- 8 Ağustos 2019
- 226
- 360
- 53
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
- #31.381
Nakta nerede fal bakıyor, bilenler yardımcı olabilir mi?
Instagram’da bakıyor canım, fal_nakta yazarsan bulursun.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nakta nerede fal bakıyor, bilenler yardımcı olabilir mi?
Şu enerjı uyma ısıne bır ınanamadım:) Mesela Mısırlı Talıa'nın falı gecen yıl bana cıkmamıstı kı daha o zaman demıstm cıkmayacagını.... Emin ol, o kadar cok fal baktırdım kı...Senanurlar, bugralar,bınnazabla sıtesı daha yenıyken neredeyse tum falcıları hatta bınnazın kendı,bır yolun var aklına neresı kım gelırse......Anı bılınce ooooo super,gelecekde de kesın dedıklerı cıkar dıyoruz en ıyı ıhtımalle......... Boşver walla boşver, seni falcıyla ugrastıran ilişkıden zaten hayır gelmıyor. Bu yanlız benım tecrubem degıl,özelden yazısıp-tanıstıgım ıstısnasız herkes ıcın gecerlı.....capella senin enerjin kimlerle uyuyordu? ben de naktaya baktırmak istiyorum ama senin gibi kanlı bıcaklılardanım, aslında hakkında kötü bir sey demisliğim yok sadece fallarında cok fazla negatiflik seziyorum enerjim cekiliyor demiştim bana hic bir falı cıkmadı bu arada ama hisli biri, neyse sonrasında ulaştığımda da asla bakmadı bana, enerjimiz benzer kisilerle uyuyorsa eğer belki deneyebilirim.
Mısırlı talianım falı cıktı bu arada arkadaslar, cıkan bir fal haberi veriyim
İstersen kurtulursun canım hem Paraya hem ruha oluyor olan.bir sürü kafa karışıklığı oluyor.en iyisi akışına bırakmak.
Şu enerjı uyma ısıne bır ınanamadım:) Mesela Mısırlı Talıa'nın falı gecen yıl bana cıkmamıstı kı daha o zaman demıstm cıkmayacagını.... Emin ol, o kadar cok fal baktırdım kı...Senanurlar, bugralar,bınnazabla sıtesı daha yenıyken neredeyse tum falcıları hatta bınnazın kendı,bır yolun var aklına neresı kım gelırse......Anı bılınce ooooo super,gelecekde de kesın dedıklerı cıkar dıyoruz en ıyı ıhtımalle......... Boşver walla boşver, seni falcıyla ugrastıran ilişkıden zaten hayır gelmıyor. Bu yanlız benım tecrubem degıl,özelden yazısıp-tanıstıgım ıstısnasız herkes ıcın gecerlı.....
Yanlız gecen yıl basıma ılgınç 1 sey geldı, burada 1 uye 1 falcıyı cok ovunce merak ettm.Aynı kısı hem falalem hem de bır yolun var'da yorum yapıyordu. Tanıtm resımlerı aynı oldugu ıcın tanıdm. Falalemde bana an,sordgm kısı ıle ılgılı ısabetlı yorumlar yapmıstı. Dur dedım bır yolun var'da da ondan yorum alayım....Olmadı, zaten falında sen adım atacaksın,barısacaksınız dedıgı anda cızdım ustunu ama yorumlama seklı cok naıf oldugndan soru-cevap kısmında kıbarca yazdım durumu. Bana bunun uzerıne "saglık olsun ne yapalım ama unutmayın yaza dogru 1 bayanla olan arkadaslıgınız yıllarca surecek 1 dostluga donusecek" demıstı...... O an anlam veremedım ama sonradan cok anlam kazandı bu dedıgı......Bu durum aklıma geldıkçe baska 1 seyı daha hatırlayıp konuları bırlestırdım..Yıllar yıllar evvel Telwede,telwecafe var ıken tesadufen orada hem delı gıbı fal baktıran hem de kahve falı bakan bırıyle tanısmıstm. Falcı ısmı peruşka mı neydı,kapadı hemen hesabını,beceremedı...Sohbet esnasında 1 gun bana "bana soru sorarak fal gonderyorlar ama ben sordukları sorularla ılgılı hıcbırsey goremıyorum,baska seyler gorup onları anlattgmda da bana kızıyorlar" demıstı...... Kımbılır falalemdekı o cocuk da kahve falımda belkı 1 halt goremedı ama sıte-işletme-kar amacı guden 1 yerde çalısansan oranın kurallarına uymak zorundasın. Düşünsene her gelene "senın sorunun yanıtını kahvende vs. goremedm ama bunu bunu gordm" deseler,tekrar oraya gıdermısın?
