tellwe.com'da bakılan fallar!

Yasocuk’a fal attım, şartlı bakmak istemiş. Öyle iade isteyen biri değilim. Bence iyi olan zaten şartlı bakmaz. Hayatımda ilk defa Ayeviii için şartlı baktırdım ve çok boş bir faldı. Onda beride şartlı falları kabul etmiyorum. Bakamayacaksan şart koşma, enerjim tutmadı bakamıyorum de daha iyi bence! :63:
bana da uyumsuz sartli bakmisti ama sallamadi iyiydi, sartli bakma sebebini de soyledi. uzun uzun yaziyormus mesela yazdiklari olumlu olsa da karsidaki iade alabilmek icin bir yildiz veriyomus, kredisi geri yuklenince baska falciya baktirip ona da ayni seyi yapiyomus. bedavadan fal baktrms oluyo yani. uyumsz ole demisti.aslinda onlarin acisindan dusununce haklilar biraz.

burada her övülen falcıya da inanmayın, her kötülenene de inanmayin. bizim sinifta bir falci vardi tellwede fal bakiyordu.simdi bakmiyor. buraya girip diger falcilari kotuluyordu. Diger falcılar icin , Bana kopyala yapistir yapmis, soruma cevap vermemis, kaba konusmus vs. yaziyordu gozumle gormustum. Kendisinin puani dusuk ve kimse baktirmadigi icin digerlerine de baktirmasinlar istiyordu ve iki uc ayri hesaptan yaziyordu buraya. bizden de istiyordu şu falcıları kotuleyin diye. ahaha:) onu övmemizi istiyordu.ben hic o toplara girmedim. en iyisi falcıları deneyip görmek. benim enerjim iki kisiyle tuttu sadece mesela. deneye deneye buldum. isim vermiycem. herkesin enerjisinin tuttugu farklidir cunku.

telwede lütfen birisini önerin bana :) uyumsuzz yesilcingene hariç. peraline da falıma bakmıyor kaç gündür öylee bekliyor iptal edeceğim orta halli olan da olur maksat kredim bitsin ve şu hesabımı kapatayım batıyor artık bana

Sakız falı mı ? Kadın 1 yıllık yorum yaptı bana takır takır herşeyi bildi hitabı olsun üslubu olsun ben hiç-bir sorun yaşamadım çevremede önerdim bu şekilde yorum yapmanız bana saçma geldi keşke siz falcılara karşı kullandığınız üslubu da buraya not etseydiniz :)

Buraya sahte hesaplar açıp onun bunun adını karalamak kolay olmalı bu yorumlara inanlarda biraz saftır açıkçası deneyip görmek daha doğru olur.!

Şüphesiz 41baklaya fal baktırabilirsiniz,sonrada bana teşekkür edersiniz 2 yıldır müşterisiyim

Ablam dün papatyadanhayaller’e kahve falı yollamış ve geri iade etmiş kendisi ‘senin falına bakamam’ diyip. Dün kahve falı 10 kredi iken bügün hemen 30 kredi olmuş. Galiba bu yüzden yaptı 😳

Merhaba arkadaşlar ben sitelerde değil Normal yuzyzue bakım yapıyorum şuan yazışma yolu ile bakım yapıyorum bana Instagramdan ulaşabilirsiniz 30 tl şuan deneme fiyatım yeni açtım hesabımı takip edin lütfen .....

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu ne ya, güzelim forum ne hale gelmiş.Yazmayayım dedim ama duramadım.
Ne kadar güzeldi eskiden burası, herkes dürüstçe fikrini, eleştirisini sunardı, ne bu kadar reklam yapan vardı, ne de bu kadar seviyesizce tartışmalar
Şimdi yol geçen hanı gibi bütün falcılar toplanmış birbirleriyle goy goy peşindeler
Ahhh ahhh eski güzelim ablalar, arkadaşlar nerelerdesiniz? :cry:

Bu ne ya, güzelim forum ne hale gelmiş.Yazmayayım dedim ama duramadım.
Ne kadar güzeldi eskiden burası, herkes dürüstçe fikrini, eleştirisini sunardı, ne bu kadar reklam yapan vardı, ne de bu kadar seviyesizce tartışmalar
Şimdi yol geçen hanı gibi bütün falcılar toplanmış birbirleriyle goy goy peşindeler
Ahhh ahhh eski güzelim ablalar, arkadaşlar nerelerdesiniz? :cry:
Sanırım eskilerdensiniz siz de ❤️ Fal atmayı düşünüyorum, çıkan falınız varsa tavsiyede bulunur musunuz bana?

