tellwe.com'da bakılan fallar!

Rica ederim
Kahve falını denemedim, su falında da öyle aman aman net tarihli bir yorum yoktu biraz genel ve uzun dönemli yaşam analizi gibiydi ancak yukarıda da dediğim gibi zayıf olduğum bir dönemdi ve içinde bulunduğum anı anlatması bunun nasıl düzeleceği, etrafımdaki insanları tarif etmesi ve uyarması hoşuma gitmişti
Ama ben kesinlikle yüksek ücretler verilmemesi taraftarıyım
Haklısınız, bence de yüksek ücretlere gerek yok çünkü falın çıkıp çıkmayacağı da muamma... Bir anlık moralimi düzeltiyorum, kendi adıma bana iyi geliyor :(

Haklısınız, bence de yüksek ücretlere gerek yok çünkü falın çıkıp çıkmayacağı da muamma... Bir anlık moralimi düzeltiyorum, kendi adıma bana iyi geliyor :KK43:
Herkes böyle zorlu bir dönem geçiriyor, ben atlattım o günleri
Sana nacizane tavsiyem sil bütün fal uygulamalarını sonrada fala vereceğin paralarla kendine cilt bakım ürünleri al, kozmetik içerikli olmasın ama
Hergün cilt bakımları, maskeler derken inan insan kendine geliyor
Çok moralin bozuksa hemen atla git en yakın sinemaya yada tiyatroya. Birkaç saat havan değişir ve unutursun
Buradaki birçok kişi çok paralar döktü bak noldu hepimiz olması gereken şeyleri yaşadık
Bu bir anda olmadı ama alıştıra alıştıra oldu

Herkes böyle zorlu bir dönem geçiriyor, ben atlattım o günleri
Sana nacizane tavsiyem sil bütün fal uygulamalarını sonrada fala vereceğin paralarla kendine cilt bakım ürünleri al, kozmetik içerikli olmasın ama
Hergün cilt bakımları, maskeler derken inan insan kendine geliyor
Çok moralin bozuksa hemen atla git en yakın sinemaya yada tiyatroya. Birkaç saat havan değişir ve unutursun
Buradaki birçok kişi çok paralar döktü bak noldu hepimiz olması gereken şeyleri yaşadık
Bu bir anda olmadı ama alıştıra alıştıra oldu
Bu dediklerinizin hepsini yapıyorum ama yine de bir yanım falda :( Kendime engel olamıyorum... Şimdi yorumlara göre iyi bir yorumcu arıyorum, baktırdıktan sonra da en az yeni yıla kadar fal baktırmamayı hedefliyorum.

Bu dediklerinizin hepsini yapıyorum ama yine de bir yanım falda :KK43: Kendime engel olamıyorum... Şimdi yorumlara göre iyi bir yorumcu arıyorum, baktırdıktan sonra da en az yeni yıla kadar fal baktırmamayı hedefliyorum.
Sen bilirsin tabii ki karar senin
Dertleşmek, konuşmak istersen ben buralardayım ;)

Çok haklısın ablacım, herkesin dönem dönem zayıflıkları oluyor ve o dönemde birkaç söz duymak terapi gibi oluyor insana. Ama işte gel gelelim ne zaman bu zayıf noktalarımızdan faydalanıldığını görüyoruz işte o zaman gerçeğin farkına varıyoruz
Neyse velhasılkelam etraf kötü niyetli insanlarla dolu
Ya olur insanız, herşey tepetaklak giderken iyi bir şeyler duymaya ihtiyacımız olur ama artık bunların yaptığı da:duduk:

Gram faldan anlamam, falcı isimlerini de bilmem, ancak burada reklam yapan olursa aaa falcı x'miş reklam yapıyormuş diyorum, işlerini iyi yapıyorlarsa burada birkaç üyelik açıp reklam yapmalarına ihtiyaç yok, iyi olduğunu söyleyenlerde bizim reklama ihtiyacımız yok diyor zaten ama nedense bazısı burada hep :))

İçlerinden bir iki tanesini bilirdim ama onları da sizler bilmezsiniz biri çok yaşlıydı vefat etti komşuydu oradan biliyorum ama kendine bile faydası olmadı, hastalıklarını öngöremedi, diğeri de falcı bilmem kim diye fal bakıyordu, o da yine bizim muhittendi, zaten bizim oradakiler baktılar falda kazanç var, elini çarptığın falcı oldu:)) bu bahsettiğim son kişi bildiğiniz define bulup zengin olma sevdasında bir adamdı, baktı kazdığı yerlerden define çıkmadı fal cafelere takılmaya başladı, bir iki kahve falı derken ilgi olduğunu, para kazanabildiğini de anlayınca falcı oldu, gerçek ismi dikkat çekmezdi, afili bir isim bulmuş kendine, zengin muhitlerde evlere kahve falı bakmaya gidiyordu hala yapıyordur belki de.

