- Konu Sahibi VivaLaJuicy
- #29.941
Ben de dün attım benim falımda bildiği şeyler vardı ama bana da pembeci geldiKkaraayna hesabına kahve falı gönderdim ancak yorumlamasını hiç beğenmedim sizde çıktı mı?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de dün attım benim falımda bildiği şeyler vardı ama bana da pembeci geldiKkaraayna hesabına kahve falı gönderdim ancak yorumlamasını hiç beğenmedim sizde çıktı mı?
Ben Kkaraayna hesabina Banu Yilmaz oldugunu bilmeden attim, yazim ve yorum uslubunu artik cok iyi tanidigimdan direkt anladim. Yeni gonderdim sayilir bir kac hafta anca vardir ve vadesi henuz dolmadi.Kkaraayna hesabına kahve falı gönderdim ancak yorumlamasını hiç beğenmedim sizde çıktı mı?
Ben birkaç kez baktırdım ama doğru mu değil mi söyledikleri teyit edemiyorum. Bazen saçma geliyordu tarottta harf görmesi. O denli hisli midir bilemem.Yesilcingene nin baktıgı evet güzel ilerler dediği fal için fal sepetinden baktırdıgım bi falcı sizden olmaz dedi. Çingene için durum analizleri nasıldır acaba?
Bana da çok olumsuzdu bildiği birşey olmadı geleceğe dönük konuşmuş sorduğum sorular üzerinden oldukça özensizdi beğenmedim...Ben de dün attım benim falımda bildiği şeyler vardı ama bana da pembeci geldi
tabii vereyim ismini, nurastrolojivefal profilde kahve fincani var, canim ben olumlu sonuclar aldim zaten bekledim bi sure ona gore onereyim dedim. baktirirsan yorumunu beklerimm.![]()
Varsa ben de merak ediyorumBen de şeyi merak ediyorum. Yeşilçingene’nin olumlu konuştuğu biri var mı? Her şey harika olucak, çok mutlu olucaksınız dediği biri?:)
Herkes yesilcingenenin dediklerinin ciktigini soyluyorsa ve hepimize olumsuz konusuyorsa,bu demektir ki aslinda cok cogumuzun durumu olumsuz ve fallara para saciyoruz.Ben de şeyi merak ediyorum. Yeşilçingene’nin olumlu konuştuğu biri var mı? Her şey harika olucak, çok mutlu olucaksınız dediği biri?:)
Yani bana çok olumsuz konuşmadı bu arada ama bikaç kişinin falıyla kıyasladığımda sanki olumlu ama olumsuz olabilir , hayırlı ama hayırsız, dönmeyecek kararlı ama dönebilir falan gibi konuşuyo, iki ucu da açık bırakıyo gibi geldi bana sadece ki anda iyi bence ben tekrar atmayı düşünüyorum fal ona.Herkes yesilcingenenin dediklerinin ciktigini soyluyorsa ve hepimize olumsuz konusuyorsa,bu demektir ki aslinda cok cogumuzun durumu olumsuz ve fallara para saciyoruz.
O kadar bir derdin pesinden gidiyoruz ki fal baktirarak,bir sure sonra falda sordugumuz kisi degisiyor farkinda degiliz.
Yesilcingeneye 2,3 senedir fal atarim arada.
Sadece 1 kez olumlu konustu.
Bir kisiyle ilgili;
evlilik uyumunuz var,
o seviyor,
sen seviyorsun,
hersey harika vs...
Ama uyardi da sunlar soyle olmazsa bu is zora girer diye.
Oyle de oldu zora girdi ve sonra ki fallarinda evet durum hayirli ama sartlar degisti artik olmasi cok zor deyip olumsuzlasti...
Ustteki msjimda da demistim.ben bir kac senedir ara ara baktiririm.ayni olay icin sık baktirinca tekrara duser.Yani bana çok olumsuz konuşmadı bu arada ama bikaç kişinin falıyla kıyasladığımda sanki olumlu ama olumsuz olabilir , hayırlı ama hayırsız, dönmeyecek kararlı ama dönebilir falan gibi konuşuyo, iki ucu da açık bırakıyo gibi geldi bana sadece ki anda iyi bence ben tekrar atmayı düşünüyorum fal ona.
Arkadaşlar bilginiz olsun nurastrolojivefal İnstagram profili tamamen dolandırıcı. Kendisi paranızı alıyor ve falınıza bakmıyor! Burası aracılığıyla çok yakın bi arkadaşımı yönlendirdim kendisine ve kızın 40 TL parasını alıp falına bakmamış. Zavallım ne zorluklarla kazanıyor o parayı. Allahtan ben de kendisine fal gönderecektim iyi ki göndermemişim. Kendisinin çok fazla başka hesaplarıda varmış Instagram’da bence en iyisi Instagram’da kimseye fal baktırmamak. Güvenilir bir platform değil! Ne diyim artık Allah bildiği gibi yapsın böyle insanları![]()
Desene bende ipten döndüm cebe havale yaoıcaktım. Tc istedim hemen dönücem dedi üç saat sonra yazdı güvensizlik oluştu arada vazgeçtim dedim iyi ki demişim :)
Aaaa bana dediAllah korumuş siziBir kaç gün öncede Tellwe’de Ebrununhisleri para kaybın olacak demiş arkadaşımın falında hemen ardından bu olay kızın başına geldi
Atıp tuttu mu bilmiyorum ama gerçekten iyi bi nokta atışı olmuş olumsuz bir durum olmasına rağmen!
Ben de şeyi merak ediyorum. Yeşilçingene’nin olumlu konuştuğu biri var mı? Her şey harika olucak, çok mutlu olucaksınız dediği biri?:)