• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tellwe.com'da bakılan fallar!

naktanın bu kadar övülecek bir falcı olmadığına kalıbımı basarım neyi tartısıyorsunuz bayanlar..söylediği seyler anı yansıtıyor olabılır ama kesnlıkle gelecek bu kdr fiyasko olamaz falı dınlerken ben sıkılmıştım..cok süslü püslü kelimelere gerek yok net olmak lazım fal bakarken..nakta hikaye anlatır gibi fal bakmıştı..birsürü fal bakan kişiler gördüm nakta nın nokta atışı bile yapamadığı bir konuya tarih ve gün verrek bgun olacak dıyıp olan...baktığı falın ücretide naktanın yarısı fıyata bakmıstır..kimseyi bu kadar cok savunmayın bence tavsiyem

naktanın bu kadar övülecek bir falcı olmadığına kalıbımı basarım neyi tartısıyorsunuz bayanlar..söylediği seyler anı yansıtıyor olabılır ama kesnlıkle gelecek bu kdr fiyasko olamaz falı dınlerken ben sıkılmıştım..cok süslü püslü kelimelere gerek yok net olmak lazım fal bakarken..nakta hikaye anlatır gibi fal bakmıştı..birsürü fal bakan kişiler gördüm nakta nın nokta atışı bile yapamadığı bir konuya tarih ve gün verrek bgun olacak dıyıp olan...baktığı falın ücretide naktanın yarısı fıyata bakmıstır..kimseyi bu kadar cok savunmayın bence tavsiyem
Biraz araya girmiş olucam ama🙈 Burda dediğiniz falı çıkanlar kimler acaba onu sorsam 🙏🏻🙏🏻🤗🙈

Maılde senın mesajını gördugum ıcın sıteye cevap vermek ıcın gırdım. Topıge de bakayım hazır gırmısken dedım ve bayagı bayagı sasırdım. Sevgılı Talena, madem Nakta ıle ılgılı dusuncelerın alıntıladıgım bu mesajdakı gıbı o zaman neden dun bana özel mesaj ile
"Naktaya ulasamıyorum,öyle sızın dedıgınız gıbı agresıf bır kısı de degıldır, gayet sakın bırıdır, masal gıbı anlatır. Naktaya nasıl ulasabılırım?"
diye sordunuz? Cıdden kafam karıstı, yorumunuzdan ondan daha önce yorum alıp sonra bulamadıgınızı dusunmüştüm. Şimdi cidden sasırdım. Madem Nakta'ya fal baktırıp begenmedınız ve falı çıkmadı....Bana nıye özelden ona nasıl ulasabılırım dıye yazdınız? Tamam sonrakı mesajınızda yuzyuze falcılar uzerıne tavsıye ıstemıssınız ama ılk mesajınız ve mesaj baslıgınız naktaya nasıl ulasırım konulu ıdı......

Yok ya walla yok...Harbıden buradan uzak kalmak en akıllıca iş. Nasılsa sanal ortam, kım nedır,dedıgı ne kadar dogrudur bellı olmayan bır ortam burası. Hanı at ızıyle it izi karsmıs mısalı..... Burada yazılan yorumların,tecrubelerın dogruluguna ınanarak fal baktırmak ve yorum alıp almamaya karar vermek...... Kımın ne oldugu,neyı,nıye yaptıgı bellı degıl...Selametle arkadaslar. Ha bu arada sevgılı Talena zahmet etme soruma cevap vermeye....

tatlım ben yanlış kişiye mi baktırdım acaba diye sadece merakımdan sordum cunku sızın bahsi geçen bahsettıgınız kişi sert agresif bir kişi uslüp olarak ama benım baktırdıgım nakta gayet naif ve masalsı bır anltımı vardı ben yanlıs bır naktaya mı baktırdım dıye ÖZELDEN SİZE O YUZDEN YAZDIM? VE HATTA SIZDE BILIYORSUNUZ KI BEN YÜZYÜZE BAKTIRABILECEGIM BIRINI ARIYORUM ASLINDA VAR MI TAVSIYENIZ diyede ekledim?? emin olmak ıcın sormak ta mı ayıp acaba?

