tellwe.com'da bakılan fallar!

Ben fal attım ona bana sevdiğin kişi duygularını bilmiyor bence git söyle felan dedi bilgi vermeden atmıştım ne görüyorsanız yorumunuzu bekliyorum dedim böyle demiş alakası yok yani
İyi ki atmamışımmm ona da atacak gibiydim. Keşke herkes baktırdığı falların analizini yapsa da böyle hissiz insanlara boşuna para yedirmesek🙄

Ay çok sevindim patlamasına yani eğer sana da olumsuz bişey söylediyse :KK70:
Yani şaka bir yana ben zaten pembe tablocuları hiç sevmem olumsuz olmasına itirazım yok ama 3 senelik erkek arkadaşım için tek gecelik ilişkileri oldu dese tamam kabul fark edememişim derim ama yok birsürü yazıştıkları varmış eskiden bağını koparamadığı varmış falan. Adamın tüm sosyal medya şifreleri bende sürekli beraberiz tatillere gittik ve telefonunu asla saklamaz hep ortada ve seslidedir istediğim zaman bakarım. Yani 3 senede insan hiç mi yakalamaz bir yazışma bir arama falan? O yüzden inanmadım. Ama dediğim gibi tek gecelik kaçamakları oldu deseydi o zaman bişey diyemezdim çünkü yakalama imkanı çok zor. Ama yine de moralim bozuldu yani faldan dolayı :KK43:
Elifsucanla ilgili daha öncede yazdım sanada yazayım
Benimkine de başka bir kız bunu takıntı yapmış arıyor vs dedi sanmıyorum olduğunu
Kafası karışık sen çok baskı yapıyorsun üstüne düşüyorsun dedi ki ilişkimde hiç baskı yapmıyorum
Aksine üstüme düşen taraf odur yani
Yuvarlak konuşuyor o kadın
Bana seneye evlilik gözüküyor başka biri sana daha ciddi adımlarla gelicek hangisiyle evleniceğini göremedim ama şu ankiyle değil sanki gibi birşey söyledi
Şuanki ilişkimde pek sorun yok ufak tefek şeyler tabi var ama her ilişkide olan şeyler
Erkek arkadaşıma çok güveniyorum zaten başka bir kız olsa bana pat diye söyler öyle bir tip
Bilmiyorum bazı falcılar pembe tablo olmasın diye sürekli olumsuz konuşuyor gibi geliyor bana
Tabi olumsuz görüyorsan söyle de
Eskiden baktırdığım bir falcı mesela eski bir ilişkimde ben olumsuz gördüm canım ama inşş bu fal çıkmaz demişti ne güzel işte olumlu dileklerini söylüyor ama dürüst gördüğünü söylüyor
Bunlar pat pat şu olucak bu olucak diyor Yani tövbe haşa Allah mısun mübarek bu kadar net konuşuyorsun
Sonrada olumsuz yorumu kaldıramıyorsun diyorlar
Geçen yine kaşındım bir yolun var da Ramon mu ne ona baktırdım
Adam resmen moralimin içine etti
Yok böyle birşey
İlişkini ittire kaktıra sen yürütüyorsun dedi sanki ben adamın peşindeyim
Böyle saçma sapan yorumlar
Amann kızlar ilişkinizi falcı malcı samimi olmadığınız arkadasınız vs kimseye anlatmayın
Fallardan etkileniyoruz ve ilişkilere kötü bir şekilde yansıtıyoruz gerek yok
Onlar para kazanıcak diye hayati kararlarımızı omların dediklerine göre vermeyin

