tellwe.com'da bakılan fallar!

Nakta ya fal batırıp memnun kalan var mı? Eski fallarımı dinlerken aşk hayatımı bildiğini farkettim. Tesadüf mü gerçekten biliyor mu acaba?
Ben periyodik baktiranlardanim.
Gecenlerde 1 sene onceki fallarini da tekrardan dinledim ozamanda hep hakliymis ama su an daha iyi anliyorum.bazilari elestirmisti burda konuyu hatirlamiyorum ama arkadaslarimda baktirdilar.analizleri de dedikleri de dogru hep bende.ama dedigim gibi bir ara tepki de vardi burada,tartismaya girmek istemem.

selamlar kızlar, O onceinawhile ayrıldım ben hata ettim diye düşünme inan seni daha güzel gelişmeler bekliyordur bu ana gömülüp kalma o adam zaten doğru insan olsa seni kırmaktan ödü kopardı. Çoktandır foruma yazmıyorum lakin yazını okuyunca üzüntünü o kadar içten hissettim ki lütfen kendine bunu yapma fallar sadece süreçte bize destek oluyor onun dışında hiçbir faydası olmuyor ben kaç yıl aynı kişi için baktırdım ilişkim karman çormandı sonuç adam hala benimle olmak istiyor beni seviyor ve bende onu sevmeme rağmen ona dönmüyorum çünkü bazen geride bırakmak gerek ve devam etmek gerek hayatımızı bi şekilde bizi mutlu edecek insanlarla paylaşmalıyız sorunlarla boğacak olanlarla değil..

Elifsucan'la paralel soyledigi herhangi birsey oldu mu?
var evet bazı şeyleri benzer durumda elifsucan daha kısa açıklama da bulunuyor yesilcingene daha detaylı anlatıyor ama ikiside benzer durumları anlatıyor benim icin gecerli tabi bu bi de kkaraayna da içinde bulunduğum yaşadığım şeyleri güzel anlatmıştı farkı yoktu benim için

var evet bazı şeyleri benzer durumda elifsucan daha kısa açıklama da bulunuyor yesilcingene daha detaylı anlatıyor ama ikiside benzer durumları anlatıyor benim icin gecerli tabi bu bi de kkaraayna da içinde bulunduğum yaşadığım şeyleri güzel anlatmıştı farkı yoktu benim için
Kkaraayna nin yorumundan yakin gelecekle ilgili cikan oldu mu sana? Cok sordum cnm ya ama iste bazi konularin olasiligini karsiikli check etmek adina soruyorum. Benim de vadeler dolunca guncellerim.

P petoo Su an icin benim de Kkaraayna ve Elifsu 'nun benzerlik gosteren ongoruleri var. yalniz vadelerine birkac ay var daha, o zmn guncellerim ya da daha da once gerceklesir umarim.

benim ilişkim bu gece bitti bunu da gören ve beni iki ay önce uyarıp söyleyen yeşilcingene oldu dün de aynı uyarıları yaptı bu gece de öğrendiklerimden sonra ben bitirdim hakkını yemiyim uyardı ve beni bildi sağolsun

Kızlar kredisi hazır düşük yeni gelmişken medyumazad ı bi deneyin isterseniz, benim geçmiş ilişkimi olduğu gibi yazmış adam

Kızlar kredisi hazır düşük yeni gelmişken medyumazad ı bi deneyin isterseniz, benim geçmiş ilişkimi olduğu gibi yazmış adam
Denedim bende beğendim canm ya özelden atsana bi bende sna ataym karşılastıralm aynı mı artk güvenm kalmadi kimseye 😂

Back
X