Maılde senın mesajını gördugum ıcın sıteye cevap vermek ıcın gırdım. Topıge de bakayım hazır gırmısken dedım ve bayagı bayagı sasırdım. Sevgılı Talena, madem Nakta ıle ılgılı dusuncelerın alıntıladıgım bu mesajdakı gıbı o zaman neden dun bana özel mesaj ile
"Naktaya ulasamıyorum,öyle sızın dedıgınız gıbı agresıf bır kısı de degıldır, gayet sakın bırıdır, masal gıbı anlatır. Naktaya nasıl ulasabılırım?"
diye sordunuz? Cıdden kafam karıstı, yorumunuzdan ondan daha önce yorum alıp sonra bulamadıgınızı dusunmüştüm. Şimdi cidden sasırdım. Madem Nakta'ya fal baktırıp begenmedınız ve falı çıkmadı....Bana nıye özelden ona nasıl ulasabılırım dıye yazdınız? Tamam sonrakı mesajınızda yuzyuze falcılar uzerıne tavsıye ıstemıssınız ama ılk mesajınız ve mesaj baslıgınız naktaya nasıl ulasırım konulu ıdı......

Yok ya walla yok...Harbıden buradan uzak kalmak en akıllıca iş. Nasılsa sanal ortam, kım nedır,dedıgı ne kadar dogrudur bellı olmayan bır ortam burası. Hanı at ızıyle it izi karsmıs mısalı..... Burada yazılan yorumların,tecrubelerın dogruluguna ınanarak fal baktırmak ve yorum alıp almamaya karar vermek...... Kımın ne oldugu,neyı,nıye yaptıgı bellı degıl...Selametle arkadaslar. Ha bu arada sevgılı Talena zahmet etme soruma cevap vermeye....

Arkadaşım neden bu kadar alındınız ki NAKTA ile ilgili olumsuz yorum yaptığımı görünce belki emin olmak ıcın aynı kişi olup olmadıgından yanlıs bır kısıye mı baktırdım acaba ben dıye netleştirmek kimsenin günahına girmemek için''!!
baktırdıgım Nakta nın sızın bahsettiğiniz kişi ile aynı olduğunu görünce de şaşırdım acıkcası ! senaryo yazılmış sdece anı 'ucundan' tuturabılen bır Faldı bana bakılan açıkçası ..gelecek le alakalıda tutmadı soyeldıgı gbı bır değişim vs olmadı..bende düşüncemi burada paylaştım BU SİZİ NEDEN BU KADAR RAHTSIZ ETTİ ''Gelip buraya olumlu olumsuz yrumlar yazarken lutfen sadece FALCIları konu alalım KİŞİ ODAKLI KARALAMA yda İyi oldugunu idda etme Kampanyalarını
bu forum Yutmuyor artık..

arkadaslar burası cıkmıs falların konusulduğu tecrübelerimizin konusulduğu bir yer neden tartısıyorsunuz? bosverin..
Size dini bir soru soracağım, bu adamların gelmesi icin dua ediyoruz ne biliyim ya da fal atıyoruz bir seyler yapıp debeleniyoruz ya, sizce duanın belli bir aralığı zamanı olurmu? mesela ilk ayrılık sonrası hemen yapsak etki etmesi daha kuvvetli olur ama atıyorum aradan bi kaç ay geçince edilirse etki etmez gibi? cünkü her falcı bana döneceğini söylemişti ben ozaman kendimce dua ediyordum sürekli, kafası karısık hala falan demişlerdi ki öyle oldugunu da biliyordum birebir ağzından duydum.
Sonra ben duaları bıraktım, o adanmışlığımı vs bıraktım, derken 2h sonra birden adam artık onume bakıyorum biten bitti geride kaldı aklıma bile gelmiyor moduna girdi.
Acaba falcılar hani dua ederken ki etkiyi yada tesiri görerek bu adam gelicek sana diye görmüş olabilirler mi?
cünkü ettiğim sürede beni özlediğine dair paylasımlar vardı.
Ne düsünüyorsunuz?

