tellwe.com'da bakılan fallar!

talianın telefon falını beğenen varmı? ilk baktığı falı cok beğenmiştim ve cok etkilenmiştim ama telefonda sanki bana söyledikleri benim söylediklerimin üzerinden yürüyormus gibi. ve hic beğenmedim

Kızlar
tellwe'de 41bakla ve papatyadanfallar bunlara fal baktıranlar oldu mu? Dedikleri çıktı mı?

Papatyadanfallar öyle bir senaryo yazmış ki bana star tv yaz dizileri senaristleri ders alsın öyle diyim
Evet canım bende şimdi ek soru sorunca farkettim, öyle şeyler söyledi ki hepsi havada kalmıştı sordum, evirip çevirmiş ama net cevap yok. Bende hayran sayısına güvenip baktırdım, nasıl bu kadar hayran kazandı ki.

medyumcetin cevrimici, tavsiye etme olarak algılanmasın sadece cevrimici yakalamak zor diye yazıyorum aman sonra bana kızmayın

Papatyadanfallar öyle bir senaryo yazmış ki bana star tv yaz dizileri senaristleri ders alsın öyle diyim
Tamam canım ben anladım, bilişime meraklıyımdır biraz. Hayran sayısı nasıl bu kadar fazla oldu diyordum. Baktım belli ki kendi üyelik alıp hayran olmuş. Kullanıcı isimlerinden anlaşılıyor. Olsa olsa 3-4 hayranı var.

Ben uygulamayı silmiştim,altı yedi aydır hiç fal baktırmadım.Geçen gün sırf can sıkıntısından yükledim.Bakındım bakındım Bkt123,Dmt123 diye alt alta iki profil gözüme çarptı,bu kadar da salak olunmaz ki kardeşim biri diğerine yok efendim bu kız bir efsane her dediği çıkıyor, yüz lirayı bile hak ediyor felan yazmış,bütün hevesim kaçtı😂.

tellwe de geysu vardı, onun sosyal medya hesabını bilen var mı?

Tellwe geysu diye aratırsanız bulursunuz.

klotho yağmur geçmiş ve şimdi de çok çok iyiydi beğendim. Bu forumu arattığımda çoklu hesap gibi şeyler okudum hakkında. Klothoyağmur çıkan var mı

Tellwe de beğenmediğim falcılar

aley1 : kötü
sariella2 : kötü
medyumazad : kötü
shayla : verdiği vade çıkmadı
yagmuradam : kötü
medyummelena : tamamen fiyasko
fallarkralicesi : verdigi vadedeki durum çıkmadı..

Canım falcılara göre kendini üzme veya mutlu etme. Bence olumsuzluğa hiç düşme. Yeşilcingene anladığım kadarıyla herkese olumsuz. Bana da olumsuz baktı. Takipçi sayısına göre baktırdığım için bu karşılaştırmayı yapıyorum yanlış anlama bu öneri veya tavsiye değildir, medyumcetin olumlu konustu, kehanettin olumlu konustu, uyumsuz olumsuz vb. gibi.
Yeşilçingene herkese olumsuz değil bana olumlu baktı
Medyum Çetin olumsuzdu bendede
Olumsuzlar kimseye çıkmasın 🙏

Back
X