tellwe.com'da bakılan fallar!

Zaten hepimizin yaşadıkları aşağı yukarı aynı şeyler zaten. Hepimiz ex peşindeyiz ve bizim bu uğruna fal baktırdığımız itler aynı karakterde. O yüzden elifsucanın dedikleri bana hiç wow gelmiyor.
en son su falı baktırmıştım sesli yorumlamıştı.. Hiç ilişkimin olmadığı 3 4 kere görüştüğüm adamı sorduğumda yok sen çok sevmişsin alttan almışsın yıpranmışsın falan dedi şok oldum :D ne sevgisi ne ilişkisi dedim ya :D

en son su falı baktırmıştım sesli yorumlamıştı.. Hiç ilişkimin olmadığı 3 4 kere görüştüğüm adamı sorduğumda yok sen çok sevmişsin alttan almışsın yıpranmışsın falan dedi şok oldum :KK70: ne sevgisi ne ilişkisi dedim ya :KK70:
içinden sevmissindir anlamamışsındır o yüzden falcidan daha iyi bilecek halin yok ya 😎

Zaten hepimizin yaşadıkları aşağı yukarı aynı şeyler zaten. Hepimiz ex peşindeyiz ve bizim bu uğruna fal baktırdığımız itler aynı karakterde. O yüzden elifsucanın dedikleri bana hiç wow gelmiyor.
Cidden yahu, aşağı yukarı ne diyeceğini biliyorlar ex için genel geçer şeyler. Seni çok sevmiş aslında ama kafası karışık, aranıza mesafe girmiş, pişmanlığı var ama cesaretini toplayamıyor. Üzerinde kötü bir enerji var aslında çok mutsuz. Seni özlüyor vs vs vs🤣

Ben bu tarz analizlere asla tav olmuyorum artık, spesifik bir olayı bilince etkileniyorum sadece

Ay çok sevindim patlamasına yani eğer sana da olumsuz bişey söylediyse :KK70:
Yani şaka bir yana ben zaten pembe tablocuları hiç sevmem olumsuz olmasına itirazım yok ama 3 senelik erkek arkadaşım için tek gecelik ilişkileri oldu dese tamam kabul fark edememişim derim ama yok birsürü yazıştıkları varmış eskiden bağını koparamadığı varmış falan. Adamın tüm sosyal medya şifreleri bende sürekli beraberiz tatillere gittik ve telefonunu asla saklamaz hep ortada ve seslidedir istediğim zaman bakarım. Yani 3 senede insan hiç mi yakalamaz bir yazışma bir arama falan? O yüzden inanmadım. Ama dediğim gibi tek gecelik kaçamakları oldu deseydi o zaman bişey diyemezdim çünkü yakalama imkanı çok zor. Ama yine de moralim bozuldu yani faldan dolayı :KK43:
Hep başka birisi olduğunu görüyor fallarda banada öyle demişti. Başka bir kişi yoktu biliyorum, takılmayın bence...

Kızlar ben dün tellwe’de traumel’e kahve falı attım. Ve gerçekten bilecek mi diye denedim eski sevgilimin harflerini hayatında biri olup olmadığını falan sordum. Harflerin hiç biri zaten sorduğum kişi de yoktu sevgilisi olup olmadığını da bilemedi. İade isteyince de enerjimiz uyuşmamış demekki canım üzgünüm iade yapmıyorum dedi. Bildiğiniz paramın üstüne yattı, zaten iki satır yazmış onda da bir şeyi bilseydi içim yanmazdı. Kimseye önermiyorum

o kız hep var zaten :KK70: benimkinde de bi kız varmış takmış kafaya bunu ama bitmek üzereymiş bitince bana net adımla gelecekmişte bilmem ne

Amannn demek ki aynı şeyleri söylüyor herkese neyse iyi bari içim rahatladı biraz. Dün birşey sormak için aradı eski erkek arkadaşım falın o kadar etkisinde kalmışım ki düşman gibi konuştum adamla :KK70:

bana da benzer laflar dedi yerini değiştirerek kelimelerin kız bunun pesinde arıyor hatta aralarında kavga olacak bitecek bu durum sende bir şekilde duyacaksın yada sana anlatacak deyip durdu hep. bana da gelecek belirsiz şuan evlilik yada ciddiyet istemiyor diyor o kısmı doğru evet de bu kadın olayı çok ilginç ama
Herkese söylediği şeylerin kurgusu genel anlamda aynı demek ki :)

ben elifsucan a 15 gün önce falan atmıştım. sanırım bi bana başkası yok demedi. hatta sakın aklına getirme, arkadaşlarıyla kafa dağıtmak için bir iki defa kalabalığa girmiş o kadar yazmış. artık eşref saatine denk gelmişsem :KK45:

ben elifsucan a 15 gün önce falan atmıştım. sanırım bi bana başkası yok demedi. hatta sakın aklına getirme, arkadaşlarıyla kafa dağıtmak için bir iki defa kalabalığa girmiş o kadar yazmış. artık eşref saatine denk gelmişsem :KK45:
İyi bari şanslısın :KK70: Bana kaderyazgı da başkaları olmuş dedi belki de gerçekten öyledir ispat edemiyosunki napcan:(

İyi bari şanslısın :KK70: Bana kaderyazgı da başkaları olmuş dedi belki de gerçekten öyledir ispat edemiyosunki napcan:KK43:
bana kimse bişi demese de bence birileriyle flörtleşmiştir. sevgili olmasa da bi yazışma falan olmuştur gibi gibi geliyor. kendi hislerime daha çok güveniyorum :)

bana kimse bişi demese de bence birileriyle flörtleşmiştir. sevgili olmasa da bi yazışma falan olmuştur gibi gibi geliyor. kendi hislerime daha çok güveniyorum :)
Aslına bakarsan benimkinin de hep kızlarla fazla samimi olduğunu düşünmüşümdür :)) Aman biten bitti aslında ne olacaksa ispat etsem, daha çok kendimi üzüyorum işte

Back
X