Sanırım eskilerdensiniz siz de ❤ Fal atmayı düşünüyorum, çıkan falınız varsa tavsiyede bulunur musunuz bana?
Evet eskilerdenim ve forumun o zamanki halini o kadar çok özledim ki :(
Benim çıkan fal sayım çok yok aslında
Naktanın bildiği imkansız, ne alaka dediğim bir olay gerçekleşmişti
Evremdamla vardı, ilk geldiği zaman baktırmıştım hatta o dönem 5 TLydi ve kariyerimle ilgili çok güzel bir ayrıntı verdiği tarihte gerçekleşmişti ancak sonradan burada bazı olaylar olunca bir daha kesinlikle baktırmama kararı almıştım. Binnaz da Merve katre adıyla devam ediyor mu bilmem ama ediyorsa da çok yüksekti fiyatı zaten baktırmazdım
Yeşilçingene ye bir kez baktırdım o da güzel zihin okumalar yapmıştı ancak bir daha bakmadı enerji alamadığı için
Geysu karşı tarafı güzel analiz eder, hislerinizi bilir söyler ancak verdiği tarihlerde, olaylarda gerçekleşmedi ancak o naif üslubu beni hayran eder ve yorum alma imkanım olsaydı alırdım tekrardan
Banu yılmaz az yazar öz yazar, kısa yorum yetecekse, ben severim ancak çoklu hesap olduğu söylenir dikkatli olmanda fayda var
Aytence nin su falını beğenmiştim
Yulee den yorum aldım mı almadım mı net hatırlayamadım ama sanki aldım beğendim ancak verdiği vadeler gerçekleşmedi gibi birşey hatırlıyorum, karıştırıyor olabilirim
Elifsucan burada bir dönem övüldü bayağı, yakın arkadaşım kendisinden yorum aldı, geçmişindeki net birkaç olayı gelecekte gibi görmüştü, biraz tuhaftı ama beğenmişti
Ben tellweden yorum almayalı uzun zaman oldu, özellikle son 1 yılda tamamen çöp oldu diyebilirim, uzak durmak gerek, türlü dolancırılar rant kapısına dönüştürmüş durumda
Söylediğim yorumcuların birçoğu belki de tamamı yoktur şuan sanırım

Sahte hesaplar açan falcıların reklamına inananlarda saf mıdır?
Mune abla niye böyle oldu burası? İnsanları nasıl saf yerine koyuyorlar, bide utanmadan sude diye isim almış, tellwede açıklamıştı adını sude olarak bu 41bakla denen şahıs
Gece gece çok dertlendim, aşırı üzgünüm :KK14:

Mune abla niye böyle oldu burası? İnsanları nasıl saf yerine koyuyorlar, bide utanmadan sude diye isim almış, tellwede açıklamıştı adını sude olarak bu 41bakla denen şahıs
Gece gece çok dertlendim, aşırı üzgünüm :KK14:
Ablacım burası epey kalabalık bir platform, toplu müşteri bulabilecekleri potansiyel yerlerden biri KK, fala meraklı çok kadın var, falcılıkta da iyi para var, ortalama 30 liradan her gün 5 müşterisi olsa ayda en azından 3000-4000 arası para geçer eline, günümüz şartlarında az para mı?
Kaldı ki ben falcıları pek bilmem yine de sistemlerini çözdüm, x sitesinde falcı A adıyla fal bakarken başka bir fal sitesinde falcı B diye fal bakıyor çoğu, çift sitede günlük 5 birinde 5 birinde fal baksa günde 10 fal, ayda 20 gün fal baksa 6000 lira, e bunun işlem yapanı, dur seni sevdiğine bağlayacağım, üfürüp üstündeki eciş bücüşleri yok edeceğim diyenleri de var, kimi işlem başına 500 kimi 2-3000 lira alıyor, oturduğu yerden yol, yemek vb masrafı yok daha ne olsun.

Şimdi böyle yazınca kızacak falcılar ama kusura bakmasınlar o kadar muhteşem olsalar kendileri için kullanırlar güçlerini, hadi kendilerine bir şey yapamıyorlar, bu kadar muhteşem falcılar toplaşıp hepsi birbirine yardım etsin, o da mı olmuyor, o zaman o falcılık ne işe yarıyor:))))