İyiler reklamla değil işiyle andırsın kendini.

Ya olur insanız, herşey tepetaklak giderken iyi bir şeyler duymaya ihtiyacımız olur ama artık bunların yaptığı da:duduk:

Gram faldan anlamam, falcı isimlerini de bilmem, ancak burada reklam yapan olursa aaa falcı x'miş reklam yapıyormuş diyorum, işlerini iyi yapıyorlarsa burada birkaç üyelik açıp reklam yapmalarına ihtiyaç yok, iyi olduğunu söyleyenlerde bizim reklama ihtiyacımız yok diyor zaten ama nedense bazısı burada hep :))

İçlerinden bir iki tanesini bilirdim ama onları da sizler bilmezsiniz biri çok yaşlıydı vefat etti komşuydu oradan biliyorum ama kendine bile faydası olmadı, hastalıklarını öngöremedi, diğeri de falcı bilmem kim diye fal bakıyordu, o da yine bizim muhittendi, zaten bizim oradakiler baktılar falda kazanç var, elini çarptığın falcı oldu:)) bu bahsettiğim son kişi bildiğiniz define bulup zengin olma sevdasında bir adamdı, baktı kazdığı yerlerden define çıkmadı fal cafelere takılmaya başladı, bir iki kahve falı derken ilgi olduğunu, para kazanabildiğini de anlayınca falcı oldu, gerçek ismi dikkat çekmezdi, afili bir isim bulmuş kendine, zengin muhitlerde evlere kahve falı bakmaya gidiyordu hala yapıyordur belki de.

İyiler reklamla değil işiyle andırsın kendini.
Olan bizim paralarımıza oluyor ablacım 😂 Şüphe içinde kalıyoruz biz de, kim ne zaman siteye kayıt olmuş diye bakmadan edemiyoruz. Böyle insanların hesaplarını kapattığın için sana minnettarız, kimseye prim vermiyorsunuz ❤️❤️❤️

Olan bizim paralarımıza oluyor ablacım 😂 Şüphe içinde kalıyoruz biz de, kim ne zaman siteye kayıt olmuş diye bakmadan edemiyoruz. Böyle insanların hesaplarını kapattığın için sana minnettarız, kimseye prim vermiyorsunuz ❤❤❤
Rica ederim kurallar dahilinde olması gerekeni yapıyorum :KK22:herhangi bir üyelikle ilgili küçücük bir şüpheniz bile olsa rapor edin, ki aslında çoğu şüphelerinizde doğru çıkıyor hislerinize güveninHoppa

Tellwe’de çok fazla fal baktırdım gerçekten rahat 1000 liram gitmiştir. Ama gerçekten aman aman bilen birini pek görmedim. Bazı falcılar gerçekten bazı şeyleri tutturuyor ama çok nadir. Bir ara ebrunun hisleri vardı o bende bir çok şeyi bildi, yulee geçmişte çok iyi gerçekten onun yorumunu okurken çok etkilenmiştim ama gelecekte pek iyi değil, medyumçetine baktırmıştım onu da beğenmedim verdiği tarihte olayda tutmadı. Kkaraayna gibi bi hesap var özellikle onu söylemek istiyorum ki hiç beğenmedim gerçekten, biz para veriyoruz ama kadının umrunda bile değil sanki promosyon bakıyormuş gibi bakıp yolluyor. Birde şartlı bakım yapıyor iade’de alamıyorsun. Zaten bu şartlı bakım çok kötü oldu iade alamayacağımız için rahatça sallayıp atıyorlar falları ister beğen ister beğenme kimsenin umrunda değil yorum bile yapamıyorsun

Back
X