.bende düşüncemi burada paylaştım BU SİZİ NEDEN BU KADAR RAHTSIZ ETTİ ''Gelip buraya olumlu olumsuz yrumlar yazarken lutfen sadece FALCIları konu alalım KİŞİ ODAKLI KARALAMA yda İyi oldugunu idda etme Kampanyalarını
bu forum Yutmuyor artık..
Şaşkınlığım 1 kat daha arttı sımdı, bu öfke ve husumetı anlamakta zorluk cekıyorum.Bız sızınle saha önce ne konustuk ne tanıstık. Ilk munasebetımız sızın bana dun gonderdıgınız mesajdı. Şu an yaptıgınız şey resmen benı bır kavga ortamına cekmeye çalışmak... Aylar sonra sadece 1 mesajla guncelleme yaptım, eger derdım 1 falcıyı canhıras savunmak olsa ben son mesajımı yazdıktan sonra sözkonusu kısı ıcın daha neler yazıldı,ben baska 1 sey yazdımmı? Banane deyıp oralı olmadım.....

Ama sızın bu son mesajınız ve bana gonderdıgınız mesaj aklıma gelınce arkada CIDDI BIR ART NIYET ARADIM ki bu topıkte bunun benzerı cok sey yasadım....Benım dedıgım sey,madem naktayı begenmıyordun o vakıt nıye ona nasıl ulasabılırım dıye mesaj attınız? Mesajınızda sadece ben gercek naktayı sert degıl masal anlatan bırı olarak bılıyorum yanlısınız olmasın tarzı bırsey olsaydı SON YAZDIGINIZ MESAJDAN SONRA ART NIYET ARAMAZDIM.... Şimdi bana kişisel verılerın korunması bılmemne olayı ıle gelmeyın, aramızda konusulan cok KİŞİSEL BIR KONUSMA olmadıgı ıcın,buyrun,sıze bırı boyle bır mesaj atıp sonra açıktan farklı 1 sey yazsa altında ART NIYET ARAMAZMISINIZ?

Kaldıkı tanısmadıgımız halde bana bayagı da 1 husumet beslıyormuşsunuz. Konu hakkındakı son mesajınızdan da art nıyet aramakta gayet haklı oldugumu gordum ama elınıze ne gececektı onu anlamadım. Capella'nın burada aylar sonra yazdıgı 1 tek mesaj sızı nıye rahatsız ettı? Eskı sayfalarda cokca yazmıs olan sızın seneler sonra sesınızın cıkmasına vesıle oldum demek....

Son düzenleyen: Moderatör:
kişisel verilerin korunmaması ifşaa ya girmekte ve dediğiniz savunduğunuz şeyden hiç bir şey anlamadım!! Mune Mune ... bu kadar cok ısrar ettiniz Naktayı savunmakta anlama veremedim.. sizin gönderiinzi begenen SADECE 1 arkadaşta sadece Naktayı övmüŞ burda gelip nedense..

kişisel verilerin korunmaması ifşaa ya girmekte ve dediğiniz savunduğunuz şeyden hiç bir şey anlamadım!! Mune Mune ... bu kadar cok ısrar ettiniz Naktayı savunmakta anlama veremedim.. sizin gönderiinzi begenen SADECE 1 arkadaşta sadece Naktayı övmüŞ burda gelip nedense..
Ya bırak dolandırsın bunları biz neden yırtındık bunlar kim ki.. 100 liraya bakıyor Artık eskiden 50ydi bırak yesin bunları

geçmiş zamanlarda bu forumda gayet aktif ve fal topiğinide ciddi derecede takip eden ve diğer birçik konuyada dahilolan bir kişiydim ancak zamanla falların cocugunun boş cıktıgını bir kaç bişey tutturdu ama sonucu cok nadir tek tük kişilerin parmakla sayılı olabılecek kdr az sayıda oldugunu deneyimlediğimden dolayı,,ugramaz olmustum seneler sonra sesimin cıkması degılki konu , bızım aktıf oldugumuz zamanlarda paylasım yapan cok fazl arkadasım oldu.. bu sizi neden rahtsı z ettiki ben burda bayagı bır eski bir üyeyim..o yuzden kişisel verilerne korunmasınada saygım büyük olumlu olumsuz yorum yapılmasınada gayet eleştiricye acık biriyim..ben burada sadece ve sadece falcıları konusuyrsak cevap veririm. kİŞİSEL OLARAK Hiçbir üyeye ne saygısızlık yaparım nede hakaret eder kendımı ıspat etme CABASI SEBEBIYLE ONA SAYGISIZLIK YAPIP!! GAYET RAHATSIZ EDICI BIR TAVIRDA ÖZEL MESAJDA KONUSULAN BIR KONUYU YAYNLAMA CABASINA GIRMEM HANIMEFENDİ..AT izi ile İT ETİNİ SİZ KARISTIRMISSINIZ BEN DEGIL. capella79 capella79

Mesajlarımda ısrarla sızın tavırlarınızın IKIRCIKLIGINDEN,ART NIYET konusundan bahsedıyorum,sız ısrarla konuyu falcıya baglamaya calısıyorsunuz. Buyrun devam edın. Inanılmaz bır öfke ıle art arda cevaplar veryorsunuz bana ama ASIL SORDUGUM SORUYA CEVAP VERMEYIP yok Mune, yok saygısız deyıp bastan berı fark ettıgım ART NIYETIN uzantılarını sergılıyorsunuz.

