tellwe.com'da bakılan fallar!

ayısığın geysu ve berile baktırdım. Aynı şeyleri söylemişler cok şaşkınım. hele ayısıgın ve geysunun son falı neredeyse hemen hemen aynı. Umarım dedikleri gibi olur.

Mirrorwizard tarot baktirdim. Geçmişi anı bildi. Bekleyip göreceğiz bakalımm. 🐣 tavsiye ederim, kredisi düşük.

merhaba, dün gece ayevii ne fal attım. bugün şartlı fal isteği göndermiş ve duvarındaki açık yorumların en son 2 ay öncesine ait olduğunu fark ettim. Daha önce de yesilcingenede şartlı fal baktırmıştım ama o baya olumsuz olduğu içindi. ayevii de olumsuz olduğu için mi böyle? bir de baktırdıysanız nasıl buldunuz?

Amin 🙏🏻
Online falı bırakacağım artık, bugün fal cafeye gidip sonra bir aylık fal orucuma başlayacağım. Yani en azından öyle umut ediyorum. 😂
Ahahah harika. Umarım mutlu oluruz. Ben de bu aydan sonra kapatacagim umarım. Tellwede mirrorwizzord deneyebilirsin bu arada. Tarotu iyi baktı. 7 kredi :)

merhaba, dün gece ayevii ne fal attım. bugün şartlı fal isteği göndermiş ve duvarındaki açık yorumların en son 2 ay öncesine ait olduğunu fark ettim. Daha önce de yesilcingenede şartlı fal baktırmıştım ama o baya olumsuz olduğu içindi. ayevii de olumsuz olduğu için mi böyle? bir de baktırdıysanız nasıl buldunuz?

Ben iki sene önce baktırdım dediği hiç birşeyi yaşamadım vadelerin ve söylediği herşey patladı bende

bu arada demiştim zaten geysu ve ayısıgının son falı hatta berilin de söylediği seyler hemen hemen aynı idi. vade olarak da öyle. yesilcingenenin karakter analizi bunların tam tersi ama onun da gördüğü sonuç aynı.

Geçmişi ve anı çok iyi biliyor dediğiniz bir falcı var mı? yakın gelecekten bile ümidi kestim zaten

Back
X