- Konu Sahibi VivaLaJuicy
-
- #32.941
Bakalım inşallahÖyle düşünmeyin deneye yanıla buluyoruz doğru kişiyi. Belki sizinle enerjisi uyar çıkar dedikleri
Bende çıkmamıştı. Hadi çıkmasın bu ancak bu kadar saçmalanır.Elifsucan çıkmıyor diyin kızlar ya bu ne zehir zemberekti
Teşekkürler yorumunuz icinn bendede çıkmaması için umut doğdu...Bende çıkmamıştı. Hadi çıkmasın bu ancak bu kadar saçmalanır.
Offf deme!
Beni de tam 3 gündür bekletiyor kendisiBende çıkmamıştı. Hadi çıkmasın bu ancak bu kadar saçmalanır.
Ayyyyy demeyinOlumlu konuşmuştu mart - nisan vadesi vermişti bana ama çıkmadı. Daha da kötüye gitti diyebilirim.
Umarım gitmemiştir. Ama ben sanırım falsepeti topic te de okumuştum, Akın Kurt’un dediklerini birebir yaşayanları ve yazmışlar hatta sonrasında da akın a çıktı valla diye “e herhalde çıkacak kız bir şey görüyoruzds söylüyoruz” tarzı yaklaşmış…ama hadi hayırlısı neyse hepimiz için o olsun diyeceğim artık ne diyimBoşa gitti yani fal
Evet konuşması anlatımı çok kendinden emin esprili gerçekten de. Bir de fal sepetinde falcıların birbirlerinin yorumlarını görebildiğiyle ilgili epey konuşuldu belki de oralardan tutarlı geldi falı bilemedimAyyyyy demeyinhayal kırıklığına uğradım şuan bir kez daha ben de 2 kez baktırmıştım ona yıldızname dahil, baya başarılı bulmuştum ve kendinden çok emindi 2 yorumunda da hatta falsepetinde diğer baktırdıklarımla eşdeğerde aynı tarihlerde şeyler söyleyince umutlanmıştım
Vadesi ve dediği çıkmayanlardan demek he sadece anda ve geçmişte iyi e onu bizde biliyoruz zaten yaşadığımız bu sonuçta ama…
Ben oraya üye olduğum ilk zamanlarda ardı arkasına bir kaç gün arayla ya da baktırmak istemiştim mesela, o kadar kısa sürede vakitleri oluyor mu acaba ulaşmaya daha önce birisine attı mı bu kullanıcı fal, ve neler demiş sormuş diye bakalım, oluyorsa da nasıl bakıyorlar forumda aratır gibi mi acaba onu merak ettim bak şimdi. Çünkü saatler sürer o araştırma başka kimlere baktırmışım ve ne demişler diye bakılması diye düşünüyorum yani attığım fala odaklanma süresinden ziyade araştırmayla birlikte daha uzun sürer bana falımın yorumlanma süresi diye düşünüyorum. Ama normal süre zarfında yorumlanmıştı. O yüzden merak ettim okuyorlarsa da biliyorlarsa da ne şekilde bir sistemleri varEvet konuşması anlatımı çok kendinden emin esprili gerçekten de. Bir de fal sepetinde falcıların birbirlerinin yorumlarını görebildiğiyle ilgili epey konuşuldu belki de oralardan tutarlı geldi falı bilemedim
Yine de siz memnun kaldıysanız hala umut vardır bence inşallah dilediğiniz gibi olur
