tellwe.com'da bakılan fallar!

Uyumsuz bir arkadasimla yasayacagim bir olayi bildi sormadigim bir detay ama bildi diger dedikleeo icin tarih verdi yazarim cikarsa 3 fal attim ona 2. fali ve son fali paraleldi.beklemedeyim.
Falların birbiriyle paralel olması, çelişki olmaması iyi bir şey ama eski fallarını da görebiliyorlar bu da aklımızda kalsın.

Ben çingeneye 2. attığımda, sana geçen fal böyle demiştim hala böyle, sen de şöyle demiştin falan yazdı. Mesela ilk falında bir şey için 9 ay vade vermişti, 4 ay geçtikten sonra attım. Vade de kapanma yok dediğim gibi yine, 5 vadeye düşmüş gözüküyor vs dedi yani onlar da okuyabiliyor eskileri

Neden beğenmedin? Çok mu pembeciydi?
emek vermemiş hiç. sorular üzerinden konuştu.Mesela soruda buluşma görüşme var mı demişim o da falda sen onunla görüşmek istiyorsun falan yazıyor şaka gibi :D Bu gibi soru üzerinden sanki kendi hissediyormuş gibi fal bakmış hiçbir nokta atışı spesifik bir şey yoktu.

Kizlar bu fal olayinda tutmadi dedigimizde her zaman bir cevap var.
Misal karsi tarafin hayatinda biri var ama falda gorunmedi.
Falci, adam kadini o kadar sevmiyor ki falda gorunmuyor diyor.
Hayatima bu kisinin girecegini soylemistiniz diyoruz.
Sen o kadar istemissin ki senle gorunmus falda diyorlar.
Falda onume sunlar cikacakti demisler
Cikmayinca sorsak:bunlar kaderindeydi ama sen farkli yollar secerek o kisilere/olaylara denk gelmemissin.
.
.
Bu ornekler uzar gider...
Yani hayatindaki kisiyi bile gormeyeceklerse donup donmeyecegini soyleyemeyeceklerse fal baktirmamiza mana veremiyorum.
Tek cikarimim;belki o kotu donemde para ile falcilarin dediklerini beklerken sureci sogutuyoruz.

Su ara fal baktirmiyorum ama eski fallari okuyorum bazen ve forumu da takip ediyorum🤗 sadece artik gina geldi herhalde.

Kizlar bu fal olayinda tutmadi dedigimizde her zaman bir cevap var.
Misal karsi tarafin hayatinda biri var ama falda gorunmedi.
Falci, adam kadini o kadar sevmiyor ki falda gorunmuyor diyor.
Hayatima bu kisinin girecegini soylemistiniz diyoruz.
Sen o kadar istemissin ki senle gorunmus falda diyorlar.
Falda onume sunlar cikacakti demisler
Cikmayinca sorsak:bunlar kaderindeydi ama sen farkli yollar secerek o kisilere/olaylara denk gelmemissin.
.
.
Bu ornekler uzar gider...
Yani hayatindaki kisiyi bile gormeyeceklerse donup donmeyecegini soyleyemeyeceklerse fal baktirmamiza mana veremiyorum.
Tek cikarimim;belki o kotu donemde para ile falcilarin dediklerini beklerken sureci sogutuyoruz.

Su ara fal baktirmiyorum ama eski fallari okuyorum bazen ve forumu da takip ediyorum🤗 sadece artik gina geldi herhalde.
eski fallarından tutan yok sanırım :110:

Falların birbiriyle paralel olması, çelişki olmaması iyi bir şey ama eski fallarını da görebiliyorlar bu da aklımızda kalsın.

Ben çingeneye 2. attığımda, sana geçen fal böyle demiştim hala böyle, sen de şöyle demiştin falan yazdı. Mesela ilk falında bir şey için 9 ay vade vermişti, 4 ay geçtikten sonra attım. Vade de kapanma yok dediğim gibi yine, 5 vadeye düşmüş gözüküyor vs dedi yani onlar da okuyabiliyor eskileri

Oeki dediniz ya 4 ay sonra attım ama gecen fallarıma göre yorum yapmış diye. O zaman uzun vadede bekleyipte atmak bi çözüm degil galiba :/. Sonuçta falcılarda eski falları okuyabiliyo 😑

eski fallarından tutan yok sanırım :110:
Yoo cok fazla tutan var.
Nakta alex yesil ve cok emin olmadan talianin dediklerini yasarim genelde.
Ama cok genis surecte baktirdim fali yani 8 senedir arada sklinca bir donem baktiririm oyle.
Ama dedigim gibi oldugunu anladim.
Yani iyi dedigim bu kisiler bile olsa cikmayan durumlara bunlar deniyor.
Bazen uzuluyorum yani bilinmeyeni bu kadar bilmeyi istedigimiz icin 🤔

Oeki dediniz ya 4 ay sonra attım ama gecen fallarıma göre yorum yapmış diye. O zaman uzun vadede bekleyipte atmak bi çözüm degil galiba :/. Sonuçta falcılarda eski falları okuyabiliyo 😑
Yani emin olmamakla birlikte kurduğu cümlelerden öyle anlaşılıyordu. Zaten site yazılımı yaparken net böyle kurgulamışlardır, falcılar da arşivlerine gidebiliyordur. Biz sayfamızda biriktiriyorken bence onlar da baktıkları falları görüyordur.

