tellwe.com'da bakılan fallar!

sanmıyorum ya burada görmedim çok kabul etmediğini. kaçıncı sıradasınız? beni de haberdar edin mutlaka merak içindeyim
Hala beklemede görünüyor 7 saat olmuş falı göndereli Bakalım ne zaman dönecek bana 1. Sırada görünüyorum şuan kalakala ben kalmışım ama henüz bir bakım yok
Seve seve veririm haber elbette

Hala beklemede görünüyor 7 saat olmuş falı göndereli Bakalım ne zaman dönecek bana 1. Sırada görünüyorum şuan kalakala ben kalmışım ama henüz bir bakım yok
Seve seve veririm haber elbette
ben de öyle olmuştum :) boşverin öylesi daha iyi enerjisini tazelemiş olur 3-4 kişiden sonra size gelmiş olmaz daha verimli bir bakımı olur bence. ben de yesilcingeneyi düşünüyorum icimdeki elifsucan ukdesini geçirdim sıra cingenede beni de aforoz etmezse tabi

İnşallah sana da aynısını yazmaz enerjimiz uyuşmadı falan diye aforozlamaz daha yolun başında dediğin gibi
Bu arada 24 saat olacak Elifsucan asla daha bakmadı benim fala o esnada kredim kaldı diye, sultanfalci diye bir yorumcuya su,ayna yorumu atayım dedm ama şimdiye dek falsepetindeki yorumcuların hepsinin dediklerinin tam tersi bir yorum yapmış olumsuz ötesi bir yorum. Baktıran ve doğru söylüyor ve genelde öyle çıkıyor o yorumcunun falları diyen varsa bir ses edin lütfen

Bu arada Falsepetini ben daha başarılı bulmuştum, binnaz ve bu tellwe ye nazaran. Akın Kurt a baktırdım kaç kez, ve gerçekten çok tutarlı bire bir doğru şeyler söyledi buradaki yorumları da okumuştum daha önce hatırlıyorum, akın kurt’un dedikleri çıktı çıkıyor diyenleri, inşallah benimki de çıkar diye dileyeceğim artık napayım. Anı ve geçmişi ve tespitleri cuk evet Akın’ın verdiği vadede çok çok gerçekçi ve yakın değil asla (maalesef) olursa buraya bildirim geçerim aylar sonra da zaten.

elifsucanı merakla bekliyorum ya.. fal sepetinde ben de bi dönem baktırdım Efsun Zengin'i beğenmiştim aklımda kalanlardan ama çok pahalı olduğu için kullanamıyorum bir süredir. tellweden daha kaliteli olduğu bir gerçek ben de yorumcuyum kaç kere başvurdum o kadar niteliğim olmasına dönmediler hiç referans istiyor herhalde

Oooww o zaman senden de bir yorum rica ediyorum cancağızım
Akın kurt’un fix giriş ve gelişme ifadesi ‘cancağızım’
Referans olarakta kendi müşterilerini gösterirsin Çok mantıklı bence

Oooww o zaman senden de bir yorum rica ediyorum cancağızım
Akın kurt’un fix giriş ve gelişme ifadesi ‘cancağızım’
Referans olarakta kendi müşterilerini gösterirsin Çok mantıklı bence
valla bilmiyorum hala bi yerlere gelememiş olmam saçmalık zaten akın kurt Instagram hesabından da canlı yorumlar yapıyor ritüel falan anlatıyordu biri önermişti bana ama burda yorumlardan kimi de beğenmedim çok genelgeçer konuştu gibi bir şeyler söylemiş orda bıraktım akını diğer övülen falcılara zeusa falan baktırdım

Zeus nasıl peki? Aktif oluyor mu sık? Ve önerebilceğin en iyisi bu bence diyebileceğin bir yorumcu var mı? Madem düştük bu fal krizlerine, çukuruna , layıkıyla seçim yapalım bari doğru adrese nokta atışı kendi kendimize terapi yöntemi çünkü cidden

Kıymetini bildir o zaman vazgeçme başvurmaya devam et bir kaç sitede başla en kötü, sonra yürür gidersin öngörülerine de sağlıksa

Zeus burda çok pohpohlanan falcılardandı ben o kadar iyi bulmadım analizler iyi ama abartıldığı kadar yok bence. en iyisi şu diyebileceğim biri olsa inan ben de hep onun kapısını çalıcam ama devri alem yapıyoruz doğru falcıyı bulmak ruh eşini bulmak kadar zor bence

Boşver canım yesilcingene bana da aynısını yaptı ilk falimdi hiç birşey hissetmiyorum enerjimiz uymadı deyip iade etmiş sonra elifsucana attım öylelikle yollarımız kesişti kendisinle

Boşver canım yesilcingene bana da aynısını yaptı ilk falimdi hiç birşey hissetmiyorum enerjimiz uymadı deyip iade etmiş sonra elifsucana attım öylelikle yollarımız kesişti kendisinle
Yalnız olmamamız güzel burada Ben de hala bekliyorum Elifsucan benim falımı yorumlayacak diye, yani 24 saati de geçti şuan 1 sırada görünmeme rağmen asla bakamadı noluyor ne bitiyor bilemiyorum valla Beklemeye değer çıkar umarım. Yesilcingene nin de olumsuz yaptığını duymuştum hep, felaket tellalı diye adlandırdıklarını da onu, yani neyse o onu söylüyorsa iyi de sırf olumsuz yorum yapmış olmak için yapması benim de canımı sıkardı. Elifsucan en azından umarım öyle değildir.

Ya bir de, tellwe de boşluktan atıp baktırdığım o yorumcu sultanfalci diye okudum da tüm yazdıklarını yeniden, baya demoralize edici, aşırı olumsuz. Ve herkesin bir ağızdan olumlu dediğini binnaz da da falsepetinde de (fal sepetinde 1 kişi hariç gerçi o da aynı bu yorumcu gibi aşırı olumsuz konuşmuştu beklenilen için Burcu karen bakmıştı) bu ikisi hariç herkes olumlu ve tam da tahmin ettiğim gibi pembe tablosuz en gerçekliğe yakın halde söylemişlerdi ama şimdi merak ediyorum Tellwe de sultanfalci ve falsepetinde burcu karen baktırıp, sonuçları doğru çıkan var mıdır acaba kızlar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…