- 20 Nisan 2020
- 54
- 34
- 88
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
-
- #32.741
Elifin her dedigi cikmis mi? Hangi Elif?Senelerdir bsktırıyorum ama hiç ücretli baktırmadım henüz. Promosyon falda benzer isimler denk geliyordu, şimdi buraya yazmak için eski fallarımı karıştırdım taa 6 yıl önce baktırdığım bir fal net çıkmıştı, falcının kullanıcı adı elif. Sonraki fallara da göz attım yine güzel bakmış öneriyorum. Yine promosyonda yildizlikahve diye birisi baktı o da hoşuma gitti. Bu iki falcı benim gibi bir bünyeden geçer not aldı öneriyorum hahaha Bi ara ücretli baktırmayı düşünüyorum bu ikisine.
Her dediği çıkmış anlamında değil, genel bakmış bazen detay vermiş onlar da zamanında çıkmış. Kullanıcı adı küçük harfle elifElifin her dedigi cikmis mi? Hangi Elif?
Ben uzun yıllar fal baktırdım eskiden aktif kullanıyordum bu platformu. Çingene ve naktanın dediği kişilerle tanışmadım. Çingene ama kişilik analizleri ve anlık iyidir.Olumsuz olacak dediği hep olumsuz oldu.Naktanın pek falını hatırlamıyorum ama çıkmadı diye hatırlıyorum. Tek binnazda bir kişi var onun dediği kişiyle tanıştım ve şuan bir ilişkim var o kişi ile. Belki tesadüftür bilmiyorum ama geçen sene atmıştım geçen aylarda dinledim. Ve tamamen tarif etmiş şuan hayatımdaki kişiyi.Arkadaşlar eskilerden Naktaya fal baktırıp uzun vadede dediğini yaşayan oldu mu? Misal 2 sene içinde bi kadın seni şöyle biriyle tanıştıracak falan diyip tanıştığınız? Ya da yesilcingene şu aylarda şöyle biriyle tanışacaksın diyip tanıştığınız?
Nakta yi cok begenirim ben. Kisa vade de ciktiklari an da nokta atislari cok oldu. Hatta yazmistim bir hafta sonra resmen naktanin soyledigi , senin icin soyle dusunuyor dedigi birseyi , o kisinin agzindan kendiliginden duydum kelimesi kelimesine. Ama uzun vade de gelecek cikmadi maalesef. Zaten atip tutturduklarini dusunuyorum uzun vade bilenlerin. An ve cok yakin gelecek derseniz ben de cikti dedigim gibi.Arkadaşlar eskilerden Naktaya fal baktırıp uzun vadede dediğini yaşayan oldu mu? Misal 2 sene içinde bi kadın seni şöyle biriyle tanıştıracak falan diyip tanıştığınız? Ya da yesilcingene şu aylarda şöyle biriyle tanışacaksın diyip tanıştığınız?
Yesil cingeden bahsetmemisim o da sevdigim biri. Verdigi detaylarin bir kismini teyit edemedim ama bana hic kesin soyle birsey olacak dememis zaten. Donus varsa soylemis oda cikti. Karakter analizleri dogruydu genelde. Cikti veya cikmadi diyemiyorum bu yuzden.Arkadaşlar eskilerden Naktaya fal baktırıp uzun vadede dediğini yaşayan oldu mu? Misal 2 sene içinde bi kadın seni şöyle biriyle tanıştıracak falan diyip tanıştığınız? Ya da yesilcingene şu aylarda şöyle biriyle tanışacaksın diyip tanıştığınız?
kim bu binnnazdak,Ben uzun yıllar fal baktırdım eskiden aktif kullanıyordum bu platformu. Çingene ve naktanın dediği kişilerle tanışmadım. Çingene ama kişilik analizleri ve anlık iyidir.Olumsuz olacak dediği hep olumsuz oldu.Naktanın pek falını hatırlamıyorum ama çıkmadı diye hatırlıyorum. Tek binnazda bir kişi var onun dediği kişiyle tanıştım ve şuan bir ilişkim var o kişi ile. Belki tesadüftür bilmiyorum ama geçen sene atmıştım geçen aylarda dinledim. Ve tamamen tarif etmiş şuan hayatımdaki kişiyi.
Naktadan uzak durunArkadaşlar eskilerden Naktaya fal baktırıp uzun vadede dediğini yaşayan oldu mu? Misal 2 sene içinde bi kadın seni şöyle biriyle tanıştıracak falan diyip tanıştığınız? Ya da yesilcingene şu aylarda şöyle biriyle tanışacaksın diyip tanıştığınız?
Neden ben de baktirmayi dusunuyodum daNaktadan uzak durun
Koskoca bir uydurmadan ibaretNeden ben de baktirmayi dusunuyodum da
Bana naktanın bir çok dediği çıktı hatta en son ayrıldığım erkel arkadaşımla tanışmadan önce bilmişti kişilik nerede oturduğunu ve bazı detayları.,ilişkinin biteceğini de bilmişti bu arada .Yanı benim dediklerinden yaşadığım çok oldu .Çıktıkçada baktırdığım bir isim.Tabiki fal 100 de 100 oran hiçbir yerde yok ama çoğunlukla nokta atışı olur özelliklr karşı taraf düşüncelerinde ,Naktanın fallarınu severim ben baktırırım.Arkadaşlar eskilerden Naktaya fal baktırıp uzun vadede dediğini yaşayan oldu mu? Misal 2 sene içinde bi kadın seni şöyle biriyle tanıştıracak falan diyip tanıştığınız? Ya da yesilcingene şu aylarda şöyle biriyle tanışacaksın diyip tanıştığınız?
Çıkar çıkmaz ona birşey diyemiyorum. Bende kimse olur olmaz dışında çıkmıyor. Ama an da yanıldığını pek gormedim naktanın. Keza geysunun da. Ama nakta karşı tarafı tanır gibi konuşur. Bir kaç arkadaşıma daha tavsiye etmiştim. Birine söylediği herşey nokta atışıydı , olumsuzdu gelecek kısmen çıktı. Başka bir arkadaşıma da çok olumsuz görmüş faldan bahsetmedi çok beğenmedi. Dobracıları pek sevmez o da. Olumsuz diye olabilir mi bilmiyorum durum olumsuz gerçekten.Bana naktanın bir çok dediği çıktı hatta en son ayrıldığım erkel arkadaşımla tanışmadan önce bilmişti kişilik nerede oturduğunu ve bazı detayları.,ilişkinin biteceğini de bilmişti bu arada .Yanı benim dediklerinden yaşadığım çok oldu .Çıktıkçada baktırdığım bir isim.Tabiki fal 100 de 100 oran hiçbir yerde yok ama çoğunlukla nokta atışı olur özelliklr karşı taraf düşüncelerinde ,Naktanın fallarınu severim ben baktırırım.
Ben baktirdim. Cok fazla begenmedim.Binnazda firuze şene baktıran var mı
Bennde deniycem bakalım ne çıkarsa bahtımaBen baktirdim. Cok fazla begenmedim.
kesinlile tavsiye etmiyorum farklı hesapları olan bir kadın şartlı fal teklifi göderip 2 kelime yazıyor onda bile tutarlı değil gitti 35 liraKraliçe yıldızı nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?