Sözün özü ise bu,o kadar....
Tellwe'de akrepgöz vardı hala var mı bilmem ama aynı kişi oldukları söyleniyordu onların. Bende yıllaaarrr önce ikisine atmıştım. sorduğum kişi için çok spesifik bir benzetme yapmıştı 2 farklı kişi aynı şeyi düşünemez demiştim. Tabiki kesin aynı kişiler de diyecek bundan başka kanıtım yok.arkadaşlar ben gizem sitareye ulaşmak istiyorum ama bayadır binnazda da yok bilen var mı ? bilgisayarımda geçen seneden bir falını buldum baktırdığımı bile unutmuşum, ama eylül ayında yaşadığım önemli bir şeyi bilmiş
o da uzakta görünüyor.. en iyisi bu işleri tamamen bırakmak zaten bütün hesaplarımı kapattım tekrar açmamam lazımTellwe'de akrepgöz vardı hala var mı bilmem ama aynı kişi oldukları söyleniyordu onların. Bende yıllaaarrr önce ikisine atmıştım. sorduğum kişi için çok spesifik bir benzetme yapmıştı 2 farklı kişi aynı şeyi düşünemez demiştim. Tabiki kesin aynı kişiler de diyecek bundan başka kanıtım yok.
Bırakmak belki mümkün olmuyor ama azaltılabilir. Mesela benim en son falım yazın Nakta'dan aldığım yorum. Ocak'ta tekrar almak isteyeceğim. Onun dışında kendim bile fincan kapatmaz oldum.o da uzakta görünüyor.. en iyisi bu işleri tamamen bırakmak zaten bütün hesaplarımı kapattım tekrar açmamam lazım![]()
Naktaya 8 kere fal baktırdım sesi huzur verir ama sallar bayada güzel sallar anı iyi bilir ama geleceği asla çıkmazcapella senin enerjin kimlerle uyuyordu? ben de naktaya baktırmak istiyorum ama senin gibi kanlı bıcaklılardanım, aslında hakkında kötü bir sey demisliğim yok sadece fallarında cok fazla negatiflik seziyorum enerjim cekiliyor demiştim bana hic bir falı cıkmadı bu arada ama hisli biri, neyse sonrasında ulaştığımda da asla bakmadı bana, enerjimiz benzer kisilerle uyuyorsa eğer belki deneyebilirim.
Mısırlı talianım falı cıktı bu arada arkadaslar, cıkan bir fal haberi veriyim
Instagramda bakıyor kendisine 8 kere baktırdımNakta nerede fal bakıyor, bilenler yardımcı olabilir mi?