Elifsucanla ilgili daha öncede yazdım sanada yazayım
Benimkine de başka bir kız bunu takıntı yapmış arıyor vs dedi sanmıyorum olduğunu
Kafası karışık sen çok baskı yapıyorsun üstüne düşüyorsun dedi ki ilişkimde hiç baskı yapmıyorum
Aksine üstüme düşen taraf odur yani
Yuvarlak konuşuyor o kadın
Bana seneye evlilik gözüküyor başka biri sana daha ciddi adımlarla gelicek hangisiyle evleniceğini göremedim ama şu ankiyle değil sanki gibi birşey söyledi
Şuanki ilişkimde pek sorun yok ufak tefek şeyler tabi var ama her ilişkide olan şeyler
Erkek arkadaşıma çok güveniyorum zaten başka bir kız olsa bana pat diye söyler öyle bir tip
Bilmiyorum bazı falcılar pembe tablo olmasın diye sürekli olumsuz konuşuyor gibi geliyor bana
Tabi olumsuz görüyorsan söyle de
Eskiden baktırdığım bir falcı mesela eski bir ilişkimde ben olumsuz gördüm canım ama inşş bu fal çıkmaz demişti ne güzel işte olumlu dileklerini söylüyor ama dürüst gördüğünü söylüyor
Bunlar pat pat şu olucak bu olucak diyor Yani tövbe haşa Allah mısun mübarek bu kadar net konuşuyorsun
Sonrada olumsuz yorumu kaldıramıyorsun diyorlar
Geçen yine kaşındım bir yolun var da Ramon mu ne ona baktırdım
Adam resmen moralimin içine etti
Yok böyle birşey
İlişkini ittire kaktıra sen yürütüyorsun dedi sanki ben adamın peşindeyim
Böyle saçma sapan yorumlar
Amann kızlar ilişkinizi falcı malcı samimi olmadığınız arkadasınız vs kimseye anlatmayın
Fallardan etkileniyoruz ve ilişkilere kötü bir şekilde yansıtıyoruz gerek yok
Onlar para kazanıcak diye hayati kararlarımızı omların dediklerine göre vermeyin

Her kelimesine katılarak okudum yazdıklarını çok haklısın.
Pembe tablocu falcılar beğenilmiyor diye olumsuzu da abartıyorlar. İnsan etkileniyor tabi.
Keşke tutabilsek kendimizi de hiç baktırmasak. Ben 6-7 sene önce başlamıştım online fala belki de daha eski hatırlamıyorum, şimdi bakıyorum onlarca falcıdan birtanesinin de dediği çıkmadı sadece kişilik ve durum analizleri doğruya yakın olanlar oldu. Zaten hepsi fikir yürüterek yorum yapıyor artık buna eminim. Yani falı çıktı dediklerim oldu evet ama şimdi düşününce zaten ben çoğu ayrıntıyı vermişim karşımdaki de en mantıklı yorumu yapıp göndermiş :)) Bu sefer online fal konusunu kapatmaya söz verdim kendime inşallah tutarım bakalım :KK70:

kızlar binnaz a aylar var siteye girip fal baktirmiyorum dün baktım öyle kerem avşar a denk geldim 150 tl diyor yorumları okudum baktiran herkes çok övmüş kerem avşar i paraya kıyıp baktirsam mi ikilemindeyim var mı baktiran daha öncelerden fikir versenize bana az para değil çünkü

kızlar merhaba, sırf bu konuya yorum yapmak için üye oldum. tellwede bubastis nasıl sizce baktıran var mı? ya da baktırıp gerçekten memnun kaldığınız çok yüksek kredili olmayan önereceğiniz kimler var?

kızlar merhaba, sırf bu konuya yorum yapmak için üye oldum. tellwede bubastis nasıl sizce baktıran var mı? ya da baktırıp gerçekten memnun kaldığınız çok yüksek kredili olmayan önereceğiniz kimler var?
Ben baktırdım, bildiği şeyler olmuştu. Bi vadesi 10 gün sonraya ve patlayacak gibi. Tellwede beğendiğim kimse yok maalesef çingene dahil

Bende baktırmıştım. Falını hatırlamıyordum, fikir verebilmek için tekrar dinledim. Ve şaşkınım. 4 ay önce kahve atmışım. Kendisi de kartlarla desteklemiş. O da 4 ay sonraya vade verip L harfli, akrep burcu birinden bahsetmiş, onunla bir yola girersen mutlu olursun demiş. Ve ben bahsettiği kişiye geçen hafta ağız payı vermekle meşguldüm.:KK8: İlişkimiz olmadı, olamaz ama öyle bir kişi dediği vade de gelmiş. Ve diğer bahsettikleri de benimle alakalı, doğru şeyler söylemiş. Sorduğum kişinin anını ve karakterini doğru analiz yapmış. Başka vadesi yok. Daha fazla çıkmış çıkmamış diyemiyorum. Fiyatı ne şu an bilmiyorum. Ama denenebilir bence. Pişman olmadım şu an tekrar dinleyince.