Sızı bana ne dusman ettı ben asıl onu anlamadım....

Özel mesajı yayınlamama gelınce, dıyorum ya arka planda ısteyen ıstedıgını söyleyıp gelıp sonra burada farklı bırı gıbı davranıyor....

Sızın, sordugum ılk mesaja verdıgınız cevapta "Gunah almak ıstemedıgım ıcın sormustum" açıklaması var. Pekı madem derdınız yanlızca gunah almak ıstememek idiyse o vakıt o kadarını sorardınız,gerı kalanı nıye sordunuz? Demekti. Sizin TEKRAR EKSIK-YANLI CEVAP verecegınızı bıldıgımden mesajınızı yayınlama geregı duydum. Böyle dusunen bırı ozelden bana bu falcı kısısını nasıl bulurum dıyorsa sızın yaptıgınız bıldıgın BENIm agzımdan ne cıkacak dıye bekleyıp falcı kısısı uzerınden olayı bel altına vurmayı hedeflıyor demektır....Bir tasla ıkı kuş.....

Ve goruyorum kı sıze "saygı kuralları ıcınde" neden boyle IKIRCIKLI davrandınız dıye sordugum halde sız hala olayı farklı mecralara cekmeye calısıyorsunuz.

Yine falcılar uğruna kavga çıkmış, tartışmaya girenlerin bir kısmı fal bölümünde neredeyse her tartışmada yer alan kişiler ve her ne hikmetse her seferinde aynı falcı için yazıyorlar :))
Siz tartışıyorsunuz falcılar karlı çıkıyor zira kavgalarda da olsa adları geçtiğinden iyi kötü reklamları oluyor, paylaşılamayan falcılar :))

Özel mesajlar adı üstünde özel mesaj, iki kişi arasında kalması gereken mesajların ortalara saçılması haberleşmenin gizliliğini ihlale girer, görüşmenin çok özel ya da kişisel olması gerekmiyor, herşeyi uluorta yazmanız istenseydi özel mesaj diye bir alan oluşturulmazdı, demek ki üyeler arası mahrem bir alan olsun istenmiş ki özel mesajlaşma sistemi eklenmiş, tepesi atınca kişisel bulmadığı "özel mesajı" ifşa edenler çok daha fazla öfkelendiğinde daha özel mesajları da ifşa eder demek ki.

Hayır yani mevzu aileleriniz, sevdikleriniz de değil, sizlerden para alıp fal bakan 3-5 falcı.

MuneJ yazdıgın son mesajla BENI HIC SASIRTMADINJ AYNEN BEKLEDIGIM SEKILDE GELDI YANITIN. Seni veya sıte yönetımını eskıden BILMEDIGIM zamanlardakı gıbı düşünsem yani HAKKANIYETLİJ Mune böyle 1 durumda ceza vermek ıcın neye bakar derdım. HAKLI KIM HAKSIZ KIM? Burada tek haklının sız oldugunuzu kaçıncı görüşüm bu…. Senin olayı kapama konuşmandan bıle aslında olayın taraflarından bırı oldugun ne kadar bellı….Öyle olmasa en fazla “burası kavga yerı degıl,guzel guzel gecının” mınvalınde 2 söz eder konuyu kapardın ya da en azından “arkadaslar ne olursa olsun özel msj paylasılmaz bu alan neden var,bılmıyormusunuz”derdın……..Ama amaç o değil……..Ortada kızılacak baksa uyeler varken NEDEN SADECE TEK 1 UYE HEDEF TAHTASINA KONDU KI? Yukarıda 1 uye 1 falcıya dolandırıcı demıs,ona tek laf edılmemıs NEDENSE SADECE BANA GIYDIRILMISJ ama çok eskı sayfalarda baksa 1 uye bundan çok hafıf bırsey dedıgı halde hem banlandı hem de sıte sahıbı tarafından “falcı dedıgınız ınsanlar bu ısten para kazanıyor ve sız kımsenın ekmek parasına saçma vs. dıyemezsınız” diye acık acık sert bır sekılde …. Şimdı ne degıstı? Ha o uye hala banlıJ