Aslında fal işinin mantığına biraz ters online fal çok güvenilir değil bence ve soru sorma anlamında kısıtlı ama görece daha uygun fiyat olduğu için, cafe falcılarının da fabrikasyon fal bakmasından dolayı arada baktırıyoruz ama bence minimum tutmak lazım sayıyı. Ben 1-2 kişiye atıyorum ayda online fal için o kadar.

Şöyle kimsenin bilmediği , yüz yüze baktıracağımız, butik hizmet veren bir teyze bulamadık gitti 🤣

Yani emin olmamakla birlikte kurduğu cümlelerden öyle anlaşılıyordu. Zaten site yazılımı yaparken net böyle kurgulamışlardır, falcılar da arşivlerine gidebiliyordur. Biz sayfamızda biriktiriyorken bence onlar da baktıkları falları görüyordur.

Aslında fal işinin mantığına biraz ters online fal çok güvenilir değil bence ve soru sorma anlamında kısıtlı ama görece daha uygun fiyat olduğu için, cafe falcılarının da fabrikasyon fal bakmasından dolayı arada baktırıyoruz ama bence minimum tutmak lazım sayıyı. Ben 1-2 kişiye atıyorum ayda online fal için o kadar.

Şöyle kimsenin bilmediği , yüz yüze baktıracağımız, butik hizmet veren bir teyze bulamadık gitti 🤣

Evet aslında eski bilgilere bakmadan guncel zaman bilgisi sunsalar çok güzel olacak 😄 3 vakit kaldı vs gibi.. Bende atsam atsam ayda 1 atıyorum zaten fallar patlıyor. Anlık iyi bilen falcılar daha iyi oluyor. Rahatlatıyor en azından insanı 🤗🤗

Yoo cok fazla tutan var.
Ama cok genis surecte baktirdim fali yani 8 senedir arada sklinca bir donem baktiririm oyle.
ne kadar iyi olsalar bile geleceği görmeleri imkansız ve biz bunu bile bile baktırıyoruzz :( Dediğin gibi bu zorlu süreci en azından atlatmamızı sağlıyor belki de.. Ama aksine umutlandırıp süreci de uzatabiliyor tabiki :( Falı azaltabildiysen ne mutlu sana :)

ne kadar iyi olsalar bile geleceği görmeleri imkansız ve biz bunu bile bile baktırıyoruzz :KK43: Dediğin gibi bu zorlu süreci en azından atlatmamızı sağlıyor belki de.. Ama aksine umutlandırıp süreci de uzatabiliyor tabiki :KK43: Falı azaltabildiysen ne mutlu sana :)
Aslinda azaltmadim şurda bana biraz birini ovsen sen daha yazarken atabilirim🤗
Sadece artik doyuma ulastim falci cesidi konusunda.
Bazen burada ovulen bazi falcilari benimde denemisligim oldu ama gordum ki ya olumlu konusuyor diye ovmusler,ya fal baktiran zaten bilgiyi,ipucunu vermis,durumdan yola cikarak psikolojik analiz yapmis ya da yuzde 50 ihtimal var zaten sallamis🙂 iyi falci yuzde yuz yok tabi ama degisik detaylar verir diye dusunuyorum.
Kadinlarin daha fazla zaafi var fala biliyoruz ama cok siradan erkeklerin bizi bu hale getirip sonra rahat rahat yasamalarina ve bizim o sirada burada umut dilenmemize cok uzuluyorum.
Neyse hepimiz herseyi biliyoruz,brifing vermiyorum🙂 yazip rahatlamak istedim herhalde:)

Yoo cok fazla tutan var.
Talia telwede mi canm

Memnun kaldn mı sen canm ataym bi ona tavsiye eder misin yule mi o mu kararz kaldm 🤦‍♀️
Yule bana eskiden bakmisti soyledikleri dogruydu aslinda iyi bildi ama sonraki fali iade edince bidaha atmadim.
Ikisini kiyaslarsam bence alex.
Analizleri hemen hemen herkese iyidir.olacak/olmayacak dedigi olaylarda dogru cikiyor bende.
Bazi geceler giriyor ama sisteme.

Yule bana eskiden bakmisti soyledikleri dogruydu aslinda iyi bildi ama sonraki fali iade edince bidaha atmadim.
Analizleri hemen hemen herkese iyidir.olacak/olmayacak dedigi olaylarda dogru cikiyor bende.
Ona atmıstm canm vadesi olmadi belki de gecikir olur bilemiyorum zaten direk çıkacak diye beklemiyorum hiçbirini gelecek bilinmiyo yine de fal atmaktan geri kalmıyorm 🤷‍♀️

Ama çok güzel analiz yaptı birebir yani bu konuda hakkını yiyemem adamn simdi. Benimki salak ondan belki vadesi tutmuyo yoksa adam iyiydi 😅

Back
X