- 23 Temmuz 2019
- 14.633
- 46.634
- 548
- 40
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
- #29.921
aa bi ara uygun gidiodu ya, tühŞu an için dediği gibi olmuyor, yalan olacak gibi :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aa bi ara uygun gidiodu ya, tühŞu an için dediği gibi olmuyor, yalan olacak gibi :)
5 saat oldu hala 4.sıradayım bence sürecek gibi :)Benim sıram 24 falandı amao kadar sürmez sizinki:)
Benimde ilk falimda ufak bir ayrinti cikmisti.Simdi 2. kez attim bekliyorum bakalim .Aylar önce sardunya'ya baktırmıştım. Söylediği ufak bir şey çıktı. Ama aynı zamanda patlayan yerleri de olmuş falın.
Baktı mı merak ettim?5 saat oldu hala 4.sıradayım bence sürecek gibi :)
Hayır daha 3.sıradayımBaktı mı merak ettim?
Sonunda sıra bana gelmiş şartlı fal atmış bi kaç nokta atışı var beklediğimden güzeldiBaktı mı merak ettim?
Sevindim bunaSonunda sıra bana gelmiş şartlı fal atmış bi kaç nokta atışı var beklediğimden güzeldi
Bence pembeci yani olumlu yorumlamış her şeyi soru sormuştum yıldızname ile yanıtlanır o demişSevindim buna
Pembeci mi peki?
bana pek pembe bakmadı açıkçası olan durumu net şekilde anlatmışBence pembeci yani olumlu yorumlamış her şeyi soru sormuştum yıldızname ile yanıtlanır o demiş
Bende attım olumlu bir faldi ama soru kısmını beğenmedim cevap baştan savmabana pek pembe bakmadı açıkçası olan durumu net şekilde anlatmış
cevap kısmı ben de de kısa idi gerçi fal kısmında güzel açıklama yapmıştı o yüzden pek üstünde durmadımBende attım olumlu bir faldi ama soru kısmını beğenmedim cevap baştan savma
Banu Yilmaz gercekleri. Kendisi sorudan hic hoslanmaz lutfen bir iki kelime yazar, baska da bisey cikmamis der. Ayrica, parayi sever o nedenle canli fal veya daha yuksek ucretli olan fallarina cagirmasi cok muhtemeldir. Bilmeyenler icin Kkaraayna diger hesabi kendisinin.Bende attım olumlu bir faldi ama soru kısmını beğenmedim cevap baştan savma
Neden sürekli yeni hesap açıyor ki?Banu Yilmaz gercekleri. Kendisi sorudan hic hoslanmaz lutfen bir iki kelime yazar, baska da bisey cikmamis der. Ayrica, parayi sever o nedenle canli fal veya daha yuksek ucretli olan fallarina cagirmasi cok muhtemeldir. Bilmeyenler icin Kkaraayna diger hesabi kendisinin.
ben 4 senedir baktiriyorum iki üç ayda bir memnunum benim için iyi falcı ilgili sorulara bile uzun uzun cevap veren biriYesilcingeneye baktırmak istiyorum da memnun kalan söyledikleri çıkan var mı?
Bilmiyorum, diger hesaplarinin yorum ucreti yukselince yeni bastan hesap acip daha dusuk ucretten de yorum yapip pastadan payini artirmak icin belki de. Uyumsuzz da onun hesabi bir de bir ara Grenway adli hesabi acmisti iki yaz oncesiydi sanirim. Kkaraayna yi da acali cok oldu ama son zamanlarda populer olunca 150 fal sinirini asti sanirim. Piyon gibi farkli farkli hesaplar isteNeden sürekli yeni hesap açıyor ki?
Bir de ben deneyim o zamanben 4 senedir baktiriyorum iki üç ayda bir memnunum benim için iyi falcı ilgili sorulara bile uzun uzun cevap veren biri
deneyin isterseniz size de çıkar bilir diyim inşallah sorularınızın cevabını alırsınızBir de ben deneyim o zaman
Kkaraayna hesabına kahve falı gönderdim ancak yorumlamasını hiç beğenmedim sizde çıktı mı?Banu Yilmaz gercekleri. Kendisi sorudan hic hoslanmaz lutfen bir iki kelime yazar, baska da bisey cikmamis der. Ayrica, parayi sever o nedenle canli fal veya daha yuksek ucretli olan fallarina cagirmasi cok muhtemeldir. Bilmeyenler icin Kkaraayna diger hesabi kendisinin.