Geçmişte şöyle bir şey yazmışsınız sonradan tersine mi döndü her şey?Instagramda bakıyor kendisine 8 kere baktırdım
Nakta için mi söylüyorsunuz? Bana da çıktı malesef ve vadeleriyle. Ama istesemde bakmaz artıkAmacım kavga çıkarmak değil ama bir gün önce süper olan biri bir gün sonra tü, iğrenç olunca bir garip oluyor. Kimseyi burada ölümüne savunmadım, ölümünede yermedim. İnstagram’a geçtiğinden beri altı, yedi ayda bir düzenli yorum alıyorum. Daha ayın yedisinde olabilir dediği bir şeyi yedisinde yaşadım ki bunu sonra kendisine yazmamıştım :) hatta yedisi olmaz çok yakın, 17’si demişti ama yedisinde oldu. İş durumunda konuştuğum kişileri fiziken, apaçık tarif etti. Birde iş neticelenirse nokta atışlı çıkmış olacak o zaman yine düzenlerim zaten :)
Evet Nakta için yazdımNakta için mi söylüyorsunuz? Bana da çıktı malesef ve vadeleriyle. Ama istesemde bakmaz artık![]()
Canim sevindim bırakmana fallari.ayisigina baktirmadim.olasiliklarla yaşanmaz boşver akışına bırak.kendine vakit ayır canım.kızlar benim sorum arasa kaynadı ayısıgına baktıran var mı fal sepetinde? ben an itibariyle sanırım falları bırakıyorum, enteresan olan tek sey suana kadar baktırdıgım falcılar ilişkiyle ilgili ya sen bunu yapmıssın senin hataların bunlar derken kadın tamamen eski sevgilimin üzerinden yürüyüp uckuruna düsküm biri söyle biri böyle biri demiş haklılık payı var bazı zamanlarda ama nasıl desem sanki danısan benim diye eski sevgiliyi kötülüyor gibi bir tavır hissettim. hayatını mahvetmiş bi adama falda bile kötü söz söyletmemek de tam enayi işi de neyse.
Sen benimle kavga edemezsin zaten orda 3 demişim üzerine 5 kere baktırdım demek ki yalancı olduğunu anlamışım. İlk falında her zaman herşeyi bilir geleceğide bilir ama sonraki falları tamamen fasa fisodurAmacım kavga çıkarmak değil ama bir gün önce süper olan biri bir gün sonra tü, iğrenç olunca bir garip oluyor. Kimseyi burada ölümüne savunmadım, ölümünede yermedim. İnstagram’a geçtiğinden beri altı, yedi ayda bir düzenli yorum alıyorum. Daha ayın yedisinde olabilir dediği bir şeyi yedisinde yaşadım ki bunu sonra kendisine yazmamıştım :) hatta yedisi olmaz çok yakın, 17’si demişti ama yedisinde oldu. İş durumunda konuştuğum kişileri fiziken, apaçık tarif etti. Birde iş neticelenirse nokta atışlı çıkmış olacak o zaman yine düzenlerim zaten :)
Üç falda mükemmel şekilde çıkıpta beş fal sonrasında yalan olduğunu anlamakta ne bileyim değişik olmuşSen benimle kavga edemezsin zaten orda 3 demişim üzerine 5 kere baktırdım demek ki yalancı olduğunu anlamışım. İlk falında her zaman herşeyi bilir geleceğide bilir ama sonraki falları tamamen fasa fisodur
Hala derim anı iyi biliyor ama geleceği konusunda komple yalan.. evet 3 ve 5in arasında çok fark var sanırım size pembe yalanlar söylemiş yalan olduğuna inanmak size çok koyuyor.. umarım dedikleri çıkarÜç falda mükemmel şekilde çıkıpta beş fal sonrasında yalan olduğunu anlamakta ne bileyim değişik olmuş
Üslubunuza da dikkat ederseniz sevinirim, mahallede değiliz burada
Naktaya 8 kere fal baktırdım sesi huzur verir ama sallar bayada güzel sallar anı iyi bilir ama geleceği asla çıkmaz
Sen benimle kavga edemezsin zaten orda 3 demişim üzerine 5 kere baktırdım demek ki yalancı olduğunu anlamışım. İlk falında her zaman herşeyi bilir geleceğide bilir ama sonraki falları tamamen fasa fisodur
Bu nasıl bir saçmalık?Geçmişte şöyle bir şey yazmışsınız sonradan tersine mi döndü her şey?Eki Görüntüle 2569087