Hiç bilmiyorum sistemleri nasıldır ama dediğim gibi birkaç kez konuşuldu yorumları ve soruları görebildikleri. Belki vade ve sonuç kısmı için birkaç ipucu alıp gerisini kendisi yorumluyordur. Ben de Yağız okur için şüphelenip sormuştum hatta, sonra bi baktım ohoo herşeyi ben anlatmışım önceki sorulardaBen oraya üye olduğum ilk zamanlarda ardı arkasına bir kaç gün arayla ya da baktırmak istemiştim mesela, o kadar kısa sürede vakitleri oluyor mu acaba ulaşmaya daha önce birisine attı mı bu kullanıcı fal, ve neler demiş sormuş diye bakalım, oluyorsa da nasıl bakıyorlar forumda aratır gibi mi acaba onu merak ettim bak şimdi. Çünkü saatler sürer o araştırma başka kimlere baktırmışım ve ne demişler diye bakılması diye düşünüyorum yani attığım fala odaklanma süresinden ziyade araştırmayla birlikte daha uzun sürer bana falımın yorumlanma süresi diye düşünüyorum. Ama normal süre zarfında yorumlanmıştı. O yüzden merak ettim okuyorlarsa da biliyorlarsa da ne şekilde bir sistemleri var
İpuçlarını biz veriyoruz ya oh noooo! Bunu yapmamalıyız kızlarHiç bilmiyorum sistemleri nasıldır ama dediğim gibi birkaç kez konuşuldu yorumları ve soruları görebildikleri. Belki vade ve sonuç kısmı için birkaç ipucu alıp gerisini kendisi yorumluyordur. Ben de Yağız okur için şüphelenip sormuştum hatta, sonra bi baktım ohoo herşeyi ben anlatmışım önceki sorulardaSonra da diyorum bu adam bu kadar şeyi nasıl bildi
Başarılı yorumcu dediğimiz, biz leb dicez gerisini kendi tamamlayıp fazlasını bile bilen söyleyen olmalı sonuçtaHiç bilmiyorum sistemleri nasıldır ama dediğim gibi birkaç kez konuşuldu yorumları ve soruları görebildikleri. Belki vade ve sonuç kısmı için birkaç ipucu alıp gerisini kendisi yorumluyordur. Ben de Yağız okur için şüphelenip sormuştum hatta, sonra bi baktım ohoo herşeyi ben anlatmışım önceki sorulardaSonra da diyorum bu adam bu kadar şeyi nasıl bildi
Merhaba, daha bu hafta ve geçtiğimiz hafta Fal Sepeti’nde Nesibe, Akın Kurt ve Melisa ya baktırdım. Gelecekle ilgili vaatleri için bir şey diyemem henüz yaşanmadan. Melisa’nın geçmiş ve şimdiki zaman tespitleri çok iyiydi. Tahmin bile edemeyeceğim yani bilmemesi gereken ayrıntılara girdi. Yaptığı yorumlar çok yerindeydi. İnanın üç harflilerle çalışıyor. Başka açıklaması olamaz. Bir iki cümle kurdu ağzım açık kaldı şimdiki zamanla ilgili… Su falı baktırdım. Akın Kurt’ a da yıldızname baktırdım. O da iyi ve başarılı bence. Sadece diğerlerine göre deneyimsiz olduğundan inandırıcı gelmiyor çok fazla söyledikleri; ama tespitleri çok iyiydi onun da. Nesibe Hanım’ın o kadar kredisi yüksek deneyimli diye baktırdım. Hayatımda baktırdığım en iğrenç faldı. Adeta konuşup cümle kuramıyor. Bir cümleyi 7 defa tekrar etti ,10 dk lık süreyi doldurmak için. Çok uyduruk baktı. Ne dediği anlaşılıyor ne de kurduğu kelimeler. Iııııı deyip duruyor. Kesinlikle konsantre olmamıştı. Böyle yapacağını bilsem baktırmazdım. Burada okuduğum övgülerden ve yorumlardan dolayı bu üçüne baktırmıştım. Kesinlikle Nesibe Hanım övüldüğü gibi biri değil. Ya da bana uyduruk baktığı denk geldi. Ona da Katina baktırmıştım.Bu arada Fal sepetinde önerebileceğin, başarılı ve falı çıkmış çıkan yorumcular var mı?