Hiç bana, koca forumu tek tek okuyamayız vs. hıkayesını anlatmayın. Özellıkle bu topıklerı gayet dıkkatlı okuyorsunuz. Kı topıkte verdıgın son cevapta “duruma ne kadar HAKIM OLDUGUN BELLI” KALDIKI FORUMDA NORMal uye gıbı gorunen çoklu hesaplarınızın oldugunu sıtenın sahıbı bey bızzat kendı soylemıstıJ O SAHTE HESAPLARDAN BIRKACI ILE ÖZELDEN sohbet ettıgımı de hatırlıyorum, “devam edın,böyle gıdın” vs. dıye sırtımızın sıvazlandıgını da bılırım. Burada fal saçma vs, derken fallar vs. hakkında ınanılmaz bılgılı oldugunuzu da bılırım….. HA ISPAT EDEMEM tabı kı,oyunu kuranların işinı, dısarıdakı tek 1 oyuncu nasıl ıspat etsın? Ama 1 öncekı olayda en basından berı hıssettıgım gıbı bu ıste 1 ıs var dıyebılırım sadece.Onu da dıle getırsem paranoyak,ruh hastası, getırmesem son sözü sadece hukumet söyler….Şimdi de bu noktadan da vurun bana Paranoyak,manyak diye olur mu? Sen zaten eskıden mıllete de falcı vs. deyıp duruyordun ruh hastası da deyın,demıstınız cunku

Davalrda eger TANIK, sonucu etkıleyecek derece önemlı 1 konumdaysa dıger taraf avukatlarının ılk yapacagı sey:TANIGI ITIBARSIZLASTIRMAK OLUR.Bunu da çeşitli yollarla rahatlıkla yapabılırler…..Benı hıc tanımayan nıye bana kın kussun? diye çok düşündüm. Benı ıyı tanıyan bırı,özelden ayrı acıktan ayrı konusuldgnda “ne alaka” dıye sorgulayacagımı bılır, sorguladıgmda da DOGRU YANIT ALMADGMDA YALANINI YUZUNE VURACAGIMI BILIR…AMA işte oyun da orada baslar. Vay özel BILGILERIN IHLALI DE bılmem ne…..Hatırlarmısın sıte sahıbı bey,kendı demıstı “nıck kişisel bilgi,verı degıldır” dıye……Ama o noktada da “bunu açıktan yazan daha nelerı yazmaz” dıye DAHA DA BEL ALTI VURULUR KI ITIBARSIZLASTIRMA LAYIKIYLA YAPILSIN….

Vaktıyle banlayın da demıstm halbukı….Ceza almadan sıteden kovulma amaclı banlansam yenı uyelık alıp yazmam suç olmaz ama banlanmadan,madem capella nahoş bırı dıye yenı kımlıkle gelsem.......bu da rezıl etme amaçlı kullanılır.....Capella olarak da yazsam rezıl etmenın 1 yolu zaten bulunur.......Uye önce banlanır ve cevap verme hakkı yokken arkasından ıstenen yazılır. Ama bız banlanmıs 1 uye yokken onun hakkında konuşsak suç olur.

Selametle hepınıze......

Şu nakta meselesi çok sıkıcı olmaya başladı. Kimseye özel olarak bir şey söylemiyorum ama arkadaşlar bir falcıyı bu kadar canhıraş savunmak nedir Allah aşkına?
Kendisiyle bir dönem gereksiz bir polemiğimiz olmuştu, sonrasında mesaj attım, gayet kibar bir şekilde konuştu. Birkaç ay sonra fal baktırdım, ama dediği hiçbir şey çıkmadı.
İstanbulda falcılar konusunda da yazmıştım, mezun olmak için son 2 dersim kalmıştı. Nakta mezuniyetim için 2.5 sene sonra görüyorum dedi. 2 dersi 2.5 senede vermek biraz saçma sanırım. Zaten dediği gibi olmadı, tek derslerde verip mezun oldum. Hikaye anlatır gibi tarif ettiği kişiler yok hayatımda. Esas oğlanın ağzından söylediği cümleleri hiç duymadım. Başta ‘aaa cidden bildi.’ dediğim şeyi sonradan teyit ettim, öyle bir şey yokmuş.
Kimine harfi harfine çıkar, kimine de hiç tutmaz. Bu kadar uzatılacak bir konu/falcı değil.

