- 11 Aralık 2019
- 124
- 403
- 53
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
-
- #31.621
iyi deneyebilirsin. ama bazen zaman aşımına uğruyor, bekletmez umarım.yule nasıldır?
Çoğu kişi kötü diyorsa sizce anormallik kimde?Burdaki çoğu kişi kötü diyor ama bana her dediği bire bir uyuştu sizde mi anormallik var bende mi çözemedim. Hayran sayısına da takılmış durumda falcının çok acayipsinizben yorumlamasını da samimiyetini de beğendim, beni benden daha iyi tanıyor gibi yorumladı ki canlı fal olarak baktırdım ben kendisine ve kendisini de çok sevdim şu yorumlara sinir oluyorum o nedenle. bence enerjileriniz uyuşmamış sizin çünkü tanıdığım insanlara da önerdim baktıran oldu kötü demedi neyse yalaka dersiniz şimdi siz
Burdaki çoğu kişi kötü diyor ama bana her dediği bire bir uyuştu sizde mi anormallik var bende mi çözemedim. Hayran sayısına da takılmış durumda falcının çok acayipsinizben yorumlamasını da samimiyetini de beğendim, beni benden daha iyi tanıyor gibi yorumladı ki canlı fal olarak baktırdım ben kendisine ve kendisini de çok sevdim şu yorumlara sinir oluyorum o nedenle. bence enerjileriniz uyuşmamış sizin çünkü tanıdığım insanlara da önerdim baktıran oldu kötü demedi neyse yalaka dersiniz şimdi siz
Bence direk falcının kendisi gelmiş :)) gereksizce savunmalar yine.Yine falcıların arkadaşları gelmiş
Evet ‘’Geysu tellwe ‘’Geysu ile Facebook’tan mı iletişime geçiyorsunuz
ilk kez üye oluyorum bir kaç kez sırf meraktan baktım ama bizim kitlemiz kk olarak sınırlı değil. Kimsenin demiyeyim ama benim öyle boş işlerle işim yok direk kendim üye olurum sırf sana ayar olduğum için üye oldum selin_u nickli şahıs :) ilk attığın kahve falı sonra attığın su ve tarot falı, ilkinde olumlu konuştum her şey mükemmel süper bir fal baktım buraya yazmazsın kalkıp sana olumsuz konuşurum buraya yazarsın ne kadar ironik ya :) olumsuz işine gelmez gelir buraya yazarsın keşke haklı olsan gam yemeyeceğim de bu yaptığın yorumda da haklı değilsin inanılmaz bir durum. Attığın falın üstünden 1 ay geçmiş, 1 hafta değil önce biraz düşün sonra gelip burda insanlara zıt de okey. O kadar kötü bir enerjin var ki uymamasına rağmen falına baktım bence yaptığım en büyük hata enerjimin uymadığı insanlara bakmam olabilir ama o yaptığın iğrenç yorumu hakettiğimi düşünmüyorum öyle olsa baktığım insanlar da aynı yorumla dönüş yapardı, insanları yanlış yönlendirmeniz aşırı sinirimi bozuyor o nedenle girip bakmıyorum bile. Senin bu kkden geldiğini tahmin ettim soruş ve verdiğin cevaptan iyi ki şartlı göndermişim baştan o düşünceyle geliyorsun çünkü. O dediklerim çıkınca da buraya yaz tatlım, bekliyorum gerçekten haklı olduğumu yazacaksın çünkü o kadar da eminim. zıttımış ve sıfırmış komiksin. Olumlu mükemmel olur olumsuz iğrenç ve zıt olur kahve falı yanıltır su yanılmaz önce bilgi sahibi ol sonra gelip burda yorum yap. Burdan hiç kimse bana tek bir fal atmasın. Evet ben çok kötü bir falcıyım :))))) iyi geceler.Evet o da yüksek ihtimalzaten hiç uymadı diyince çıldırmıştı bu papatyadanhayaller kişisi. Yahu bir cümle mi tutmaz, tutsa beğendik dicez zaten. Hayran sayısını tabi ki değerlendireceğiz, akıl var, mantık var