Akın Kurt, Gökhan Keskin, Duygu Aura ve Ayten ce deneyip beğendiklerim arasında. Bunlar dışında Didar Evren var denemek istediğim bir de Mısırlı Talia ama emin olamadım yine de. Önerilerini bilmek isterdim.
Akın’ı ben de gerçekten çok başarılı buldum ama Melisa ondan daha iyi gibi bir sonuç var burada söylem ve deneyimlerin üzerine, ona hiç baktırmamıştım ama şimdi çok heveslendim oysaki bir süre ara verelim vadelerim uzak olsa da bekleyeyim diyordum ama yine fala gitme düşüncesi cazip gelmeye başladı an itibariyleMerhaba, daha bu hafta ve geçtiğimiz hafta Fal Sepeti’nde Nesibe, Akın Kurt ve Melisa ya baktırdım. Gelecekle ilgili vaatleri için bir şey diyemem henüz yaşanmadan. Melisa’nın geçmiş ve şimdiki zaman tespitleri çok iyiydi. Tahmin bile edemeyeceğim yani bilmemesi gereken ayrıntılara girdi. Yaptığı yorumlar çok yerindeydi. İnanın üç harflilerle çalışıyor. Başka açıklaması olamaz. Bir iki cümle kurdu ağzım açık kaldı şimdiki zamanla ilgili… Su falı baktırdım. Akın Kurt’ a da yıldızname baktırdım. O da iyi ve başarılı bence. Sadece diğerlerine göre deneyimsiz olduğundan inandırıcı gelmiyor çok fazla söyledikleri; ama tespitleri çok iyiydi onun da. Nesibe Hanım’ın o kadar kredisi yüksek deneyimli diye baktırdım. Hayatımda baktırdığım en iğrenç faldı. Adeta konuşup cümle kuramıyor. Bir cümleyi 7 defa tekrar etti ,10 dk lık süreyi doldurmak için. Çok uyduruk baktı. Ne dediği anlaşılıyor ne de kurduğu kelimeler. Iııııı deyip duruyor. Kesinlikle konsantre olmamıştı. Böyle yapacağını bilsem baktırmazdım. Burada okuduğum övgülerden ve yorumlardan dolayı bu üçüne baktırmıştım. Kesinlikle Nesibe Hanım övüldüğü gibi biri değil. Ya da bana uyduruk baktığı denk geldi. Ona da Katina baktırmıştım.
Akın kurt ben de çıkmadııUmarım gitmemiştir. Ama ben sanırım falsepeti topic te de okumuştum, Akın Kurt’un dediklerini birebir yaşayanları ve yazmışlar hatta sonrasında da akın a çıktı valla diye “e herhalde çıkacak kız bir şey görüyoruzds söylüyoruz” tarzı yaklaşmış…ama hadi hayırlısı neyse hepimiz için o olsun diyeceğim artık ne diyim
Bu beni üzdüAkın kurt ben de çıkmadıı
Akın kürt bende çoktan patladı tek bir kelimesi dahi cikmadiBu beni üzdüBir Umut taciri daha mı diyorsunuz yani tüh be
Of kızlar o yorumlar ne ozaman yaa uffAkın kürt bende çoktan patladı tek bir kelimesi dahi cikmadi
Merhabalar uzun zamandır yazmıyorum birisini soracaktım benimadımiris var bana çok tutarlı fal baktı verdiği detaylar çok değişikti kafamı karıştırdı acaba falı çıkar mı merak ediyorum inş çıkar :))ona yollayıp memnun kalan var mı /))) instagramda aratttım kendi adıyla profili çıktı sizce baktırsam mı ne diyorsunuz :)))
7 krediye baktırmışım İnstagramdan yazdım aynı adı var kimse yazmazsa bugün baktıracağım :))) ilginç bir şey bildi bu detaydan haberim yoktu dün öğrendimNe kadara bakti canim ? Sen kahve mi yollamistin ? Ben de bakıyorum biraz objektif fal bakacak birisini de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?