şurada herkese aynı şeyleri söyleyen elifsucan bile nakta’dan daha fazla bilmiştir bende. Son bi güncelleme yapayım, Elifsucan’a baktırdığım son fal aşk konusunda fazla tutmadı ama mezuniyet kısmı dediği gibi ilerledi.

Şu nakta meselesi çok sıkıcı olmaya başladı. Kimseye özel olarak bir şey söylemiyorum ama arkadaşlar bir falcıyı bu kadar canhıraş savunmak nedir Allah aşkına?
Kendisiyle bir dönem gereksiz bir polemiğimiz olmuştu, sonrasında mesaj attım, gayet kibar bir şekilde konuştu. Birkaç ay sonra fal baktırdım, ama dediği hiçbir şey çıkmadı.
İstanbulda falcılar konusunda da yazmıştım, mezun olmak için son 2 dersim kalmıştı. Nakta mezuniyetim için 2.5 sene sonra görüyorum dedi. 2 dersi 2.5 senede vermek biraz saçma sanırım. Zaten dediği gibi olmadı, tek derslerde verip mezun oldum. Hikaye anlatır gibi tarif ettiği kişiler yok hayatımda. Esas oğlanın ağzından söylediği cümleleri hiç duymadım. Başta ‘aaa cidden bildi.’ dediğim şeyi sonradan teyit ettim, öyle bir şey yokmuş.
Kimine harfi harfine çıkar, kimine de hiç tutmaz. Bu kadar uzatılacak bir konu/falcı değil.

şurada herkese aynı şeyleri söyleyen elifsucan bile nakta’dan daha fazla bilmiştir bende. Son bi güncelleme yapayım, Elifsucan’a baktırdığım son fal aşk konusunda fazla tutmadı ama mezuniyet kısmı dediği gibi ilerledi.
Elifsucana aralıklarla üst-üste 4 tane fal attım yani son zamanlarda aralarında 4 5 gün vardır. ilk falı aynen tuttu safece ocak için verdiği bir vade var ocağa da yeni girdik zaten göreceğiz. diğer söylediklerinize katılıyorum. ama şöyle birşey var üst üste fal atınca sanırım enerji karışıyor bişey oluyor.. Boşuna burada edilen kavgalarda gerçekten savunmak yada yermek her ne için olursa boş.. Falcı nolursa olsun parasını alıp önüne işine bakıyor biz burda kavga ettiğimizle kalıyoruz. Kalp kirmaya değmez hiç..

Elifsucana aralıklarla üst-üste 4 tane fal attım yani son zamanlarda aralarında 4 5 gün vardır. ilk falı aynen tuttu safece ocak için verdiği bir vade var ocağa da yeni girdik zaten göreceğiz. diğer söylediklerinize katılıyorum. ama şöyle birşey var üst üste fal atınca sanırım enerji karışıyor bişey oluyor.. Boşuna burada edilen kavgalarda gerçekten savunmak yada yermek her ne için olursa boş.. Falcı nolursa olsun parasını alıp önüne işine bakıyor biz burda kavga ettiğimizle kalıyoruz. Kalp kirmaya değmez hiç..
Ben elifsucan’ı hala çözemedim :) hem herkese aynı şeyleri söylüyor hem biliyor hem geçmişi gelecek gibi anlatıyor. Gerçekten anlam veremiyorum. :) Sanırım son falında çok saçmalamıştı elifsucan. Ondan öncekilerde tutturduğu şeyler oluyordu ama son falı hiç uymamıştı bana. Bi daha da baktırmadım.
Naktaya gelince; ona sadece bir kez baktırdım. Kendisi çok kibar, ses tonu bile huzur verir gibi ama dediğim gibi söyledikleri çok alakasızmış. Herkesin ‘mükemmel’ diyeceği birini bulmak zaten imkansız. İşte kimine her dedikleri çıkıyor kimine de hiç bilemiyorlar. :) biz de burada tartıştığımızla kalıyoruz dediğiniz gibi.

Back
X