Bende baktırmıştım. Falını hatırlamıyordum, fikir verebilmek için tekrar dinledim. Ve şaşkınım. 4 ay önce kahve atmışım. Kendisi de kartlarla desteklemiş. O da 4 ay sonraya vade verip L harfli, akrep burcu birinden bahsetmiş, onunla bir yola girersen mutlu olursun demiş. Ve ben bahsettiği kişiye geçen hafta ağız payı vermekle meşguldüm.:KK8: İlişkimiz olmadı, olamaz ama öyle bir kişi dediği vade de gelmiş. Ve diğer bahsettikleri de benimle alakalı, doğru şeyler söylemiş. Sorduğum kişinin anını ve karakterini doğru analiz yapmış. Başka vadesi yok. Daha fazla çıkmış çıkmamış diyemiyorum. Fiyatı ne şu an bilmiyorum. Ama denenebilir bence. Pişman olmadım şu an tekrar dinleyince.
teşekkür ederimm cevabınız için, deneyeceğim bakalım ben de :)

Ben de baktırmıştım ona analizleri iyiydi bence. Ama ben yine biraz ayrıntı vermiş olabilirm :) Bizim artık bir şansımız olmadığını söylemiş ki bence de öyle. Sanırım tellwede en çok onu beğendim.

Ben de baktırmıştım ona analizleri iyiydi bence. Ama ben yine biraz ayrıntı vermiş olabilirm :) Bizim artık bir şansımız olmadığını söylemiş ki bence de öyle. Sanırım tellwede en çok onu beğendim.
Bana neden olumlu konuştu acaba🙄
Enerjimiz uymadı demek ki
En umutsuz vaka benim ex konusunda, üstüme tanımam😁

Bana neden olumlu konuştu acaba🙄
Enerjimiz uymadı demek ki
En umutsuz vaka benim ex konusunda, üstüme tanımam😁
Vallahi anlamıyorum bu falcıları şansa mı denk geliyor iyi dediklerimiz de acaba :KK70:

Yani senin durumunun olumsuz olduğuna emin misin? Belki de düşündüğün kadar olumsuz değildir, ben neresinden tutarsam benimkinin olmuyor da seni bilmiyorum tabi :KK48:

size hep olumsuz mu konuştu acaba bir de ne zaman baktırmıştınız öğrenebilir miyim?

size hep olumsuz mu konuştu acaba bir de ne zaman baktırmıştınız öğrenebilir miyim?
Ben geçen ay baktırmıştım. Orada baktırdığım diğer iki kişinin aksine beni aldatmadığını ama bu ilişkiden de birşey olmayacağını söyledi. Ya aslında bilmiyorum belki de ben falı gönderirken "bitmesini istiyorum ama acı çekmekten korkuyorum" yazmıştım. Belki de o yüzden artık toparlayamazsınız yazmıştır. Eğer barışmak istiyorum arayacak mı tarzı birşey yazsaydım ne derdi bilmiyorum.

Ben geçen ay baktırmıştım. Orada baktırdığım diğer iki kişinin aksine beni aldatmadığını ama bu ilişkiden de birşey olmayacağını söyledi. Ya aslında bilmiyorum belki de ben falı gönderirken "bitmesini istiyorum ama acı çekmekten korkuyorum" yazmıştım. Belki de o yüzden artık toparlayamazsınız yazmıştır. Eğer barışmak istiyorum arayacak mı tarzı birşey yazsaydım ne derdi bilmiyorum.
Ben de fal atarken sadece exim napıyor, iletişim olacak mı demiştim o falında şey demişti “sen ona arkanı dönmüşsün zaten, hayatta dönmem diyosun” cidden de öyle
Büyük konuşmayayım ama dönmem ona. Geldiğini görüp bu kadar çektiğim acıya değmesini istiyorum o kadar🤪
Bu arada analizi de doğruydu. Doğum tarihi, ad vermediğim halde çok mükemmelliyetçi ve egosuna yenik düşüyor. Bu çocuk sana dönecek ama güvenme yine gider demişti
İnşallaahhh çıkar ne diyelim🙏🏻🤦🏻‍♀️

Back
X