- 31 Ağustos 2012
- 3.705
- 5.105
- 248
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
- #30.461
Bu tinsel dediğiniz ne kadara bakıyor? 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
E tamam, o çıkmış öbürü çıkmamış. Kaynayacak bir şey yok. Bilgi verdiniz geçti.Kızlar benim konum kaynadı yanefertitit çıktı banuyılmaz çıkmadı şaşırdım nefertitit çıkan banuyılmaz çıkmayan varmı diye sorayım ozaman size.. Birde banu da benim duruma yazdığından yola çıkmış bunu fark ettim
50 tl ye baktirdim ben tarot diğer fallar için ne aliyor bilmiyorumBu tinsel dediğiniz ne kadara bakıyor?![]()
E tamam, o çıkmış öbürü çıkmamış. Kaynayacak bir şey yok. Bilgi verdiniz geçti.
Kızlar merhaba nefetititi hakkında pembeci dediklerini duydum ama baktırdıktan sonra buradaki yorumları okudum üzülmüş tüm ve falı unuttum iki gün önce Duyduklarıma öğrendim ki doğruymuş verdiği bilgi banuyılmaz onun tam tersi yorum yapmış ki alakası bile yokmuş şahsen ben olumsuz olduğu için ona inanmıstım ama tamterdı cıktı aslında söyle ki; bir durum var karşı taraf hakkında olumsuz durumlar ıcerısındeymiş adam ve fal ikisinde de olumsuz ama şöyle diyim banuylmz gerçek olmayan bırşeyı söyleyip beni yanılttı zaten 5dk. Da bakmıstı ben kasten olumsuz olduğunu düşünüyorum nefertitiyi hiç takmamıştım ama adam onun dediği durumdymış...
aynı durumu yaşayan olması size ne katacak? Nefertitiyi övüp, banuyu gömmek için mi üye oldunuz? Bunda şaşıracak bir şey de yok. Bir falcı çıkar biri çıkmaz nasip. Sizin için süreç sonuçlanmış, acabalar da yok aklınızda. Eee napalım şimdi?Kızlar benim konum kaynadı yanefertitit çıktı banuyılmaz çıkmadı şaşırdım nefertitit çıkan banuyılmaz çıkmayan varmı diye sorayım ozaman size.. Birde banu da benim duruma yazdığından yola çıkmış bunu fark ettim
Biraz tütmüş yinedeİki farklı sitede iki ayrı falcı bana 3lü bir vade vermişti . Şu kişiyle 3lü bir vadede 3 hafta,3 ay , içinde 3 olan bir tarihte karşılaşma var dedi . 13ünde böyle bir karşılaşma oldu ama o tarihten önce de oldu . Tutmuş diyebiliyor muyuz![]()
Banu'nun huyu bu, daha yuksek ucretli fallara yonlendirmek. Tekrar denersen su an bir baska fal gondermek icin butcem musait degil maalesef ancak bu fali gonderebiliyorum, yorumlarinizi bekliyorum diye belirtirsen bir baska fala yonlendirmeyecektir diye tahmin ediyorum.Banu bende bilemedi ya
Ayrılcaksınız vs demedi
Su falı at dedi gerçi belki atarım daha sonra
Elifsucan başka biri çıkıcak vs dedi
Çıkarsa yazarım
Hiç hoş değil yaBanu'nun huyu bu, daha yuksek ucretli fallara yonlendirmek. Tekrar denersen su an bir baska fal gondermek icin butcem musait degil maalesef ancak bu fali gonderebiliyorum, yorumlarinizi bekliyorum diye belirtirsen bir baska fala yonlendirmeyecektir diye tahmin ediyorum.
Yani zaten şu an fala vericek param kalmadıBanu'nun huyu bu, daha yuksek ucretli fallara yonlendirmek. Tekrar denersen su an bir baska fal gondermek icin butcem musait degil maalesef ancak bu fali gonderebiliyorum, yorumlarinizi bekliyorum diye belirtirsen bir baska fala yonlendirmeyecektir diye tahmin ediyorum.
Belli olmaz. Uzme kendini. Herseyin hayirlisi olsun. Boyle durumlarda hemen fallara sariliyoruz ama fallar durumu değiştirmiyor. Bu şekilde ani kopuşlarda biraz zamana ihtiyaç var belki de oturup daha saglikli kararlar alabilmek adına.Birkaç hafta içersinde netlik kazanır zaten.Yani zaten şu an fala vericek param kalmadı
Hafta sonundan beri kaç tane fal attım
Çıkan çıkmayanı yazıcam bir süre geçsin
Eski sevgilim için attım .ilişkim bitti daha yeni .
