Ay çok sevindim patlamasına yani eğer sana da olumsuz bişey söylediyse

Yani şaka bir yana ben zaten pembe tablocuları hiç sevmem olumsuz olmasına itirazım yok ama 3 senelik erkek arkadaşım için tek gecelik ilişkileri oldu dese tamam kabul fark edememişim derim ama yok birsürü yazıştıkları varmış eskiden bağını koparamadığı varmış falan. Adamın tüm sosyal medya şifreleri bende sürekli beraberiz tatillere gittik ve telefonunu asla saklamaz hep ortada ve seslidedir istediğim zaman bakarım. Yani 3 senede insan hiç mi yakalamaz bir yazışma bir arama falan? O yüzden inanmadım. Ama dediğim gibi tek gecelik kaçamakları oldu deseydi o zaman bişey diyemezdim çünkü yakalama imkanı çok zor. Ama yine de moralim bozuldu yani faldan dolayı
Elifsucanla ilgili daha öncede yazdım sanada yazayım
Benimkine de başka bir kız bunu takıntı yapmış arıyor vs dedi sanmıyorum olduğunu
Kafası karışık sen çok baskı yapıyorsun üstüne düşüyorsun dedi ki ilişkimde hiç baskı yapmıyorum
Aksine üstüme düşen taraf odur yani
Yuvarlak konuşuyor o kadın
Bana seneye evlilik gözüküyor başka biri sana daha ciddi adımlarla gelicek hangisiyle evleniceğini göremedim ama şu ankiyle değil sanki gibi birşey söyledi
Şuanki ilişkimde pek sorun yok ufak tefek şeyler tabi var ama her ilişkide olan şeyler
Erkek arkadaşıma çok güveniyorum zaten başka bir kız olsa bana pat diye söyler öyle bir tip
Bilmiyorum bazı falcılar pembe tablo olmasın diye sürekli olumsuz konuşuyor gibi geliyor bana
Tabi olumsuz görüyorsan söyle de
Eskiden baktırdığım bir falcı mesela eski bir ilişkimde ben olumsuz gördüm canım ama inşş bu fal çıkmaz demişti ne güzel işte olumlu dileklerini söylüyor ama dürüst gördüğünü söylüyor
Bunlar pat pat şu olucak bu olucak diyor Yani tövbe haşa Allah mısun mübarek bu kadar net konuşuyorsun
Sonrada olumsuz yorumu kaldıramıyorsun diyorlar
Geçen yine kaşındım bir yolun var da Ramon mu ne ona baktırdım
Adam resmen moralimin içine etti
Yok böyle birşey
İlişkini ittire kaktıra sen yürütüyorsun dedi sanki ben adamın peşindeyim
Böyle saçma sapan yorumlar
Amann kızlar ilişkinizi falcı malcı samimi olmadığınız arkadasınız vs kimseye anlatmayın
Fallardan etkileniyoruz ve ilişkilere kötü bir şekilde yansıtıyoruz gerek yok
Onlar para kazanıcak diye hayati kararlarımızı omların dediklerine göre vermeyin