• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tellwe.com'da bakılan fallar!

Merhaba kizlar, uzun bir aradan sonra tellwede fal baktirmayi planliyorum, sezgiselgucler adinda biri dikkatimi cekti yorumlar cok iyi profilinde, merak ettigim, aranizda kendisine fal baktiran var mi? varsa cikti mi? biraz kritik bir durumdayim da suanda guvenebilecegim bir falcidan yorum almak isterim kafa karisikligi olmasin diye. tesekkurler simdiden 😊

iyi pazarlar epeydir fal baktirmadim bugün baktırmak isiyorum var mı önerebileceğiniz pahalı olmayan baktır fena değil dediğiniz birileri

Kızlar medyumcetine fal baktırıpta dedikleri çıkan varmı? adam içimi kararttı resmen
Bana bakmıştı
Çelişkili bir faldı
Başta şunları şunları yapma kaybedersin dedi sonra da zaten ayrılık dedi sonu
Bir küs bir barış devam ediyoruz şimdilik
Ne olucak bilmiyorum
Yani haklı olduğu konular vardı ama zaman gösterecek!!!

merhaba bir kaç gündür fal baktırdım ben, arada geliyorlar bana baktırdıklarımı yazacağım :KK9:
uyumsuza baktırdım, genel olarak güzel bir bakımdı, nokta atışları oldu. sonrasında falcananaya baktırdım baya iyiydi oda tavsiye ederim. papatyadanhayallere baktırdım uzun ve detaylıydı ve nokta atışları da vardı ondan da memnun kaldım, abbydawn baştan savma ve çok kötüydü kesinlikle tavsiye etmem uzak durun. yesilcingeneye bir kaç defa attım son dakika baktı mükemmeldi baktıran pişman olmaz. 41bakla beğenmedim, nokta atışı yoktu. klothoyagmur yorumunu beğendim, baya da etkilendim tavsiye ederim. yulee de çok iyiydi hepsinin içinde en tavsiye ettiğim odur. tellwe serüvenim bu kadar umarım yardımcı olabildim :KK68:

ilişki ile ilgili ne falı atıyorsunuz ya su klothoya fal atanlar hangi falcıları beğeniyorlar yazarlarsa enerjimizin tutup tutmadığını anlarım
Mrh ben ıkı hafta once aşk tarotu yolamiştım zaman aşımı ugradı pes etmedım bıdaha atım onuda 2 gun bekledı sınunda baktı soru acılımı guzel baktı nokta atısı cok fazla bılgı vermeden cogu sey soyledi bu hafta sonu vade verdı onu beklıyorum yaxarım bıde 3:5 ay vadı verdı o olucak sanmıyorum cunku uzun vadı bende hıc cıkmadı 😇

Merhaba kizlar, uzun bir aradan sonra tellwede fal baktirmayi planliyorum, sezgiselgucler adinda biri dikkatimi cekti yorumlar cok iyi profilinde, merak ettigim, aranizda kendisine fal baktiran var mi? varsa cikti mi? biraz kritik bir durumdayim da suanda guvenebilecegim bir falcidan yorum almak isterim kafa karisikligi olmasin diye. tesekkurler simdiden 😊
Ben baktırdım bence paranı çöpe atma nabza göre şerbet veriyor hatta ilk beğendim o zaman uygundu fiyatı bir kaç kez attım son falında söylediklerinden sonra en başında evlendirdi beni sabret dedi en son ben artık yapamayıp ayrıldım adamdan fal attım zaten belliydi böyle olacsğo sende başka insanlar var falan dedi asla yani :)

Merhaba uzun zamandır takip ediyorum burayı benim de bi sorum var çicekcii baktı promosyon falıma brnim hoşuma gitti kredi verip baktıran var mı aranızda

Son zamanlarda banuyılmaza baktıran var mı? Ben uyumsuz ve banu yılmazın aynı kişi olduğunu düşünüyorum ama emin olmadığım için ikisine de attım. İkisi de aynı konu için farklı yorum yaptı. Hangisine inanacağımı şaşırdım

Son zamanlarda banuyılmaza baktıran var mı? Ben uyumsuz ve banu yılmazın aynı kişi olduğunu düşünüyorum ama emin olmadığım için ikisine de attım. İkisi de aynı konu için farklı yorum yaptı. Hangisine inanacağımı şaşırdım

Bence de aynı kişiler bana da farklı tarzda yorum yapıyorlar. Çok takılmayın derim. Fazlaca düşünce okuyarak kafanızdakini size verirler. +cevaplar isimli falcı da öyle. Düşünce okur.

Son fal hakkımı buğra, senanur ve utkuda kullandım. Üçü soruma benzer cevaplar vermiş hatta vadeleri bile aynı ama ben vadelere çok takılmıyorum çünkü ne zaman vade verseler falcılar hep aynı zaman aralığını söylüyor. Verdikleri vadeler geçince bir sonraki ayı söylüyolar genelde. Tam açıklamayamadım ama çoğumuzun yaşadığı durum olduğu için anlamışsınızdır. Buğra ve senanura daha önce iki defa baktırmıştım ama utkuya ilk kez attım fal. Utku sizce pembeci mi? Verdiği vadeler tutuyor mu? (Senanur ve buğra-kahve utku-tarot)

Bana onlar aynı kişi olarak gelmiyor ya
Tarzları farklı bence
Banu daha yuvarlak ve pozitif
Uyumsuz daha net ve negatif konuşuyor

Valla banada aynışekilde malesf! Uyumsuzun olma ihtimali cok yüksk bişeye olmayacak demesi! Şaşırdım cok olumsuz seyler söylemiş sorduklarıma cevap vermiş gbi olmuş ama hep olumsuz seyler soylemiş hayretettim

Back
X