- 25 Temmuz 2012
- 489
- 583
- 103
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
-
- #32.281
ayrıca shaylanın baska hesaplarla basarı puanı düşürmeye çalıştıgı konuşuluyordu.Shayla ya fal baktırmak gibi bir hata yapmayın. Gidin otomatik yanıt veren sitelerden fal baktırın inanın aynısı. 1 sene önce baktırmışım maşallah neler sallamış neler. İşimden ayrılmışım, yeni işe başlamışım hemde iki kat maaşla, bir arkadaşım vvasıtasıyla biriyle tanışmışım aman aman neler neler
Demek okaliptüs güzel bakıyor denemek lazım o haldeKızlar krediyi kullanacak birini bulamayınca okaliptüs diye birine baktirdim. O da şartlı göndermiş. Ama sordugum akrabamin kişilik analizini yerinde yapmış.olacak bi olayla ilgili tarih verdi umarım çıkar burdan yazarim
yapma ya! Bunları nereden duydunuz acaba. Öyleyse eğer birdaha baktırmam ne kadar kötü.ayrıca shaylanın baska hesaplarla basarı puanı düşürmeye çalıştıgı konuşuluyordu.
baya yakın bi tarihte hemde..
Nerden okudunuz bunuayrıca shaylanın baska hesaplarla basarı puanı düşürmeye çalıştıgı konuşuluyordu.
baya yakın bi tarihte hemde..
Shayla dikkatimi çekiyor benim; şöyle ki durup durup burda reklamını döndürüyor fazlasıyla.falcı adını vermem doğru mu bilemiyorum. henüz falı hakkında yorum yapamam cünkü. sartlı fal teklifi gönderdi, kabul ettim ama soru sorarken şartlı sebebini sordum olumluydu çünkü falı. (hos her seyi duymaya açığım zaten)
shayla isimli bir falcının o ve diğer falcıları taciz ettigini, sürekli başka hesaplarla başarı puanını düşürdügünü söyledi. paranoyak olmus bana söylediği kadarıyla.
Bunları okuduktan sonra tekrar baktırmam ona. Ne komik ki kendisi de şartlı bakıyorfalcı adını vermem doğru mu bilemiyorum. henüz falı hakkında yorum yapamam cünkü. sartlı fal teklifi gönderdi, kabul ettim ama soru sorarken şartlı sebebini sordum olumluydu çünkü falı. (hos her seyi duymaya açığım zaten)
shayla isimli bir falcının o ve diğer falcıları taciz ettigini, sürekli başka hesaplarla başarı puanını düşürdügünü söyledi. paranoyak olmus bana söylediği kadarıyla.
Ay resmen psikopat. Korkunç biri. Kendi ekmeğinle kazan ne kazanıyosan ne oynuyorsun milletin ekmeğiyle ya.falcı adını vermem doğru mu bilemiyorum. henüz falı hakkında yorum yapamam cünkü. sartlı fal teklifi gönderdi, kabul ettim ama soru sorarken şartlı sebebini sordum olumluydu çünkü falı. (hos her seyi duymaya açığım zaten)
Ciddi misinizzzz ama ikisinden de sesli yorum aldığımda sesleri aynı değildiumarım ikisinin aynı kisi oldugunu biliyorsundur. baska sitelerde de profilleri var bilemedim bana güven vermeyen tek falcı olabilir
ala ala bende ıkısıne de baktırmıstım acıkcası ıkısı de farklı seslerde baktı bana ve asla aynı kısı oldugunu dusunmuyorumCiddi misinizzzz ama ikisinden de sesli yorum aldığımda sesleri aynı değildi
Zamaninda. buraya coklu hesap/grup falcilari isim isim cok yazdim, Efsunine bunlardan biri. O ve saz arkadaslari (Falcananay, Gaiptensesler, YeterAtarli, Sadece Gercekler, FallarKralucesi, Sultanfalci, Sahzadem, ...bio kisminda bilgi yoktur hatta) sürekli yanyana dizilip ayni saatte online ve offline olurlar (tek yerden kumanda edilliyor i.e. coklu hesap) bir de yine isimlere Anne, Ana, Abla ekleyen bir coklu hesap var ayni kisiye ait, yine tuhaff fotolari olan bir grup var: Agnora, Elita, Okaliptus49, Hayalgibi, Karadede, Yagmuradam1964, MucizeHiSss, Aytence, Sirim_2017 gibi hesaplar da Birsem67'nin hesaplari. Bu gruplar oyuna farkli isimler de (dummy) sokup cikariyorlar zaman zaman, bunu da burada belirtmis olayim.
Taraca'ya kalsaydı bende şuan 1 yıldan fazladır evliydimTaraca dönmüş . Baktırdım . beni sorduğum kişi ile evlendirdi mutlu olacaksın hayırlı biri dediDaha ilişkimiz başlamadı . Herkesi mi evlendiriyor ? Bir arkadaşımı da evlendirmişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?