tellwe.com'da bakılan fallar!

Kkaraayna hesabına kahve falı gönderdim ancak yorumlamasını hiç beğenmedim sizde çıktı mı?
Ben Kkaraayna hesabina Banu Yilmaz oldugunu bilmeden attim, yazim ve yorum uslubunu artik cok iyi tanidigimdan direkt anladim. Yeni gonderdim sayilir bir kac hafta anca vardir ve vadesi henuz dolmadi.

Yesilcingene nin baktıgı evet güzel ilerler dediği fal için fal sepetinden baktırdıgım bi falcı sizden olmaz dedi. Çingene için durum analizleri nasıldır acaba?

Yesilcingene nin baktıgı evet güzel ilerler dediği fal için fal sepetinden baktırdıgım bi falcı sizden olmaz dedi. Çingene için durum analizleri nasıldır acaba?
Ben birkaç kez baktırdım ama doğru mu değil mi söyledikleri teyit edemiyorum. Bazen saçma geliyordu tarottta harf görmesi. O denli hisli midir bilemem.

kkaraayna ya kahve falı baktirdim bugün için yemek yiycez akşam belki ondan dolayı ufak bir sorun olabilir ama etkileyemeyecek buluşmanizi anlık bir sorun dedi anahtarını evde unutmuş çilingir çağırmış falan gerilmiş biraz dediği çıktı sayılır kadının diye düşünüyorum

Şöyle bi baktım da telweye konuşulduğu için abartısız söylüyorum ne kadar basit bir site yorumun y sinden anlamayan yorumcular ile doludur eminim ki ucuz diye sanirim oralara fal atılıyor şahsen ben bi katına falına 7 lira vereceğime gider başka sitede üzerine 13 tl koyar 20 tl ye birine baktiririm enazindan bilen insan bakar orada 20 tl ye bakan da vardir elbet ama bence faldan ziyade birazda site içeriyi insanı çekmeli gerçekten basit herkes yorumcu olabiliyor

Yesilcingeneye fal attım dün. Karakter analizi güzel anlık durum da. Verdiği vadesi çıkan ya da söylediklerini yaşayan oldu mu?

tabii vereyim ismini, nurastrolojivefal profilde kahve fincani var, canim ben olumlu sonuclar aldim zaten bekledim bi sure ona gore onereyim dedim. baktirirsan yorumunu beklerimm. 💜

Arkadaşlar bilginiz olsun nurastrolojivefal İnstagram profili tamamen dolandırıcı. Kendisi paranızı alıyor ve falınıza bakmıyor! Burası aracılığıyla çok yakın bi arkadaşımı yönlendirdim kendisine ve kızın 40 TL parasını alıp falına bakmamış. Zavallım ne zorluklarla kazanıyor o parayı. Allahtan ben de kendisine fal gönderecektim iyi ki göndermemişim. Kendisinin çok fazla başka hesaplarıda varmış Instagram’da bence en iyisi Instagram’da kimseye fal baktırmamak. Güvenilir bir platform değil! Ne diyim artık Allah bildiği gibi yapsın böyle insanları :(

Ben de şeyi merak ediyorum. Yeşilçingene’nin olumlu konuştuğu biri var mı? Her şey harika olucak, çok mutlu olucaksınız dediği biri?:)

Ben de şeyi merak ediyorum. Yeşilçingene’nin olumlu konuştuğu biri var mı? Her şey harika olucak, çok mutlu olucaksınız dediği biri?:)
Herkes yesilcingenenin dediklerinin ciktigini soyluyorsa ve hepimize olumsuz konusuyorsa,bu demektir ki aslinda cok cogumuzun durumu olumsuz ve fallara para saciyoruz.
O kadar bir derdin pesinden gidiyoruz ki fal baktirarak,bir sure sonra falda sordugumuz kisi degisiyor farkinda degiliz.

Yesilcingeneye 2,3 senedir fal atarim arada.
Sadece 1 kez olumlu konustu.
Bir kisiyle ilgili;
evlilik uyumunuz var,
o seviyor,
sen seviyorsun,
hersey harika vs...
Ama uyardi da sunlar soyle olmazsa bu is zora girer diye.
Oyle de oldu zora girdi ve sonra ki fallarinda evet durum hayirli ama sartlar degisti artik olmasi cok zor deyip olumsuzlasti...