Son düzenleme:
Evet eskilerdenim ve forumun o zamanki halini o kadar çok özledim ki :KK43:
Benim çıkan fal sayım çok yok aslında
Naktanın bildiği imkansız, ne alaka dediğim bir olay gerçekleşmişti
Evremdamla vardı, ilk geldiği zaman baktırmıştım hatta o dönem 5 TLydi ve kariyerimle ilgili çok güzel bir ayrıntı verdiği tarihte gerçekleşmişti ancak sonradan burada bazı olaylar olunca bir daha kesinlikle baktırmama kararı almıştım. Binnaz da Merve katre adıyla devam ediyor mu bilmem ama ediyorsa da çok yüksekti fiyatı zaten baktırmazdım
Yeşilçingene ye bir kez baktırdım o da güzel zihin okumalar yapmıştı ancak bir daha bakmadı enerji alamadığı için
Geysu karşı tarafı güzel analiz eder, hislerinizi bilir söyler ancak verdiği tarihlerde, olaylarda gerçekleşmedi ancak o naif üslubu beni hayran eder ve yorum alma imkanım olsaydı alırdım tekrardan
Banu yılmaz az yazar öz yazar, kısa yorum yetecekse, ben severim ancak çoklu hesap olduğu söylenir dikkatli olmanda fayda var
Aytence nin su falını beğenmiştim
Yulee den yorum aldım mı almadım mı net hatırlayamadım ama sanki aldım beğendim ancak verdiği vadeler gerçekleşmedi gibi birşey hatırlıyorum, karıştırıyor olabilirim
Elifsucan burada bir dönem övüldü bayağı, yakın arkadaşım kendisinden yorum aldı, geçmişindeki net birkaç olayı gelecekte gibi görmüştü, biraz tuhaftı ama beğenmişti
Ben tellweden yorum almayalı uzun zaman oldu, özellikle son 1 yılda tamamen çöp oldu diyebilirim, uzak durmak gerek, türlü dolancırılar rant kapısına dönüştürmüş durumda
Söylediğim yorumcuların birçoğu belki de tamamı yoktur şuan sanırım
Aytence’nin su falı fiyatı yüksekmiş, kahve falını denediniz mi? Su falında gelecek hakkında söylediklerini yaşadınız mı? Cevaplarsanız sevinirim, detaylı analiziniz için ayrıca teşekkür ederim.

Ablacım burası epey kalabalık bir platform, toplu müşteri bulabilecekleri potansiyel yerlerden biri KK, fala meraklı çok kadın var, falcılıkta da iyi para var, ortalama 30 liradan her gün 5 müşterisi olsa ayda en azından 3000-4000 arası para geçer eline, günümüz şartlarında az para mı?
Kaldı ki ben dahi falcıları pek bilmem yine de sistemlerini çözdüm, x sitesinde falcı A adıyla fal bakarken başka bir fal sitesinde falcı B diye fal bakıyor çoğu, çift sitede günlük 5 birinde 5 birinde fal baksa günde 10 fal, ayda 20 gün fal baksa 6000 lira, e bunun işlem yapanı, dur seni sevdiğine bağlayacağım, üfürüp üstündeki eciş bücüşleri yok edeceğim diyenleri de var, kimi işlem başına 500 kimi 2-3000 lira alıyor, oturduğu yerden yol, yemek vb masrafı yok daha ne olsun.

Şimdi böyle yazınca kızacak falcılar ama kusura bakmasınlar o kadar muhteşem olsalar kendileri için kullanırlar güçlerini, hadi kendilerine bir şey yapamıyorlar, bu kadar muhteşem falcılar toplaşıp hepsi birbirine yardım etsin, o da mı olmuyor, o zaman o falcılık ne işe yarıyor:))))
Çok haklısın ablacım, herkesin dönem dönem zayıflıkları oluyor ve o dönemde birkaç söz duymak terapi gibi oluyor insana. Ama işte gel gelelim ne zaman bu zayıf noktalarımızdan faydalanıldığını görüyoruz işte o zaman gerçeğin farkına varıyoruz
Neyse velhasılkelam etraf kötü niyetli insanlarla dolu

Aytence’nin su falı fiyatı yüksekmiş, kahve falını denediniz mi? Su falında gelecek hakkında söylediklerini yaşadınız mı? Cevaplarsanız sevinirim, detaylı analiziniz için ayrıca teşekkür ederim.
Rica ederim
Kahve falını denemedim, su falında da öyle aman aman net tarihli bir yorum yoktu biraz genel ve uzun dönemli yaşam analizi gibiydi ancak yukarıda da dediğim gibi zayıf olduğum bir dönemdi ve içinde bulunduğum anı anlatması bunun nasıl düzeleceği, etrafımdaki insanları tarif etmesi ve uyarması hoşuma gitmişti
Ama ben kesinlikle yüksek ücretler verilmemesi taraftarıyım

Back
X