- 31 Ağustos 2012
- 3.705
- 5.105
- 248
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
- #31.421
Ben elifsucan’ı hala çözemedim :) hem herkese aynı şeyleri söylüyor hem biliyor hem geçmişi gelecek gibi anlatıyor. Gerçekten anlam veremiyorum. :) Sanırım son falında çok saçmalamıştı elifsucan. Ondan öncekilerde tutturduğu şeyler oluyordu ama son falı hiç uymamıştı bana. Bi daha da baktırmadım.Elifsucana aralıklarla üst-üste 4 tane fal attım yani son zamanlarda aralarında 4 5 gün vardır. ilk falı aynen tuttu safece ocak için verdiği bir vade var ocağa da yeni girdik zaten göreceğiz. diğer söylediklerinize katılıyorum. ama şöyle birşey var üst üste fal atınca sanırım enerji karışıyor bişey oluyor.. Boşuna burada edilen kavgalarda gerçekten savunmak yada yermek her ne için olursa boş.. Falcı nolursa olsun parasını alıp önüne işine bakıyor biz burda kavga ettiğimizle kalıyoruz. Kalp kirmaya değmez hiç..
Naktaya gelince; ona sadece bir kez baktırdım. Kendisi çok kibar, ses tonu bile huzur verir gibi ama dediğim gibi söyledikleri çok alakasızmış. Herkesin ‘mükemmel’ diyeceği birini bulmak zaten imkansız. İşte kimine her dedikleri çıkıyor kimine de hiç bilemiyorlar. :) biz de burada tartıştığımızla kalıyoruz dediğiniz gibi.