Maılde senın mesajını gördugum ıcın sıteye cevap vermek ıcın gırdım. Topıge de bakayım hazır gırmısken dedım ve bayagı bayagı sasırdım. Sevgılı Talena, madem Nakta ıle ılgılı dusuncelerın alıntıladıgım bu mesajdakı gıbı o zaman neden dun bana özel mesaj ile
"Naktaya ulasamıyorum,öyle sızın dedıgınız gıbı agresıf bır kısı de degıldır, gayet sakın bırıdır, masal gıbı anlatır. Naktaya nasıl ulasabılırım?"
diye sordunuz? Cıdden kafam karıstı, yorumunuzdan ondan daha önce yorum alıp sonra bulamadıgınızı dusunmüştüm. Şimdi cidden sasırdım. Madem Nakta'ya fal baktırıp begenmedınız ve falı çıkmadı....Bana nıye özelden ona nasıl ulasabılırım dıye yazdınız? Tamam sonrakı mesajınızda yuzyuze falcılar uzerıne tavsıye ıstemıssınız ama ılk mesajınız ve mesaj baslıgınız naktaya nasıl ulasırım konulu ıdı......
Yok ya walla yok...Harbıden buradan uzak kalmak en akıllıca iş. Nasılsa sanal ortam, kım nedır,dedıgı ne kadar dogrudur bellı olmayan bır ortam burası. Hanı at ızıyle it izi karsmıs mısalı..... Burada yazılan yorumların,tecrubelerın dogruluguna ınanarak fal baktırmak ve yorum alıp almamaya karar vermek...... Kımın ne oldugu,neyı,nıye yaptıgı bellı degıl...Selametle arkadaslar. Ha bu arada sevgılı Talena zahmet etme soruma cevap vermeye....