Kızlar merhaba. Medyumazad övülmüş, dün denemek istedim hatta öyle bir fal sırası vardı ki 12. sıradaydım. Detay vermek istemedim ama belli şeyleri anlatıp yorumlamasını istedim, beni tehdit eden bir arkadaşım var bir konuda. Bunun sonucunun ne olacağını sordum kendisine. Fakat iade etti ve iade nedeninde "Merhaba birşey sormak ıstiyorum, bu arkadaşınızın elinde fotoğraflar olduğunu söylemişsiniz fakat bu arkadaşınızla bağınız nedir ve neden hani böyle birşeye sebep olmak istiyor yani aranızda bir ilişki mı vardı veya bir problem mi varda böyle seyler yapıyor bunu daha net degistirirseniz yardımcı olabilirim. " yazmış. Şimdi şahsen karşımdaki zaten olayın tüm detaylarını verirse o fala bende cok rahatlikla bakar, fikir yurutur yorum yaparim. Oysaki sorumda bir arkadasim beni erkrk arkadaşımla birlikt e olmamı istemediği için tehdit ediyor elinde birşeyler var aileme göstereceğini söylüyor bu kızdan kurtuluşum olacak mı demiştim.. Yanı herkes falciyim diye geçinir olmuş, bu şekilde fal bakımı olmaz