- 22 Mart 2020
- 13
- 0
- 1
- 29
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
- #31.821
komik duruma düşen sizsiniz 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla yazık acıdım size bukadar paranoya :)))kapada bir fal bakim sana:)))Yaw allah aşkına
Farklı hesap açıp 2-3 fal baktırmak çok mu zor sanki? Hepimizin elinde akıllı telefon var, bir çoğumuz da senin yaptığını akıl edebiliriz.
Kendini yorma boşa sevgili shayla
Burdan ekmek çıkmaz sana
He tamam sen shayla değilsin biz paronayayız. Keşke iade isteseydim bi de bekledim belki çıkar diye. Bari buraya yazayım başkaları boşa para harcamasın. Sakın Shayla’ya FAL BAKTIRMAYIN! BOŞ Bİ FALCI! PARANIZA YAZIK!Valla yazık acıdım size bukadar paranoya :)))kapada bir fal bakim sana:)))
Yaza bilirsin sen birini tavsiye et onada da baktirim moralimi bozdun çok mutlu olduydum kimin falı çıkıyor?He tamam sen shayla değilsin biz paronayayız. Keşke iade isteseydim bi de bekledim belki çıkar diye. Bari buraya yazayım başkaları boşa para harcamasın. Sakın Shayla’ya FAL BAKTIRMAYIN! BOŞ Bİ FALCI! PARANIZA YAZIK!
yanlış anlama senin için yazmıyorum Shayla için yazıyorum![]()
Canım kimsenin falı çıkmıyor. Herkes bi tarz yakalamış oradan gidiyor. Gaybı kimse bilemez, anı bilen iyi bi falcı tellwede var mı bilmiyorum. Yeşilçingene diyorlar bana bakmadı, bilemem. Uyumsuz diyorlar o da çelişkiliymiş, elifsucan geçmişle anı karıştırıyorYaza bilirsin sen birini tavsiye et onada da baktirim moralimi bozdun çok mutlu olduydum kimin falı çıkıyor?
Shayla süper mi bakıyor? Shayla hoşgeldin foruma. Şİmdi falını okudumda bir tane isabetli cümlen yok. An, geçmiş, gelecek tamamen fiyaskoBen buldum sonunda süper nir falcı shayla süper bakıyor nokta atışları var bide uygun
Ne gibi şeyler dedi yildizname baktirmadim hiç.Kızlar bişey sorucam yaklaşık 1 sene önce efsunineye yıldızname atmıştım 1 sayfa bişeyler yazdı son zamanlarda aklıma geliyo yazdıklarını yaşıyorum ama sizce sallayıp tutturmuşmudur yoksa cidden ilmi varmı bilmiyorum bu kadına yıldızname atan oldumu?
Seneye hamile kalacaksın bir oğlun daha olcak demişti rahasızlığımı bildi ikinci cocugun ilki kadar uslu olmayacak ilk 1 senen cok zor geçicek dedi ilkim cok kolaydı cidden bu bebeğim kolik sürekli ağlıyor eşimin ailesiyle alakalı soru sormuştum onu bildi maddiyatla işle alakalı bir soru sormuştum onu bilememiş yani onun söylediğinin tersi sekilde oldu ara sıra aklıma geliyo öylesine atmıştım zaten fazla Bi beklentim yoktu salladı tuttu heralde diyorumNe gibi şeyler dedi yildizname baktirmadim hiç.
Hiç baktirmadim dediğiniz yorumcuya olabilir ben uzun zamandır baktirmiyorum.dedikleri çıkmıyor dediğiniz gibi sallayıp tutturmuş olabilir.Seneye hamile kalacaksın bir oğlun daha olcak demişti rahasızlığımı bildi ikinci cocugun ilki kadar uslu olmayacak ilk 1 senen cok zor geçicek dedi ilkim cok kolaydı cidden bu bebeğim kolik sürekli ağlıyor eşimin ailesiyle alakalı soru sormuştum onu bildi maddiyatla işle alakalı bir soru sormuştum onu bilememiş yani onun söylediğinin tersi sekilde oldu ara sıra aklıma geliyo öylesine atmıştım zaten fazla Bi beklentim yoktu salladı tuttu heralde diyorum![]()
Haklısınız fal işi tamamen safsata gibi geliyor bazen işte cok bunalınca atıyordumHiç baktirmadim dediğiniz yorumcuya olabilir ben uzun zamandır baktirmiyorum.dedikleri çıkmıyor dediğiniz gibi sallayıp tutturmuş olabilir.
Ben baktırmıştım, karşı tarafın düşüncelerini bir bilseydim zaten o zamanlar. Forumda karşı tarafın duygu ve düşünceleri ile ilgili Geysu ve Nakta tavsiye edilmişti ama ikisi de karşı taraf ile ilgili çok farklı şeyler söyledi. Net bir şeyde söyleyemiyorumGeysu’yla ilgili yorumlarınız nedir kızlar? Gelecek zaten çıkmıyor ama karşı tarafın duygu ve düşüncelerinde iyi mi?
Nakta’ya da baktırmıştım ama onun söyledikleri hiç çıkmadı bende. :) bir de bana söylediklerini başkalarına da söylediğini görmüştüm. Ama bende de nakta ve geysu çok farklı şeyler söyledi.Ben baktırmıştım, karşı tarafın düşüncelerini bir bilseydim zaten o zamanlar. Forumda karşı tarafın duygu ve düşünceleri ile ilgili Geysu ve Nakta tavsiye edilmişti ama ikisi de karşı taraf ile ilgili çok farklı şeyler söyledi. Net bir şeyde söyleyemiyorum
Nakta ile ilgili olabilir evet, gözlüklü bir bey sizde de çıktı mı yoksa? Geysu bence samimi ve düzgün biri.Nakta’ya da baktırmıştım ama onun söyledikleri hiç çıkmadı bende. :) bir de bana söylediklerini başkalarına da söylediğini görmüştüm. Ama bende de nakta ve geysu çok farklı şeyler söyledi.
Bende de çıkmadı Nakta.geysu bildi mi peki onu bende merak ediyorum.nereden bakıyor.telweye girmiyor.Nakta’ya da baktırmıştım ama onun söyledikleri hiç çıkmadı bende. :) bir de bana söylediklerini başkalarına da söylediğini görmüştüm. Ama bende de nakta ve geysu çok farklı şeyler söyledi.