ilk kez üye oluyorum bir kaç kez sırf meraktan baktım ama bizim kitlemiz kk olarak sınırlı değil. Kimsenin demiyeyim ama benim öyle boş işlerle işim yok direk kendim üye olurum sırf sana ayar olduğum için üye oldum selin_u nickli şahıs :) ilk attığın kahve falı sonra attığın su ve tarot falı, ilkinde olumlu konuştum her şey mükemmel süper bir fal baktım buraya yazmazsın kalkıp sana olumsuz konuşurum buraya yazarsın ne kadar ironik ya :) olumsuz işine gelmez gelir buraya yazarsın keşke haklı olsan gam yemeyeceğim de bu yaptığın yorumda da haklı değilsin inanılmaz bir durum. Attığın falın üstünden 1 ay geçmiş, 1 hafta değil önce biraz düşün sonra gelip burda insanlara zıt de okey. O kadar kötü bir enerjin var ki uymamasına rağmen falına baktım bence yaptığım en büyük hata enerjimin uymadığı insanlara bakmam olabilir ama o yaptığın iğrenç yorumu hakettiğimi düşünmüyorum öyle olsa baktığım insanlar da aynı yorumla dönüş yapardı, insanları yanlış yönlendirmeniz aşırı sinirimi bozuyor o nedenle girip bakmıyorum bile. Senin bu kkden geldiğini tahmin ettim soruş ve verdiğin cevaptan iyi ki şartlı göndermişim baştan o düşünceyle geliyorsun çünkü. O dediklerim çıkınca da buraya yaz tatlım, bekliyorum gerçekten haklı olduğumu yazacaksın çünkü o kadar da eminim. zıttımış ve sıfırmış komiksin. Olumlu mükemmel olur olumsuz iğrenç ve zıt olur kahve falı yanıltır su yanılmaz önce bilgi sahibi ol sonra gelip burda yorum yap. Burdan hiç kimse bana tek bir fal atmasın. Evet ben çok kötü bir falcıyım :))))) iyi geceler.
Burdaki çoğu kişi kötü diyor ama bana her dediği bire bir uyuştu sizde mi anormallik var bende mi çözemedim. Hayran sayısına da takılmış durumda falcının çok acayipsinizben yorumlamasını da samimiyetini de beğendim, beni benden daha iyi tanıyor gibi yorumladı ki canlı fal olarak baktırdım ben kendisine ve kendisini de çok sevdim şu yorumlara sinir oluyorum o nedenle. bence enerjileriniz uyuşmamış sizin çünkü tanıdığım insanlara da önerdim baktıran oldu kötü demedi neyse yalaka dersiniz şimdi siz
fal yorumum 10 dakika önce geldi hemen buraya kostum,baktirdigim tartismasiz en iyi faldi,şok oldum aldigim yorumlara özenle bakilmis,hiç bir ayrinti atlanmamisti cok memnun kaldim,kredim boşa gitmedi tedirgin oldum yersizmis herkese tavsiye ederim
Papatyadan banada güzel bakmıştı bazı arkadaşlarla gerçekten enerjisi tutmuyor artık nedeni bu başka açıklaması yok :)))))))))
hayir katiyen ben falci degilim guzel dedim tavsiye ettim diye bu tepkiyi aliyosam hepinizin doktora gorunmesi gerek,zamanimi vermeme degmezsiniz
Konuyu dışarıdan takip ediyordum ve daha hangi çirkinliklerle karşılaşacağımızı düşünüyorum şu anda sevgili Kazen.tellwe.com'da bakılan fallar!
angeldust2222 deneyen var mı tellwede? Baktirdiniz mi?www.kadinlarkulubu.com
şu sayfada başlayan kurguya bir bakın : ))))
Tavsiye ettinse bir deneyelim !
doktor derken ? Burada doktorluk tek sen varsın ! Bu kurguyu nasıl yazdın ve oynadın ?
Boş işlerle işim yok diyerek kendini bir halt sanan kişi 4 hesap alip gece gündüz burda reklam yapmiş iyiymişbu 4 hesapta eğer son mesajın da dediği gibi papatya midir ne karın ağrısıdır oyum diyorsa 4 hesap onun reklamını yapıyor. 5. üyeliği alırsan konuyu telve'ye taşırım bilgin olsun !
Müge anlı seyreder gibi okuyorum bazen burayı ahdjahahahahakdhaBoş işlerle işim yok diyerek kendini bir halt sanan kişi 4 hesap alip gece gündüz burda reklam yapmiş iyiymiş
Kocasının,eltisinin, kaynıyla kaçan kadın gibiMüge anlı seyreder gibi okuyorum bazen burayı ahdjahahahahakdha
Olayları aynen "Fox News" izler gibi izliyorum... Oyun içinde oyun oynandı,kaç kişi fark etti ki bunu? "Normal" uyelerın gördüğü falcı oldugu zaten tek ksıye aıt "bellı uyelıkler" ıle diğer "farklı" uyelerın tartışması...... Walla mı....Konuyu dışarıdan takip ediyordum ve daha hangi çirkinliklerle karşılaşacağımızı düşünüyorum şu anda.
