tellwe.com'da bakılan fallar!

Kuzum belki çıkıyordur da sen adamı uzaydan bile engellediğin için ulaşamadığından bilemiyorsun.
Benim için tr’ye gelip bir şekilde bulmasını bekliyorum ben🤣
Çocuk mesaj atsa şükretmem gerekirken, deli aşık gibi mecnun misali peşime düşmesini istiyorum.. bu ego beni mahvediyorrrrr

Çetin’e dikkat et ama atarken derim. Olumsuzu sanki zevk alıyormuş gibi yardırıyor, o yüzden etkilenebilirsin
Olumsuz görüp hissediyorlarsa tabiki söylemeliler bize ama söylemek var söylemek var yani
O sebeple çetin’e hiç kanım ısınmadı benim. Arkadaşlarımın fallarını okudum zaten iyice vazgeçtim
Atarsan yorumunu bekliyorum:oops:

Dedikleri kadar çok iyi bir yorumcu değil aslında. Söylediklerimden tahmin yürütüp bir yorum yapmış bence. Ben daha önceden çok daha uygun fiyatlı olan falcılardan daha iyi detaylar ve karakter analizleri ve hatta ileriyi tutturma bile olduğunu gördüm ve üstelik ben hiç detay vermeden — yani bence ücretine değmez biraz atıyor gibi geldi. Kötü şeyler söylemedi ama samimi de gelmedi :KK20: Favorim hala Ebrununhisleri kızın söyledikleri çatır çatır çıkıyor vallahi:KK36:

Dedikleri kadar çok iyi bir yorumcu değil aslında. Söylediklerimden tahmin yürütüp bir yorum yapmış bence. Ben daha önceden çok daha uygun fiyatlı olan falcılardan daha iyi detaylar ve karakter analizleri ve hatta ileriyi tutturma bile olduğunu gördüm ve üstelik ben hiç detay vermeden — yani bence ücretine değmez biraz atıyor gibi geldi. Kötü şeyler söylemedi ama samimi de gelmedi :KK20: Favorim hala Ebrununhisleri kızın söyledikleri çatır çatır çıkıyor vallahi:KK36:
Ebrunun hisleri bana da iyi bakmıştı.

Bende baktırdım Ebru’nun hislerine. Bir numarası yoktu bildiği bir şey yoktu yani baktıramadığınız için üzülmeyin. Bu benim fikrim tuttu bende diyenlere saygım sonsuz.
Bana da hicbisey bilemedi ve daha once de yazdigim gibi 4* puanlamama ragmen iade etti, nasil bir egoysa artik. Bir de basina agrilar girdiginden dert yanip hemen bakmamisti ara verip bakiyordu.

Bende yanlıs 4
Bana da hicbisey bilemedi ve daha once de yazdigim gibi 4* puanlamama ragmen iade etti, nasil bir egoysa artik. Bir de basina agrilar girdiginden dert yanip hemen bakmamisti ara verip bakiyordu.
Bende yanls 4 vermistim bi kere iade etti begenmedin sanırm hakkına girmeyeym başkasına atarsın kredinle demisti belki sana da o mantk. faldan dolayı mi acaba baş ağrısı tuhaf cidden bu fal bakanlara neden ağrı giriyo merak ediyorm bu arada aksakallıya attm kahve o neydi ya iğrenç adam sırf cinsellikten bahsetmis resmen atma bi fal iade bile etmedi şaka gibi 🤦‍♀️

Maviyakamozu deneyen var mi bana acayip olumsuz konustu umarm çıkmaz sinirim bozuldu nokta atışı yok ama korktum ister istemez 😵

bu denizvenüs neyin kafasını yaşıyor ya kaç kere fal attım sıra bana gelince girmiyor yada falda yazıyor ama bakmıyor saatlerce ve iade de etmiyor..

Back
X