Evet eskilerdenim ve forumun o zamanki halini o kadar çok özledim ki

Benim çıkan fal sayım çok yok aslında
Naktanın bildiği imkansız, ne alaka dediğim bir olay gerçekleşmişti
Evremdamla vardı, ilk geldiği zaman baktırmıştım hatta o dönem 5 TLydi ve kariyerimle ilgili çok güzel bir ayrıntı verdiği tarihte gerçekleşmişti ancak sonradan burada bazı olaylar olunca bir daha kesinlikle baktırmama kararı almıştım. Binnaz da Merve katre adıyla devam ediyor mu bilmem ama ediyorsa da çok yüksekti fiyatı zaten baktırmazdım
Yeşilçingene ye bir kez baktırdım o da güzel zihin okumalar yapmıştı ancak bir daha bakmadı enerji alamadığı için
Geysu karşı tarafı güzel analiz eder, hislerinizi bilir söyler ancak verdiği tarihlerde, olaylarda gerçekleşmedi ancak o naif üslubu beni hayran eder ve yorum alma imkanım olsaydı alırdım tekrardan
Banu yılmaz az yazar öz yazar, kısa yorum yetecekse, ben severim ancak çoklu hesap olduğu söylenir dikkatli olmanda fayda var
Aytence nin su falını beğenmiştim
Yulee den yorum aldım mı almadım mı net hatırlayamadım ama sanki aldım beğendim ancak verdiği vadeler gerçekleşmedi gibi birşey hatırlıyorum, karıştırıyor olabilirim
Elifsucan burada bir dönem övüldü bayağı, yakın arkadaşım kendisinden yorum aldı, geçmişindeki net birkaç olayı gelecekte gibi görmüştü, biraz tuhaftı ama beğenmişti
Ben tellweden yorum almayalı uzun zaman oldu, özellikle son 1 yılda tamamen çöp oldu diyebilirim, uzak durmak gerek, türlü dolancırılar rant kapısına dönüştürmüş durumda
Söylediğim yorumcuların birçoğu belki de tamamı yoktur şuan sanırım