tellwe.com'da bakılan fallar!

Kızlar bende sultanfalcının dediği zaman aralıklarını tutturuyor hep bir kaç defa atmıştım iki hafta önce yine attım vade yine tutuyor şu gün demiyor ama şu hafta dediği zaman oluyor. Gidişat onun gibi ilerler mi bilmiyorum biraz pembe ama söyleyim dedim. Sizden var mı baktıranınız ?

Maalslesef kotu bir durum bir kisi ile ilgili kotu bir diyolog yasadim , iyi haberlerle de gelecegim insallah .Bu venus hani iyi gelecekti ,bu nedir kardesim halen netlesemedik yok agustos yok bilmem ne .Neyse iyi haberlerle de de gelecegim kizlar inaniyorum o gemi birgün gelecek :)))).
kavuşum yada dolunay olduğu anda hemen yoluna girmiyor işler malesef. dolunay 10-15 gün içerisinde etkilerini gösteriyor. venüs de güneşle daha bu sabah kavuştu..

tam da aslanda.. aşk meşk her türlü güzel ilişki için şahane... :) hepimize güzellikler getirsin :)
Valla her yerde aslan burcu icin sahane diyorlar ama ben aslanim vallahi hala gri durumlar aksamalar tartismalar yasiyorum.Insallah gorucem bakalim:).

Valla her yerde aslan burcu icin sahane diyorlar ama ben aslanim vallahi hala gri durumlar aksamalar tartismalar yasiyorum.Insallah gorucem bakalim:).
Ben de Aslanim ama henuz dogumgunume var bir haftadan biraz fazla, sinirdayim yani :)
Benim icin de radikal bir degisim sart 😌

Merhaba hanımlar, ben ilk defa fal attım kkaraaynaya 3 saat oldu hala 4.sıradayım bu kadar uzun mu sürüyor ben anlamadım

Merhaba hanımlar, ben ilk defa fal attım kkaraaynaya 3 saat oldu hala 4.sıradayım bu kadar uzun mu sürüyor ben anlamadım
Tellwe’de fallar çabuk gelmiyor maalesef. Yiramir diye bi falcıya baktırmıştım, 8-9 gün sonra geldi yorum :)
İlk sırada değilseniz 1-2 saat içinde falınızın gelmesini beklemeyin :)

Back
X