- Konu Sahibi VivaLaJuicy
-
- #32.781
Tamam teşekkür ederim. Heves etmiştim de zaten ne istediğim oldu ki bu olsun. Özür dilerim kendisinden eğer canını sıktıysam.tanıyan söylesin demişin bacım ben gidip söyledim hemmen.... ben tanıyom onu amaki şaşırdı bayaa hata şok oldu.... oda sana saygılı konuşmuş sana... bana olayı biliyom bugün oldu dedi ... o hanımı azarlamadım uzunca yazdım açıkladım... hayattada kimseyi azarlamam kırmam... görmüyosam görmüyomdur yalanmı söyleyim??? kimsenin boşa kedisini harcamam dedi... olumu olumsuz görüm yok dememe rağmeb üsteleyince son kez iyi günler dedim bumu azarlamak oluyo acaab???? dedi... ben anlamıyom gerçekten artık insanları.....dedi.. bu işler inatla olmazzz bacım olmuyosa israr edilmezz!!! üstümde kalmasın söliiim dedim
hala karar veremedım ınan yorumlarına bakıyorum kısılerın kısa sure sonra yuzdelerı dusenler oldu tam atıcamdedım yesıl cıngenenın cok adı gecmıs yolladım ama hevesım kursagımda kaldı ıade ettı :))Falı çıkanı bilmiyorum ama çıkmayanları yazayım.
Kraliçe yıldızı
Gandalf
Papatyadan hayaller
41 bakla
Bunların hepsi patladı
Yönlendirmek istemem sizi ama bende elifsucan anda iyi sonuç çıkmadı hala amaİyi geceler arkadaşlar, tellwedeki Moledroo,Kumdankadın ve Elifsucana baktıran varmı? Gelecekte hangisi iyi sizce. Veya önereceginiz biri varmı
Çok teşekkür ederimYönlendirmek istemem sizi ama bende elifsucan anda iyi sonuç çıkmadı hala ama
Inşallah cikmazMedyum çetine yıllar önce baktırmıştım. Hepsi çıkmadı bazı dedikleri çıktı
Shayla kadar basit, vasat bi falcı hayatımda görmedim.bide bacılar bu shayla denen kadın iyi bi falcımı??? bu güblerde benim adam gene düzeldi şidet uygulamaya başlamıştı bitri şükür.... gene iyi bi koca hahareketleri var bana iyi davranıyo... bende düzeldi diye bu defa başka bi falcıya gidiyim dedim... amaki shayka bayaa olumsuz konuşmuş başkası vara getirmiş lafı bende bi şey demedim ams şaşırdım bayaa..... çıkıyomu bunun dedikleri???? kaç gün oldu unutamadım etkisinde kaldım...
Elifsucan yıldızname de iyi bana çıktı falıTellwe de yıldızname baktırıp memnun kaldığınız oldu mu isim verir misiniz :)
Bende elifsu can a baktırdım küçük bir dediği çıktı. iş için dedikleri çıkacak mı bekliyorum. Normale yazılı kısa bakıyordu. Bu sefer sesli 10 dk fal bakmış banaTellwe de yıldızname baktırıp memnun kaldığınız oldu mu isim verir misiniz :)
Banada iş için çıktı falı hisli biri kesinlikleBende elifsu can a baktırdım küçük bir dediği çıktı. iş için dedikleri çıkacak mı bekliyorum. Normale yazılı kısa bakıyordu. Bu sefer sesli 10 dk fal bakmış bana
Bende elifsu can a baktırdım küçük bir dediği çıktı. iş için dedikleri çıkacak mı bekliyorum. Normale yazılı kısa bakıyordu. Bu sefer sesli 10 dk fal bakmış bana
Elifsucan a bi ara 2 kere kahve falı baktirmistim işle alakalı söylediği çıkmıştı ama aşk çıkmadıBanada iş için çıktı falı hisli biri kesinlikle
Ha bide geçmiş gelecek karıştırıp söylüyor.Elifsucan a bi ara 2 kere kahve falı baktirmistim işle alakalı söylediği çıkmıştı ama aşk çıkmadı
bencede öle haklısın bacım.... yeni duydum birileri söylüoo onun başka falcı hesabıda varmış saten.... ben inanmadım ona saten patladıda dediği çıkmamış baktım şimdi....Shayla kadar basit, vasat bi falcı hayatımda görmedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?