- 29 Temmuz 2011
- 608
- 676
- 303
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
- #31.021
falaniyethakkaniyet fal baktıran var mı?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Papatyadanfallar öyle bir senaryo yazmış ki bana star tv yaz dizileri senaristleri ders alsın öyle diyimKızlar
tellwe'de 41bakla ve papatyadanfallar bunlara fal baktıranlar oldu mu? Dedikleri çıktı mı?
Evet canım bende şimdi ek soru sorunca farkettim, öyle şeyler söyledi ki hepsi havada kalmıştı sordum, evirip çevirmiş ama net cevap yok. Bende hayran sayısına güvenip baktırdım, nasıl bu kadar hayran kazandı ki.Papatyadanfallar öyle bir senaryo yazmış ki bana star tv yaz dizileri senaristleri ders alsın öyle diyim
Evet çingenenin söylediği çıkmayan var mı ya ben de merak ediyorumYesilcingeneye fal baktırıp dedigi cikmayan varmi
Yesilcingeneye fal baktırıp dedigi cikmayan varmi
Evet çingenenin söylediği çıkmayan var mı ya ben de merak ediyorum
Tamam canım ben anladım, bilişime meraklıyımdır biraz. Hayran sayısı nasıl bu kadar fazla oldu diyordum. Baktım belli ki kendi üyelik alıp hayran olmuş. Kullanıcı isimlerinden anlaşılıyor. Olsa olsa 3-4 hayranı var.Papatyadanfallar öyle bir senaryo yazmış ki bana star tv yaz dizileri senaristleri ders alsın öyle diyim
tellwe de geysu vardı, onun sosyal medya hesabını bilen var mı?
canım bekleme süresi cokmu uzun ne baktırdın sen ona? bende baktırmak istiyorum.Tellwe geysu diye aratırsanız bulursunuz.
klotho yağmur geçmiş ve şimdi de çok çok iyiydi beğendim. Bu forumu arattığımda çoklu hesap gibi şeyler okudum hakkında. Klothoyağmur çıkan var mı
canım bekleme süresi cokmu uzun ne baktırdın sen ona? bende baktırmak istiyorum.
Yeşilçingene herkese olumsuz değil bana olumlu baktıCanım falcılara göre kendini üzme veya mutlu etme. Bence olumsuzluğa hiç düşme. Yeşilcingene anladığım kadarıyla herkese olumsuz. Bana da olumsuz baktı. Takipçi sayısına göre baktırdığım için bu karşılaştırmayı yapıyorum yanlış anlama bu öneri veya tavsiye değildir, medyumcetin olumlu konustu, kehanettin olumlu konustu, uyumsuz olumsuz vb. gibi.