Herkes yesilcingenenin dediklerinin ciktigini soyluyorsa ve hepimize olumsuz konusuyorsa,bu demektir ki aslinda cok cogumuzun durumu olumsuz ve fallara para saciyoruz.
O kadar bir derdin pesinden gidiyoruz ki fal baktirarak,bir sure sonra falda sordugumuz kisi degisiyor farkinda degiliz.

Yesilcingeneye 2,3 senedir fal atarim arada.
Sadece 1 kez olumlu konustu.
Bir kisiyle ilgili;
evlilik uyumunuz var,
o seviyor,
sen seviyorsun,
hersey harika vs...
Ama uyardi da sunlar soyle olmazsa bu is zora girer diye.
Oyle de oldu zora girdi ve sonra ki fallarinda evet durum hayirli ama sartlar degisti artik olmasi cok zor deyip olumsuzlasti...
Yani bana çok olumsuz konuşmadı bu arada ama bikaç kişinin falıyla kıyasladığımda sanki olumlu ama olumsuz olabilir , hayırlı ama hayırsız, dönmeyecek kararlı ama dönebilir falan gibi konuşuyo, iki ucu da açık bırakıyo gibi geldi bana sadece ki anda iyi bence ben tekrar atmayı düşünüyorum fal ona.

Yani bana çok olumsuz konuşmadı bu arada ama bikaç kişinin falıyla kıyasladığımda sanki olumlu ama olumsuz olabilir , hayırlı ama hayırsız, dönmeyecek kararlı ama dönebilir falan gibi konuşuyo, iki ucu da açık bırakıyo gibi geldi bana sadece ki anda iyi bence ben tekrar atmayı düşünüyorum fal ona.
Ustteki msjimda da demistim.ben bir kac senedir ara ara baktiririm.ayni olay icin sık baktirinca tekrara duser.
Ama soyledikleri bugune kadar hep olmus.
Yani olumsuz dedikleri...ama şu da var.
Misal bir kez yaptigim hesaplamada kesinlikle es cikmiyorsunuz su an anlasiyorsaniz da bu is olmaz dedi.
Bir baskasinda uyumunuz var ama sartlar olumsuz falan dedi.
Ay yazdim ama neye gelecektim unuttum :) oyle yani.
Bu arada konular ayniysa baktirma derim cunku cumlelerine kadar ayni soyleyecek...

Arkadaşlar bilginiz olsun nurastrolojivefal İnstagram profili tamamen dolandırıcı. Kendisi paranızı alıyor ve falınıza bakmıyor! Burası aracılığıyla çok yakın bi arkadaşımı yönlendirdim kendisine ve kızın 40 TL parasını alıp falına bakmamış. Zavallım ne zorluklarla kazanıyor o parayı. Allahtan ben de kendisine fal gönderecektim iyi ki göndermemişim. Kendisinin çok fazla başka hesaplarıda varmış Instagram’da bence en iyisi Instagram’da kimseye fal baktırmamak. Güvenilir bir platform değil! Ne diyim artık Allah bildiği gibi yapsın böyle insanları :KK43:

Desene bende ipten döndüm cebe havale yaoıcaktım. Tc istedim hemen dönücem dedi üç saat sonra yazdı güvensizlik oluştu arada vazgeçtim dedim iyi ki demişim :)

Desene bende ipten döndüm cebe havale yaoıcaktım. Tc istedim hemen dönücem dedi üç saat sonra yazdı güvensizlik oluştu arada vazgeçtim dedim iyi ki demişim :)

Allah korumuş sizi :halay:Bir kaç gün öncede Tellwe’de Ebrununhisleri para kaybın olacak demiş arkadaşımın falında hemen ardından bu olay kızın başına geldi :silah: Atıp tuttu mu bilmiyorum ama gerçekten iyi bi nokta atışı olmuş olumsuz bir durum olmasına rağmen!

Allah korumuş sizi :halay:Bir kaç gün öncede Tellwe’de Ebrununhisleri para kaybın olacak demiş arkadaşımın falında hemen ardından bu olay kızın başına geldi :silah: Atıp tuttu mu bilmiyorum ama gerçekten iyi bi nokta atışı olmuş olumsuz bir durum olmasına rağmen!
Aaaa bana dedi 😂😂 yok ailen bu yüzden kızabilir falan filan. Yaşamadım dediğini.. Sesli bakıyordu :(

Bana öyle çok olumsuz konuşmadı. Hatta neyse onu söyledigini ama kırmadan dökmeden kişinin belli sınırları içinde yaptıgını dusunuyorum :). Ha durum çıkar cıkmaz bilemiyorum ilerleyen zamanlarda görecegiz :)

Back
X