tellwe.com'da bakılan fallar!

Evet işte ben de o yüzden denemek istedim ama extra şaşkınlık ve hayal kırıklığı oldu. Sonuçta işin ehlini ve doğru ismi bulabilmekte bir şans işi ya ilk seferlerde daha denk geliyor ya da hiç gelmiyor.

Bu arada Fal sepetinde önerebileceğin, başarılı ve falı çıkmış çıkan yorumcular var mı?
Akın Kurt, Gökhan Keskin, Duygu Aura ve Ayten ce deneyip beğendiklerim arasında. Bunlar dışında Didar Evren var denemek istediğim bir de Mısırlı Talia ama emin olamadım yine de. Önerilerini bilmek isterdim.

Gökhan keskine bende geçen gün baktırdım ama Binnaz abla topiginde sorduğumda iyi değil çıkmadı dediler bana da biraz olumsuz gibiydi o yüzden bilmiyorum ama orda 10u aşkın fal baktirdigim biri var şimdi buraya yazmak istemem reklam gibi algılanır ama sana özelden yazayım

Seve seve alırım önerini canım, tabiki hatta lütfen yaz özelden. Biliyorum hepimizin sıkıntıları, bireysel dertleri var ve umutlarımız var bitip tükenmek bilmeyen umutlarımız… o yüzden bir yola baş koyuyoruz, kendi kendimize terapi uyguluyoruz bu şekilde bu da bir süreç. Ülke gündemleriyle birlikte içim daha da kararıp, depresyonun hep eşiğinde bekliyormuşum gibi geliyor valla doğru bir isim ilaç gibi gelir bana da ne yorum yaparsa yapsın o doğru isim.

cevheroo'nun falını unutamıyorum iki üç sene önce bakmıştı güzeldi. düşük kredilere cesaret edemiyorum ben ya. önerebileceğiniz var mı

Hobbaa yalnız şuan hiçte hoşuma gitmeyen bir şey oldu, Bu elifsucan ‘a falı göndereli 2 günü geçmişti ve ilk sıradaydım ve şuan zaman aşımı ibaresini gördüm falımda, ve tekrardan kendisine gönderdim şimdi de 6. Sırada olduğumu söylüyor sistem wtf Kendisinin de falda olduğunu söylüyor site, ee bana ne zaman bakacak acaba, ilk sıradayken 6. Ya düşmekte… yine bakmadan zaman aşımına uğrarsa pes edebilirim. Siteye girdiği gibi görmüyor mu acaba ya veya nasıl bir sistemleri varda hazırda ona gelmiş fala bakmak yerine zaman aşımına uğruyor..

Bende diyorum 1 sıra öne geçtim kim falını geri çekti acaba

Bende diyorum 1 sıra öne geçtim kim falını geri çekti acaba
O geri çekilmiş gibi gösterilen kişi benim galiba yahu bir türlü kısmet olmadı şu hatuna baktırmak bana. Bu gece de bakmadan sistemden çıkar herhalde artık yine başka bahara olcakmış gibi geldi bu deneyimden sonra bana ama. 3-4 fal en fazla bakıp gidiyor demiştiniz ya burada ondan dolayı

Evet 3-4 falı ben dedim yarın bakar ama mutlaka merak etmeyin

Ya bilmiyorum çokta olumsuz degildi yeni biri cikacak falan dedi ama ben en ufak bir olumsuzluk duyunca kötü oluyorum
Canım Binnaz topiğinde de yazmıştım ama burada detaylandırayım, benim durumum için de olumsuz konuşmuştu ve anlık doğruydu gerçekten, durumum hala olumsuz bu arada. Bana da yeni biri çıkacak yaza doğru onunla ciddileşeceksin demişti, yazın son ayındayız sanırım artık gelen giden olmaz. Demek istediğim; olumsuzsa canını sıkma. Ayrıca insanları bu kadar fazla bekletmesi de hoş değil bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…