- Konu Sahibi VivaLaJuicy
- #30.361
Bende kahve attım ki başka fal atmam zaten :) anda iyiydi bende de vadesi gelecek vadesine biraz var :)
Tüh başkasına attım. Başka bir güne kaldı. Teşekkürler

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende kahve attım ki başka fal atmam zaten :) anda iyiydi bende de vadesi gelecek vadesine biraz var :)
Kahve atmıstm ben iyiydi canm
Yeşilcingene benim ayriligi bilmişti Arada baktirirsan gerçekten iyi telvede o kadar fal attım ama onun denginde yokKızlar merhaba
Bu arada bende sevgilimden ayrıldım bilgi vereyim 3-4 gündür konuşmuyoruz.bir tartışma yaşadık .beyfendi trip attı .ayrılık konuşması bile yapmadık.ama aramıyor bende asla aramam
Elifsucan bu ilişki evlilik olur mu olmaz mı bilmiyorum ama seneye biriyle evlenicen kim göremiyorum falan demişti
Şimdi çıkmış mu oldu
Ona yine bi fal atayım
Ama oda herkese aynı şeyleri mi söylüyor ya
Yeşilçingene de bir tartışma ayrılık olucak ondan sonra toparlayabilirseniz ömür boyu birliktesiniz demişti
Bana falcı Önerin kızlar sinirlerim çok bozuk
Hersey güzel giderken bitti şaka gibi
Bana bir durum olucak atlatırsanız demiştiYeşilcingene benim ayriligi bilmişti Arada baktirirsan gerçekten iyi telvede o kadar fal attım ama onun denginde yok
Dünden beri topikte adı geçiyor medyumazadin hemen sura mı olmuşBana bir durum olucak atlatırsanız demişti
Şu an konuşmuyoruz
Beyfendi çekti kendini
Bende aramam benden bekliyorsa
İnatımdır
Yazarım gelişmeleri
Medyumazad da çok sıra var bu arada
Ay ben katina attım şöyle bi baktım feci bir fal çıktı bende artık bunca sene fal baktırıyorum kartlardan anlıyorumDünden beri topikte adı geçiyor medyumazadin hemen sura mı olmuş![]()
bence de tek geçerim yesilcingeneye işini hakkı ile yapan benim için bir o var favori falcim benim deYeşilcingene benim ayriligi bilmişti Arada baktirirsan gerçekten iyi telvede o kadar fal attım ama onun denginde yok
Evet bide detaylı bakıyor hakkıyla yapıyor bu işibence de tek geçerim yesilcingeneye işini hakkı ile yapan benim için bir o var favori falcim benim de
Ay ben katina attım şöyle bi baktım feci bir fal çıktı bende artık bunca sene fal baktırıyorum kartlardan anlıyorum
Çektim zaten çok sıra var
Boşalsın biraz atarım yine
Bir yolun varda baktırdım
Çıkarsa yazarım falcıları
Arar dediler ama ararsa yazarım
Güzel baktı mı?Canım bende 7inci sıradaydım Azad’da ama çok çabuk bakıyor, yani çok beklemedim sıranın uzun olmasına rağmen![]()
Bende atayım o zaman iyi mi acaba ya?Canım bende 7inci sıradaydım Azad’da ama çok çabuk bakıyor, yani çok beklemedim sıranın uzun olmasına rağmen![]()
Evet öyle ama bizim işler hep fallara kalıyorBurada zaman zaman yukselen yeni isimler oluyor surekli ama 99% bir ay gecmeden fallar patliyor ya da daha farkli! durumlar ortaya cikiyor.
AcikcasI 2-3 yildir edindigim tecrubeyle hizli bakan falcilara supheyle yaklasiyorum. Hazir metin kullanip sonuna sorunla ilgili bir cumle ekleyenler, kullanici ismini yorum basina ekleyip kisiye ozel izlenimi vermeye calisanlar neler neler... o nedenle en iyisi bir sure beklemek sanirim.
Güzel baktı mı?
Bende atayım o zaman iyi mi acaba ya?
Hadi bakalımBen beğendim. Detaylı bakmış. Eski ve şuanki durumu iyi bilmiş. Gelecek için bişey söyleyemem, daha vadesi var. Ücreti uygun, bence iyi bakmiş![]()
Ebru kim?Ebru’nun hisler yine yaptı yapacagını! Kız taşınman pürüzlü çıktı dedi ve daha yeni telefonda bu sene taşınamayacağımı örendim![]()
Ya uzakta gözüküyor ama fal atınca bakıyor muEbru’nun hisler yine yaptı yapacagını! Kız taşınman pürüzlü çıktı dedi ve daha yeni telefonda bu sene taşınamayacağımı örendim![]()