Muzlupasta'yı eskıden çok severdım:) Yönetim yakında bu başlığı kapatır gıbı gelıyor bana,bakalım ne olacak....İstersen deneyelim bir tane falcı hesabı açalım, ben bu hesapla baktığım fal sayısından daha fazla hayran yaratırım. Farklı ip üzerinden çalışan bilgisayarla falım ucuz iken kendime methiyeler dizen yorumlar yaparım.
Ben bilgi teknolojileri alanında çalıştım, site yönetimi işi de yaptım. Tellwe üzerinde çok açık şekilde çift hesaplı belki daha fazla aynı hesabı yöneten falcılar var. Bunları site yönetiminin tespit etmesi o kadar kolay ki. Sence bir şey yapıyorlar mı?
Bu bir açık ve bunu mesaj olarak ilettim kendilerine, falcıların bunu manipüle edebileceğini. Fal baktırmayan hayran olamasın diye.
Çok mu safsınız yoksa sitenin bu kuralları uyguladığına gerçekten inanıyor musunuz? sitenin umurunda bile değil bunlar, onlar sadece gelen paraya bakıyor.
Bu durumda kişisel bilgilerimiz hiç de güvenli değil? Yöneticiler her türlü bilgilerimize ulaşabiliyor öyle mi? Polis vs resmi makamlar haricinde, bilgilerime bu kadar kolay ulaşılması beni ürküttü fazlasıyla.Olayları aynen "Fox News" izler gibi izliyorum... Oyun içinde oyun oynandı,kaç kişi fark etti ki bunu? "Normal" uyelerın gördüğü falcı oldugu zaten tek ksıye aıt "bellı uyelıkler" ıle diğer "farklı" uyelerın tartışması...... Walla mı....
Dün akşam baktığımda "aha" dedım, yemler atılmış golün gelmesını beklıyorlar.....Ve sabah baktıgımda:) Şut ve gol......
Ceren adlı kullanıcı ve dıger hesapların papatya oldugunu bu kadar oyun oynamadan da "yönetım" en basta çat dıye yazabılırdı....Eskıden buradakı kendı fake hesaplarına kalmadan "gerçek" uyeler bunu yapardı....Ama "evremdamla" olayında tutundukları tavır nedenıyle zaten o hesapları kendılerı buradan kovmuştu.. Pardon ben arsız çıktım yıne geldım, bu kez de onlar benı bagırlarına bastılar:) Sımdı çoğu uye eski sayfaları dıdıklemeyecegi için merak eden olursa dıye gerçek uyelerın kusturuldugu sayfa lınkını bırakayım.tellwe.com'da bakılan fallar!
Gıtmeden ben de 1 gol bırakayım....Ceren adlı şahıs hakkında yönetim ne kadar çok "özel bilgi" biliyor öyle? Bız buraya uye olurken bazı bılgılerımızı verıyoruz,meslegı-memleketı vs. dıye.....Ama DIKKATIMI CEKEN SEY, nedense Ceren kısısıne "bak hakkında bunları bılıyorum,ayagını denk al" vari SÖYLENMESİ..... Uye olurken zaten yazılmış olsa bunlar, neden aba altından sopa gösterılsın? BINGO, aklıma yıne o evremdamla olayında yönetıcının konu hakkında telefonda konustugu arkadasımıza dedıklerı geldı: "Şu an falanca yerde 1 sırkettesnız, sızı rahatsız etmeyeyım,istersenız" dedıgı geldı.....Hatta çok şaşırmıştık. Forum yönetıcısı de olsa kişi bu kadar nokta atışı adres bılgısı bılebılır mı dıye.......
Merak ettım arastırdım... SADECE Ip adreslerı ve kabaca bağlandıgınız yerı görülebılır, modemı açıp-kapatıp farklı ıp aldıgını sananlarda ıse, sıteye giriş yapılan bılgısayar vs'nın mac adreslerı degısmeyecegı ıcın suçlu hemen anlaşılır dedıler ......Ama YASAL YOLLARLA ekstra bılgı vs. için yasal 1 ızın olup (ki emınım bunu da vermelerı ıcın bellı krıterlerı olması lazım)yazı alınırsa polısten 7 ceddıne dek bılgı alınabılırmiş.....
Muzlupasta'yı eskıden çok severdım:) Yönetim yakında bu başlığı kapatır gıbı gelıyor bana,bakalım ne olacak....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?