tellwe.com'da bakılan fallar!

Kızlar krediyi kullanacak birini bulamayınca okaliptüs diye birine baktirdim. O da şartlı göndermiş. Ama sordugum akrabamin kişilik analizini yerinde yapmış.olacak bi olayla ilgili tarih verdi umarım çıkar burdan yazarim

Shayla ya fal baktırmak gibi bir hata yapmayın. Gidin otomatik yanıt veren sitelerden fal baktırın inanın aynısı. 1 sene önce baktırmışım maşallah neler sallamış neler. İşimden ayrılmışım, yeni işe başlamışım hemde iki kat maaşla, bir arkadaşım vvasıtasıyla biriyle tanışmışım aman aman neler neler

ayrıca shaylanın baska hesaplarla basarı puanı düşürmeye çalıştıgı konuşuluyordu.
baya yakın bi tarihte hemde..

Demek okaliptüs güzel bakıyor denemek lazım o halde adını çok duydum hiç baktırmadım daha

falcı adını vermem doğru mu bilemiyorum. henüz falı hakkında yorum yapamam cünkü. sartlı fal teklifi gönderdi, kabul ettim ama soru sorarken şartlı sebebini sordum olumluydu çünkü falı. (hos her seyi duymaya açığım zaten)
shayla isimli bir falcının o ve diğer falcıları taciz ettigini, sürekli başka hesaplarla başarı puanını düşürdügünü söyledi. paranoyak olmus bana söylediği kadarıyla.

Shayla dikkatimi çekiyor benim; şöyle ki durup durup burda reklamını döndürüyor fazlasıyla.
Takıntılı biri bence.
İşte böyle psikopat insanlara fal atıp derdimizi açıyoruz, olacak iş değil yaptığımız da

Bunları okuduktan sonra tekrar baktırmam ona. Ne komik ki kendisi de şartlı bakıyor

Ay resmen psikopat. Korkunç biri. Kendi ekmeğinle kazan ne kazanıyosan ne oynuyorsun milletin ekmeğiyle ya.

Bu işin sorumlusu tellwe sitesinin yönetimi. Sitede her falcı istediğini yapıyor ve dediğim gibi tellwe için bu yapılanların hiçbir önemi yok. Onlar sadece gelen paraya bakıyorlar. Sitedeki falcılar zaten yavaş yavaş instagram gibi sitelerde üyelik açıyor.

ben ikisi de aynı kisi diye biliyorum. bir ara duvarlarında paylastıkları resimler bile aynıydı.
webcam üzerinden çekilmis iskambil kağıtları vardı (ki zaten yazıları, yazış tarzları baştan sona aynı). her sitede farklı resimleri, aynı düzenlemelerle var.

Çoklu hesapmış, burayı tekrar okuyabilirsiniz. Aynı kişi olmayabilirler, aynı kişiye bağlı olabilirler.

Taraca dönmüş . Baktırdım . beni sorduğum kişi ile evlendirdi mutlu olacaksın hayırlı biri dedi Daha ilişkimiz başlamadı . Herkesi mi evlendiriyor ? Bir arkadaşımı da evlendirmişti

Taraca dönmüş . Baktırdım . beni sorduğum kişi ile evlendirdi mutlu olacaksın hayırlı biri dedi Daha ilişkimiz başlamadı . Herkesi mi evlendiriyor ? Bir arkadaşımı da evlendirmişti
Taraca'ya kalsaydı bende şuan 1 yıldan fazladır evliydim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…