tellwe.com'da bakılan fallar!

Canım beni biliyorsun ayda 2 baktırıyorum yani çok çok fazla isim denemedim ama hiçbiri çıkmadı tavsiye edemiyorum o yüzden tek tavsiyem yeşilçinge o da anımı iyi bilen tek kişi , henüz onun da gelecek çıkmadı ama onu kesin dene derim
Şubatta denediklerimden memnun kalırsam mutlaka yazarım aklımda Sevgi Derman var, ikinciye karar veremedim

Durumlar basa sarmis anlasilan ama sen daha once de bunlari yasadigin icin eskisi gibi incinmiyorsun sanirim. Yaralar kabuk bagladi. Birak artik bu cocugu enerji vampiri, duygu vampiri resmen, tam tersine sana enerji yuklemesi yapabilecek olan ve seni seven birilierini secmelsin. Uzuldum Meltem'cigim ya gercekten uzuldum bunlari duymayi beklemiyordum... yalniz o cocuga asla degmez huylu huyundan vaz gecmez onun tekrar cevrende dolasmasina bile izin vermemelisin...zaten seni aldatip tekrar geri geldiginde nasil kabul ediyorsun ki onu? Aldat sonra utanmadan ozledim diye don, bu ne yuzsuzluk, bu ne gevseklik...

Bana ikisi çok zıt şeyler söyledi. Kime inanacağımı şaşırdım açıkçası.
canım bana falları herzaman cıkan tek isim var gelecek konusunda yesilcingene. Üstüne tanımıyorum, gelecekteki konu icin ona atarım anlık düsünceler ve kisinin ruh hali icin herzaman geysu ve mısırlı talia. Geysınun an olarak son 2 falı tamamen cıktı.

Bende geysu ve yesilcingene yi begeniyorum. Ama attıgım son falda yesilcingene ile geysu birbirinin zıttı seyler söylemişti. Ondan sonra emin olamadım. Akışa bıraktım. Ama geysunun konuyu anlatımı daha iyiydi diyebilirim G geceninkralicesi

geysunun eski sevgilimle ilgili her söylediği seyi ve mısırlı taliada dahil birebir adamın ağzından teyit ettim geysu gerçekten an konusunda ve duygular konusunda cok basarılı

tamda dediğin gibi eski incinme halim yok.. Nasir tutuyor sanırım hatta bir müddet sonra o yara ve hissetmemeye başlıyorsun eskisi kadar verdiği acıyı.. Ben kendisine vazgectigimi çok kez dile getirdim inan, bizim bir geleceğimiz de yok inanmıyorum dedim nasip bu işler dedi. Bitti mi diyorum bitti diyemiyor. Ara vermeye mı devam ediyoruz hala diyorum evet kafalarımızı dinleyelim işte diyor.. Yani ben ara verme olayını zaten bitirdim ona da net bir şekilde söyledim.. sadece yarım kalan şeyler var, en azından dolu dolu yaşansın da bitecek yada sonu yok nasılsa hiç değilse yaşayamadık demeyiz diye zorladım hep kendimide çabalama konusunda..cevremde bana yazan eden birlikte olmak isteyen çok nitelikli bir sürü insan oluştu ama onlarında hiçbiri icimden gelmiyor. Tüm falcılar sözleşmiş gibi bana hep ağustos ayini vade vermişti barışma için ve öyle olmuştu. Simdide herkes yine mart nisan ayı diyor en geç..Icimde çok derinde bir yerde küçükte olsa hala bir umut var, özlüyorum çünkü.. Ama onunlada mutlu değildim, tek tesellim bu..

geysunun eski sevgilimle ilgili her söylediği seyi ve mısırlı taliada dahil birebir adamın ağzından teyit ettim geysu gerçekten an konusunda ve duygular konusunda cok basarılı

Yaa gercekten mi bende böyle düşünüyorum tabii herkeste enerji uyumu farklı olabiliyor

Canım bitti mi ya da ara mı verdik sorularını zaten sorma, bunun insiyatifi sende olmalı onda değil. Bitti de geç , arada aldatma mevzuusu olmasa bize dış kapıda mandallık düşer ( gerçi hala öyle) ama yorum yapmadan duramadım bu adamın ara vermek istemesindeki gaye nedir? Yani belki yine birilerini deniyor. Olmazsa yine sana mı dönecek?

Nerde eski aşklar, sevdiğine kıyamayan erkekler bu devrin sahteliği gerçekten çok üzüyor...

ben kendi acımdan bu süreci bitirdim zaten ilişki istemiyorum istesem de yapamam artık seninle dedim ama o bitiremiyor niyeyse kendi acısından sorunca aradayız işte diyor. Başkasını deneme durumu değil de takılma durumu olduğunu biliyorum ili üç kere bi yakaladim inkar etti. Ama asıl problem şu 10 aydır ne işi var ne parası ve ailevi durumu da iyi değil. Bir sürü iş başvuruları oldu geri dönüşler hiç olmadı. Önce bunları düşünüyorum askerlik bitince herşey yoluna girer diyordum ama iş daha büyük sorunmuş intihar edicem artık diyor. Bende zaten en son sinirlenip paradan başka biseyi gözün görmüyor Allah önce senin gözünü doyursun dedim.

Hayirlisi olsun Meltem'cigim ne diyeyim. Yalniz seni manipule etmesine izin vermemelisin... Sen onu eziklersen gor bak daha degerli olursun. Hakedene hakkettig gibi davranmak en dogrusu...

Hayirlisi olsun Meltem'cigim ne diyeyim. Yalniz seni manipule etmesine izin vermemelisin... Sen onu eziklersen gor bak daha degerli olursun. Hakedene hakkettig gibi davranmak en dogrusu...
Doğru diyorsun kesinlikle bugüne kadar ne kadar alttan alıp herşeyi yuttuysam o kadar degersizlestirdi. Vazgeçtim dediğimde seviyorum özledim diyor sadece. Ikna ettikten sonra yine eski haline.. Ah bi köpek çekme duası falan olsaydı keşke ya öyle başarsaydık en azından

Kızlar
Yesilcingene bir hafta yokum yazmış ama eski bir yazi kaldirmadimi? Yoksa bugun mu yazdı?

Okudum şimdi. Nasıl o kadar hayran sayısı oluyor bu papatyadanhayallerin? Tuhaf.
Baktırılmasını tavsiye etmem, resmen sıfır uyuşma. Bir önceki falıyla tamamen zıt, benimle ilgisi yok. Başarısız.
Burdaki çoğu kişi kötü diyor ama bana her dediği bire bir uyuştu sizde mi anormallik var bende mi çözemedim. Hayran sayısına da takılmış durumda falcının çok acayipsiniz ben yorumlamasını da samimiyetini de beğendim, beni benden daha iyi tanıyor gibi yorumladı ki canlı fal olarak baktırdım ben kendisine ve kendisini de çok sevdim şu yorumlara sinir oluyorum o nedenle. bence enerjileriniz uyuşmamış sizin çünkü tanıdığım insanlara da önerdim baktıran oldu kötü demedi neyse yalaka dersiniz şimdi siz

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…