Yok beklemiyorum artık zatenBelli olmaz. Uzme kendini. Herseyin hayirlisi olsun. Boyle durumlarda hemen fallara sariliyoruz ama fallar durumu değiştirmiyor. Bu şekilde ani kopuşlarda biraz zamana ihtiyaç var belki de oturup daha saglikli kararlar alabilmek adına.Birkaç hafta içersinde netlik kazanır zaten.
Bu sekilde dusunuyorsan degmez zaten. Ugruna fal atip bos yere tekrar tekrar uzme kendini. Bakalim gelecek ne gibi guzellikler getirecek hayatina. Gelecek planlarina odaklanmak icin iyi bir firsat olabilir bu durum.Yok beklemiyorum artık zaten
Beni böyle soru işaretleri ile bırakan bir insan geri dönse ne olur
İlk günler bekledim siniri geçer arar diye ama artık beklemiyorum
Zaten eskisi gibi olmaz hiçbirşey
Bana aylar sonra dönse boş
Ona yaptığım onca şey sonra bu kadar vicdansızca beni bırakması onun kötü biri olduğunu gösteriyor
Bahane aramış demek ki gitmek için
Ufacık bir tartışmayı büyüttü
Bende 1 tane baktırmak istedim canlı fala gel diyorHiç hoş değil ya
Zaten 3 hesabı olmasından belli bu para aşkı
Beni de canlı fala almıştı
Evet çok kırıldım artok küslük 1 gün sürer 2 gün hadi 3 gün yaBu sekilde dusunuyorsan degmez zaten. Ugruna fal atip bos yere tekrar tekrar uzme kendini. Bakalim gelecek ne gibi guzellikler getirecek hayatina. Gelecek planlarina odaklanmak icin iyi bir firsat olabilir bu durum.
Yazmaman çok iyi senin adınaEvet çok kırıldım artok küslük 1 gün sürer 2 gün hadi 3 gün ya
Bir hafta olucak nerdeyse
Bu ayrılık kararıdır
Ona yazıp iyice gurursuzluk yapmak istemedim
Ne ilginç ya gerçekten bir erkek geliyor sizi inandırıyor bazı şeylere sonra çekip gidiyor sudan bir sebep yüzünden
İnsanlar sevdikleri için neleri göze alıyor
Yeri geliyor ailesini karşısına alıyor
Sevgi budur
Emek ister
Bunu bir kez daha anladım
Ben ayrılmak istediğimde başlarda bırakmıyordu vicdanım el vermedi sevgisine kıyamadım ben onun .böyle seven erkek zor bulurum dedim .devam ettim.ben bağlanınca o çekti kendini.hiçbirşeyine karıştırmıyordu.resmen özgüveni yüksekdi .
Daha anlatacak çok şey var ah ah işte
Neyse buda böyle bitti gitti işte
Düşünmemeye çalışıyorum artık.
Yazmadım ona ne oluyor diye
Efendice yoluma devam ediyorum
Herkesi Allah a havale ettim
Canım böyle vefasız insanlar için üzmeyelim kendimiziYazmaman çok iyi senin adına
Ben dayanamayıp aylarca yazdım da yazdım. Gurursuzluk ettim, bi de ilk sevgilim olduğu için aylarca atlatamadım, depresyona girip 7 kilo aldım
2 aydır bana ulaşabileceği bir yol bırakmadım, numaralarımı değiştirip instagramımı kapattım
Şimdi aklıma gelince bile kendime şaşıyorum nasıl sevdim de bu kadar acı çektim böyle biri için diye
Ara ara aklıma geliyor yine tabii ama geçiyor sonra
Dün hesapladım kaç bin lira harcamışım şaka gibi
Zaman gerçekten her şeyin ilacı
Ne ilginç ya gerçekten bir erkek geliyor sizi inandırıyor bazı şeylere sonra çekip gidiyor sudan bir sebep yüzünden
İnsanlar sevdikleri için neleri göze alıyor
Ben ayrılmak istediğimde başlarda bırakmıyordu vicdanım el vermedi sevgisine kıyamadım ben onun .böyle seven erkek zor bulurum dedim .devam ettim.ben bağlanınca o çekti kendini.hiçbirşeyine karıştırmıyordu.resmen özgüveni yüksekdi .
Herkesi Allah a havale ettim