tellwe.com'da bakılan fallar!

Shayla’yi şiddetle tavsiye ediyorum ayrıca arzubacı da çok iyiymiş diye duydum söyledikleri adeta çıkıyormuş ama ücreti çok.. bu arada hiç iyi bir promosyon fala fenk gelmedim ben ya size denk geldimi hiç hep aynı kişiler kopyala yapıştır kara listeye ekliyorum tekrar kopyalayıp yapıstıran biri çıkıyor

Shayla berbat bir falcı. Ne zaman görsem bunu yazacağım her yere. Berbat ötesi.

Neden ama? Dedikleri doğru çıktı evliliğimin içine kadar girdi detaylı bir şekilde ve nasıl hissetiğimi dile getirince ben şok oldum yani hislerime tercüman oldu resmen ve detaylı bir şekilde yani o yüzden memnun kaldım tarota davet etti beni ama henüz baktırmadım .. kimi tavsiye ediyorsunuz peki

Yaw durup durup kendinizi övmeye geliyorsunuz. He he süper falcısınız tamam, şimdi kuyruk olur.

Pardon ama ben falcı değilim bu bir. İkincisi ben kimseyi övmüyorum sitede fal baktırdım ve deneyimlerimi paylaşmak istedim burda yoksa bu da mı yasak? Farkındaysanız arzubacı da iyi diye duydum dedim. İstediğin kişiye baktırabilirsin burda övmek gibi birşey yok

Yaw durup durup kendinizi övmeye geliyorsunuz. He he süper falcısınız tamam, şimdi kuyruk olur.

Pardon ama ben falcı değilim bu bir. İkincisi ben kimseyi övmüyorum sitede fal baktırdım ve deneyimlerimi paylaşmak istedim burda yoksa bu da mı yasak? Farkındaysanız arzubacı da iyi diye duydum dedim

Pardon ama ben falcı değilim bu bir. İkincisi ben kimseyi övmüyorum sitede fal baktırdım ve deneyimlerimi paylaşmak istedim burda yoksa bu da mı yasak? Farkındaysanız arzubacı da iyi diye duydum dedim
Herkes salak bi siz akıllısınız çünkü.
iyi fal bakın biz sizi övelim
Buraya gelip gelip kendinizi övdüğünüzde itici oluyorsunuz sadece.

Herkes salak bi siz akıllısınız çünkü.
iyi fal bakın biz sizi övelim
Buraya gelip gelip kendinizi övdüğünüzde itici oluyorsunuz sadece.
Bak tekrar söylüyorum ben falcı değilim ister inan ister inanma zamanımı kendimi ifade etmekle harcamak istemiyorum bana yorum yapmayın cevap da vermeyin lütfen

Son düzenleme:
shayla istese de düzgün bir Türkçe kullanamaz, o yüzden doğru söylüyor olabilir shaylaya bir kere fal baktırdım, ne dediğini bile anlamadım. ilk kez verdiğim bir krediye acıdım.
enerji meselesidir belki.
Aslında güzel bir şekilde Tükçe dilinde yorumladı ama çeviri Mi kullanıyor tabi onu bilemem belki de kullanıyodur . Başka tavsiye ettiğiniz falcılar var mı acaba? Veya en kötüsü kim, kime baktırmaman gerek

kendisiyle ilgili duyduğum seyler de pek iyi değil bilemiyorum.
bir süredir fal baktırmıyordum ancak yesilcingene'ye fal baktırmak çok istedim. iki kere gönderdim ikisini de iade etti.
eskiden baktırdığım falcılar,
falaniyethakkaniyet'di sanırım ismi, enerjisini ve yorumunu çok beğenmistim. içimi, kalbimi okumuştu ama falı çıkmamıştı.
ruhani tellwede fallarına en çok emek veren insandı benim gözümde. çok uzun süredir ortalıkta yok. falları çıkmış mıydı hatırlamıyorum ama pembeci değildi, çok severdim kendisini.
ALGI'yı da çok severdim ama onun falları da tamamen tersi şeklinde çıktı yani bilemedi hiçbir şeyi.
yeni baktırdığım fallarda ise
shayla, büyük bir hüsran. çok kötü.
Dinozoryus nabza göre şerbet veriyor gibi geldi bana. aşkla ilgili karşı tarafı resmen gömdü. bilemedim.
gönül hala yesilcingene'yi istiyor ama nasıl kabul ettireceğim bilmiyorum.

Ne icin tarota davet etti mesela? Çok iyi niyetli biri olsa bakar, açıklar. Anı bile bilemeyen, net şekilde berbat bir falcı kendisi. Muhtemelen evde canı sıkılmış, gitmiş falcı hesabı açmış yani o derece diyebilirim. Netice olarak enerji meselesine bağlıyoruz ama paranızı kaptırmayın madem. Tellwe iyi bir platform değil, ben bile falcı olabiliyorum şu an hesap açıp. Orada beğendiğim iki kişi var. Çok yazdım reklam gibi olmasın, onun dışındakiler fos. Mesaj yazarsanız iletirim ismini.

Hadi ya oysa sevinmiştim ama bakıyorum ki herkes negatif düşünüyor shayla için. Zamanında düşük yıldızlı oy verdiyseniz fallara bazı falcılar bunu görüp falı iade edebiliyorlar.. ve ya şartlı bakıyorlar sanırım böyle bir durum var tabi siz daha iyi bilirsiniz

Ayrıntılı detay için davet etti fakat ben henüz baktırmadım tek fark ettiğim şey şuydu ki çok olumlu konuştu ek olarak soru sordum ve ona da olumlu cevap vermişti yani bilemeyecem artık doğruyu yanlışı onu Allah bilir. Tellwe evet çok iyi bir site ve uygulama sayılmaz maalesef herkes kafasına göre hesap açabiliyor hatta promosyon fallarım hep boşa gidiyor sahte falcılar yüzünden

Kanmayın. Gördüğünü söyleseymiş siz bedava mı baktiriyorsunuz? Saçma sapan çok sinirleniyorum böyle olunca.

ay burda yeşil çingeneye fal attım enerji uyuşmadı dedi iade etti bugün. sadece ona baktırmak için kredi kartımdan yüklemiştim iade istedim vermediler.
O nasıl saçma sapan bir şey yok enerjim uyuşmadı falı iade Ediyorum bir de para iadesi yok çok kötü tellweden soğumaya başladım

O nasıl saçma sapan bir şey yok enerjim uyuşmadı falı iade Ediyorum bir de para iadesi yok çok kötü tellweden soğumaya başladım
Tell we zaten çok kötü. Yıllar önce bir falcıya düşük puan verdim diye hiçbir falcı bana bakmadı iade ettiler hep. En son birisi puanlarınız düşük olduğu için bakmiyoruz bu nedenle iade ediyoruz dedi. O hesabımda da param öyle kaldı unuttum şifreyi adımı falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…