tellwe.com'da bakılan fallar!

Bende attım olumlu bir faldi ama soru kısmını beğenmedim cevap baştan savma
Banu Yilmaz gercekleri. Kendisi sorudan hic hoslanmaz lutfen bir iki kelime yazar, baska da bisey cikmamis der. Ayrica, parayi sever o nedenle canli fal veya daha yuksek ucretli olan fallarina cagirmasi cok muhtemeldir. Bilmeyenler icin Kkaraayna diger hesabi kendisinin.

Banu Yilmaz gercekleri. Kendisi sorudan hic hoslanmaz lutfen bir iki kelime yazar, baska da bisey cikmamis der. Ayrica, parayi sever o nedenle canli fal veya daha yuksek ucretli olan fallarina cagirmasi cok muhtemeldir. Bilmeyenler icin Kkaraayna diger hesabi kendisinin.
Neden sürekli yeni hesap açıyor ki?

Neden sürekli yeni hesap açıyor ki?
Bilmiyorum, diger hesaplarinin yorum ucreti yukselince yeni bastan hesap acip daha dusuk ucretten de yorum yapip pastadan payini artirmak icin belki de. Uyumsuzz da onun hesabi bir de bir ara Grenway adli hesabi acmisti iki yaz oncesiydi sanirim. Kkaraayna yi da acali cok oldu ama son zamanlarda populer olunca 150 fal sinirini asti sanirim. Piyon gibi farkli farkli hesaplar iste 🤔
Bunlar benim emin oldugum hesaplar. Benden daha eski uyeler daha da fazla hesabi oldugunu yaziyorlardi.

Kkaraayna hesabına kahve falı gönderdim ancak yorumlamasını hiç beğenmedim sizde çıktı mı?

Back
X