- Konu Sahibi VivaLaJuicy
- #30.981
Falım zaman aşımına uğradıEvet bir kere daha yollamıştım o zaman çok beklediğim ve fal krizinde olduğum için geri çekip başka birine atmıştım ama şimdi sakin dönemdeyim beklicem![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Falım zaman aşımına uğradıEvet bir kere daha yollamıştım o zaman çok beklediğim ve fal krizinde olduğum için geri çekip başka birine atmıştım ama şimdi sakin dönemdeyim beklicem![]()
Değer inşallah bu kadar beklediğimizeFalım zaman aşımına uğradıama pes etmek yok tekrar yolladım 1. sıradayken tekrar 4. sıraya çıktım
bakalım bu sefer falım zaman aşımına uğramadan bakılacak mı
![]()
Daha yeni falcıymış baktım ve ne tesadüftür ki siz de yeni üyesiniz :)tellwe'de nakta vardi cok iyi bakiyordu gecenlerde girdim bi suredir yokmus sitede.keske olsaydi. onun yoklugunda yasocuk diye birini kesfettim iki kez baktirdim nokta atışı yapti
Bende baktırmayı düşünüyordum ama pahalı gelmişti. Kararsız kalmıştım. Anlık durumda nasıl peki?Nakta artık instagram üzerinden bakıyor. Baktırdım ama dediklerinin hiç biri çıkmadı malesef..
tellwe'de nakta vardi cok iyi bakiyordu gecenlerde girdim bi suredir yokmus sitede.keske olsaydi. onun yoklugunda yasocuk diye birini kesfettim iki kez baktirdim nokta atışı yapti
Daha yeni falcıymış baktım ve ne tesadüftür ki siz de yeni üyesiniz :)
Anlık durum dahil hiç birşeyi bilememişti. Sanki fal benim değilde bir başkasının gibiydiBende baktırmayı düşünüyordum ama pahalı gelmişti. Kararsız kalmıştım. Anlık durumda nasıl peki?
Aynen öyleVallahi ben dersimi aldım, artık her övülen falcıya koşturmuyorum. Biraz gözlemlemek lazım... paracıklarımıza yazık![]()
Bence baktırmayın, o kadar para verip baktırmak saçmalık. Daha öncede söylemiştim, instagramda daha ucuz bakmalılar aslında çünkü tellwe vb. gibi siteler gibi kesinti de olmuyor aldıkları parada.Bende baktırmayı düşünüyordum ama pahalı gelmişti. Kararsız kalmıştım. Anlık durumda nasıl peki?
Yani en ucuz falı 60tl idi. Benim için çok fazla. 30 falan olsa en azından denerdim.Bence baktırmayın, o kadar para verip baktırmak saçmalık. Daha öncede söylemiştim, instagramda daha ucuz bakmalılar aslında çünkü tellwe vb. gibi siteler gibi kesinti de olmuyor aldıkları parada.
Canım falcılara göre kendini üzme veya mutlu etme. Bence olumsuzluğa hiç düşme. Yeşilcingene anladığım kadarıyla herkese olumsuz. Bana da olumsuz baktı. Takipçi sayısına göre baktırdığım için bu karşılaştırmayı yapıyorum yanlış anlama bu öneri veya tavsiye değildir, medyumcetin olumlu konustu, kehanettin olumlu konustu, uyumsuz olumsuz vb. gibi.Yeşilçingene biliyor dediğinizde o kadar üzülüyorum ki bana başkası ile görüşüyor falan dedi çünkü diğer kimse böyle bir şey demedi o yüzden üzülüyorum çok![]()
Bende instagramda arıyorum 1-2 haftadır ama hepsinin falı 60-100 arası. Ben bu kadar asla vermem ucuz bakanları deneyeceğim beğendiğim olursa yazarım mutlakaYani en ucuz falı 60tl idi. Benim için çok fazla. 30 falan olsa en azından denerdim.
Medyumcetin’e fal baktıramıyorum. Fallar kısmına girdiğimde baktığı fallar gözükmüyor bende. Sebebini bilen varmı acaba?Canım falcılara göre kendini üzme veya mutlu etme. Bence olumsuzluğa hiç düşme. Yeşilcingene anladığım kadarıyla herkese olumsuz. Bana da olumsuz baktı. Takipçi sayısına göre baktırdığım için bu karşılaştırmayı yapıyorum yanlış anlama bu öneri veya tavsiye değildir, medyumcetin olumlu konustu, kehanettin olumlu konustu, uyumsuz olumsuz vb. gibi.
Yeşilçingene biliyor dediğinizde o kadar üzülüyorum ki bana başkası ile görüşüyor falan dedi çünkü diğer kimse böyle bir şey demedi o yüzden üzülüyorum çok![]()
Medyumcetin’e fal baktıramıyorum. Fallar kısmına girdiğimde baktığı fallar gözükmüyor bende. Sebebini bilen varmı acaba?
Evet ben de kendi kendime yoksa bile düşüne düşüne gerçek olduracaksın sakin ol biraz diyorum olumlu düşünmeye çalışıyorum ama herkes kesin biliyor bana da tarif etmişti öyle bir kız varmış gerçekten falan yazmış işte ne bileyim hisli biri yeşilçingene kesinlikle öyle düşünüyorum ama inşallah olmaz bu dediğiCanım üzme kendini. Yesilcingene benim falımı iki kere iade etti bir görü alamadığı için. En ilginç tarafı da kahve falı yollamışşım, yani hiç bişey göremedim demesi bana çok ilginç geldi. Ben bile şekillerden kendi kahve falıma bakabiliyorum. Bence böyle insanların dediklerine inanıp kısmetlerini kapatma. Söyledikleri olmayacaksa bile sen korktuğun için onu birşekilde hayatına çekersin. Bırak gitsin![]()