve ben begendigim gibi begenmedigimi de buraya yazinca, surekli onu deli gibi savunan bir üye sanki ben sadece kendisini hedefleyip yaziyormusum gibi provokatif postlar yayinladi burada ve hesabi kapatildi. Tahmin etmek zor degil bence ta kendisiydi 😈

Son düzenleme:
Back
X