pardon başlık yanlış oldu, soru istemesi olacaktı.
evet ozlem23 ve emily_bostonci'ya kesinlikle katılıyorum; çok iyi ve sizle enerjisi tutan bir falcı zaten sizden soru beklemez, fincanı veya kartları açtığında patır patır söyler ne var ne yok. benim de reelde baktırdığım fallarda kesinlikle soru falan istemiyolardı yani, kendileri ne var ne yok söylüyolardı hayatımda olanları. bu sitede çoğu falcı soru istiyor, tuhaf yani, madem kendine güveniyosun niye soru istiyosun?
ha iyi falcılar elbette var, yok demiyorum. sizle frekans tutunca nokta atış yapabiliyorlar. ancak ben şu an bu siteye ödediğim paraya acıyorum, çok büyük bi miktar değil tabi ama yine de üzülüyorum. ha baktırmasam içimde ukte kalacaktı, rahatlattım bi şekil kendimi. bıraktım artık fal olayını. reelde memnun olduğum 1-2 falcı var, onlardan şaşmam artık. çünkü o yüzyüze falcılarım ben soru sormadan patır patır ne var ne yok söylüyolardı.
bir de bağımlılık oluyor bu sanal fal, bi daha bi daha bi daha baktırmak istiyosun, doymuyosun. olan paralara oluyor.
bana denilen vadelere daha var, zaman geçtikçe yorumlarımı yazacağım tabi toplu şekilde, kim patladı kim çıktı vs.