tellwe.com'da bakılan fallar!

Tamam teşekkür ederim. Heves etmiştim de zaten ne istediğim oldu ki bu olsun. Özür dilerim kendisinden eğer canını sıktıysam.

İyi geceler arkadaşlar, tellwedeki Moledroo,Kumdankadın ve Elifsucana baktıran varmı? Gelecekte hangisi iyi sizce. Veya önereceginiz biri varmı

Falı çıkanı bilmiyorum ama çıkmayanları yazayım.
Kraliçe yıldızı
Gandalf
Papatyadan hayaller
41 bakla
Bunların hepsi patladı
hala karar veremedım ınan yorumlarına bakıyorum kısılerın kısa sure sonra yuzdelerı dusenler oldu tam atıcamdedım yesıl cıngenenın cok adı gecmıs yolladım ama hevesım kursagımda kaldı ıade ettı :))

Yönlendirmek istemem sizi ama bende elifsucan anda iyi sonuç çıkmadı hala ama
Çok teşekkür ederim yorumlarında çoğu kişi falın çıktı filan yazdığı için nerak ettim. Ama sitede aratınca bazı kişilerde beğenmemiş o yüzden kararsız kalmıstım. Anda veya geçmişte iyi olan önemli değil benim için gelecek vadeleri az biraz tutan biri olsa iyi olurdu. Şimdilik Elifsucan kalsın o zaman başka birine baktırayım.

Shayla kadar basit, vasat bi falcı hayatımda görmedim.

Tellwe de yıldızname baktırıp memnun kaldığınız oldu mu isim verir misiniz :)
Bende elifsu can a baktırdım küçük bir dediği çıktı. iş için dedikleri çıkacak mı bekliyorum. Normale yazılı kısa bakıyordu. Bu sefer sesli 10 dk fal bakmış bana

Bende elifsu can a baktırdım küçük bir dediği çıktı. iş için dedikleri çıkacak mı bekliyorum. Normale yazılı kısa bakıyordu. Bu sefer sesli 10 dk fal bakmış bana
Banada iş için çıktı falı hisli biri kesinlikle
Elifsucan a bi ara 2 kere kahve falı baktirmistim işle alakalı söylediği çıkmıştı ama aşk çıkmadı

kızlar elitaya atanınız oldu mu ya da tutturan farklı bır falcı onerınız var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…