- 3 Temmuz 2010
- 11.071
- 11.547
- 498
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
- #32.141
Merhaba 8 kredim varmış uygulamada kahve falı icin tavsıye edebileceğiniz biri var mu

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
falperisi berbat kredi iade istedim iade etmedilerfalperisi ve altıncıhisleri olan falcıyı denedınız mı
İkisi aynı kişi oluyorfalperisi ve altıncıhisleri olan falcıyı denedınız mı
Saçmalığa gelYeşilçingene falımı iade etti . Aynı soruyu farklı hesaptan gönderdim. İlk falda aşırı olumsuz konuştu. Teyit için farklı hesaptan attığımda enerjimiz uymamışÖnerebileceğiniz biri var mı ?
Ya aslında ismimi kısalttım anlamasın diye . Hani duru görüsü güçlü . Açıkcası aynı falı bekliyordum ...Saçmalığa gelönceden neden uyuşmuştu öyleyse hahaha
Yaptığım iş çok ayıp ama o kadar olumsuz konuştu ki . İnanın bir hafta ağladımYeşilçingene falımı iade etti . Aynı soruyu farklı hesaptan gönderdim. İlk falda aşırı olumsuz konuştu. Teyit için farklı hesaptan attığımda enerjimiz uymamışÖnerebileceğiniz biri var mı ?
bunu bana da yapmıştı, iki defa gönderdim falı ikisinde de geri çevirdi enerji uyuşmadı diye. O hesabımda bolca düşük puan verdiğim falcı vardı. Sonra yeni hesaptan gönderdim bakım yapmıştı. Bence şartlı fal hakkı bitince (eğer böyle bir şey varsa) bakmıyor gibi geliyor banaYeşilçingene falımı iade etti . Aynı soruyu farklı hesaptan gönderdim. İlk falda aşırı olumsuz konuştu. Teyit için farklı hesaptan attığımda enerjimiz uymamışÖnerebileceğiniz biri var mı ?
Üzülmeyin ben 3 yıl önce 2 farklı hesaptan (farklı zamanlarda örneğin diğerini ilkinden 6 ay sonra) fal atmıştım. (Yanlış bilgi de vermemiştim. Ama birinde ilişkimle ilgili daha az detay vermiştim.) İkisinde de farklı senaryolar anlatmıştı. İki falı da çıkmadı. Ayrıca iki falda da yaptığı karakter analizleri vs farklıydı. Burda çıkan arkadaşlar da var ama bana tamamen sorularıma göre yorum yapmıştı. Enerji meselesiYaptığım iş çok ayıp ama o kadar olumsuz konuştu ki . İnanın bir hafta ağladımTeyit için tekrardan gönderdim. İçim rahat etmedi. Açıkcası o kadar övülüyor kesin aynı olumsuz konuşacak diye konuyu kapatacaktım ... Ama bu sefer öyle oldu . Şimdi ne anlarım bu işten ?
İlk falımı Nisan ayında attım. Tekrardan bir kaç gün önce. Hep haklı diye kendimi olumsuza kapanmıştım ama artık bilemiyorum ne düşünsemÜzülmeyin ben 3 yıl önce 2 farklı hesaptan (farklı zamanlarda örneğin diğerini ilkinden 6 ay sonra) fal atmıştım. (Yanlış bilgi de vermemiştim. Ama birinde ilişkimle ilgili daha az detay vermiştim.) İkisinde de farklı senaryolar anlatmıştı. İki falı da çıkmadı. Ayrıca iki falda da yaptığı karakter analizleri vs farklıydı. Burda çıkan arkadaşlar da var ama bana tamamen sorularıma göre yorum yapmıştı. Enerji meselesi
Tellwede önerebileceğim hiç kimse yok maalesefİlk falımı Nisan ayında attım. Tekrardan bir kaç gün önce. Hep haklı diye kendimi olumsuza kapanmıştım ama artık bilemiyorum ne düşünsemSizin önerebileceğiniz biri var mı ? Tellwede kredilerim kaldı
![]()
Söylediklerini yaşadınız mı ? Pembeci mi ?Bir çok falcının 2-3 hesabı oluyo malesef bu sitede aynı fallar kopyala yapıştırlar çok ama ben Psisikhatun a baktırıyorum çok memnunum çok içten samimi bakıyor psikolog gibi sağolsungeçmişimi geleceğimi döktürüyo özellikle tarot ve katina falında
İkisi aynı kişi oluyor.Yalnız müthiş özgü en sahibi takdir ettim kendisini,Dünyanın en iyi falcısı olduğunu felan iddia etmiş
.