tellwe.com'da bakılan fallar!

nakta nerde bakıyor tellwe de uzakta gözüküyor

Nerde bakıyor ki tellwede uzakta gözüküyor

Merhaba. Ben de yesilcingeneye baktırmak istiyorum fakat inatla bakmıyor. Hatta en son bakmayacağım son kez uyarıyorum diye azarladı. Oysa ki ben ona hep saygılı sorular sordum. Tanıyan varsa neden böyle yapıyor söyler misiniz? Bir kere de bana baksa keşke

tanıyan söylesin demişin bacım ben gidip söyledim hemmen.... ben tanıyom onu amaki şaşırdı bayaa hata şok oldu.... oda sana saygılı konuşmuş sana... bana olayı biliyom bugün oldu dedi ... o hanımı azarlamadım uzunca yazdım açıkladım... hayattada kimseyi azarlamam kırmam... görmüyosam görmüyomdur yalanmı söyleyim??? kimsenin boşa kedisini harcamam dedi... olumu olumsuz görüm yok dememe rağmeb üsteleyince son kez iyi günler dedim bumu azarlamak oluyo acaab???? dedi... ben anlamıyom gerçekten artık insanları.....dedi.. bu işler inatla olmazzz bacım olmuyosa israr edilmezz!!! üstümde kalmasın söliiim dedim

bide bacılar bu shayla denen kadın iyi bi falcımı??? bu güblerde benim adam gene düzeldi şidet uygulamaya başlamıştı bitri şükür.... gene iyi bi koca hahareketleri var bana iyi davranıyo... bende düzeldi diye bu defa başka bi falcıya gidiyim dedim... amaki shayka bayaa olumsuz konuşmuş başkası vara getirmiş lafı bende bi şey demedim ams şaşırdım bayaa..... çıkıyomu bunun dedikleri???? kaç gün oldu unutamadım etkisinde kaldım...

selam arkadaslar onerebılecegınız ıyı bır falcı varmı bıraz morale ve tabıkı az cok tutarlı bı fala ıhtıyacım var :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…