- Konu Sahibi VivaLaJuicy
-
- #32.761
Baktırdım fena değildi inşallah hayırlısıyla çıkar dedikleriBen baktirdim. Cok fazla begenmedim.
nakta nerde bakıyor tellwe de uzakta gözüküyorNakta yi cok begenirim ben. Kisa vade de ciktiklari an da nokta atislari cok oldu. Hatta yazmistim bir hafta sonra resmen naktanin soyledigi , senin icin soyle dusunuyor dedigi birseyi , o kisinin agzindan kendiliginden duydum kelimesi kelimesine. Ama uzun vade de gelecek cikmadi maalesef. Zaten atip tutturduklarini dusunuyorum uzun vade bilenlerin. An ve cok yakin gelecek derseniz ben de cikti dedigim gibi.
Nerde bakıyor ki tellwede uzakta gözüküyorBana naktanın bir çok dediği çıktı hatta en son ayrıldığım erkel arkadaşımla tanışmadan önce bilmişti kişilik nerede oturduğunu ve bazı detayları.,ilişkinin biteceğini de bilmişti bu arada .Yanı benim dediklerinden yaşadığım çok oldu .Çıktıkçada baktırdığım bir isim.Tabiki fal 100 de 100 oran hiçbir yerde yok ama çoğunlukla nokta atışı olur özelliklr karşı taraf düşüncelerinde ,Naktanın fallarınu severim ben baktırırım.
Nakta artik instagramdan bakiyor ama burada begenmeyeni de cok. Gelecek cikmaz bu arada an icin danisabilirsiniz. Benim icin en iyisi hala o.Nerde bakıyor ki tellwede uzakta gözüküyor
Fal_nakta instagram hesabı ben de gelecekte de bildikleri oldu hiç denemediysen en azından 1 kez dene bence güzel bakıyor .Enerjin uyarsa devam edersin ama benim enerjim uyuyor mesela memnunum.Nerde bakıyor ki tellwede uzakta gözüküyor
Ne kadara bakıyor naktaFal_nakta instagram hesabı ben de gelecekte de bildikleri oldu hiç denemediysen en azından 1 kez dene bence güzel bakıyor .Enerjin uyarsa devam edersin ama benim enerjim uyuyor mesela memnunum.
Hic hatirlamiyorum inanin ben en son baktirali bir yil oldu. 70 civariydi yanlis hatirlamiyorsam.Ne kadara bakıyor nakta
ooo o şimdi 100 yapmıştırAy en yazmisim oyle. Tekrar yaziyorum. Ben en son baktirali bir yil oldu fiyatini hic hatirlamiyorum. 70 civariydi yanlis hatirlamiyorsam.
Hic bilmiyorum surekli zam yapmiyor ama artmistir bencede. 15 dk falan bakiyordu. Ses kaydi gonderiyor.ooo o şimdi 100 yapmıştır
Kötü ikisideAnalisa ve hissi kablel vuku nasıl deneyen varmı
70 tl tarot ama daha ayrıntılı fallar kahve tarot gibi 90 tl.Kendisine instagramdan sorabilirsiniz hızlı dönüş yapar deneyin bence denemediyseniz .Ne kadara bakıyor nakta
tanıyan söylesin demişin bacım ben gidip söyledim hemmen.... ben tanıyom onu amaki şaşırdı bayaa hata şok oldu.... oda sana saygılı konuşmuş sana... bana olayı biliyom bugün oldu dedi ... o hanımı azarlamadım uzunca yazdım açıkladım... hayattada kimseyi azarlamam kırmam... görmüyosam görmüyomdur yalanmı söyleyim??? kimsenin boşa kedisini harcamam dedi... olumu olumsuz görüm yok dememe rağmeb üsteleyince son kez iyi günler dedim bumu azarlamak oluyo acaab???? dedi... ben anlamıyom gerçekten artık insanları.....dedi.. bu işler inatla olmazzz bacım olmuyosa israr edilmezz!!! üstümde kalmasın söliiim dedimMerhaba. Ben de yesilcingeneye baktırmak istiyorum fakat inatla bakmıyor. Hatta en son bakmayacağım son kez uyarıyorum diye azarladı. Oysa ki ben ona hep saygılı sorular sordum. Tanıyan varsa neden böyle yapıyor söyler misiniz? Bir kere de bana baksa keşke
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?