- 19 Ağustos 2018
- 93
- 132
- 93
- 29
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
-
- #32.981
Zaten vadeler pek cıkmıyor ona takılmıyorum ama saydıkların iyi yani elifsucan da bana ilk zaman tutarlıydı ilk falı kısmen çıktı sonradan o da çelişti ama saydıkların diğerlerinden farklı bir de bir kız vardı bak onda da birşeyler çıktı bende sadecederen diye falı çıkan nadir oluyor helin1981 o da tutuyor çoğu insan beğenmiyor çünkü kısa ve canı ne isterse onu söylüyorinan aynı durumdayım biliyo musun bana da herkes farklı vade veriyo senaryolar ayrılıyo bi kısmı hayatına birileri girecek sonra kimsede seni bulamayıp dönecek diyo diğer kısım 1-2 aylık kısa süreçler veriyor pişmanlıkla dönüş yapacak diye.. kime güvensem şaştım hepsi hislerine güvendiğim defalarca gittiğim çok detay vererek aklımda soru işareti bırakmadan yorum yapan yorumcular anlamadım valla nasıl çıkıcaz bu işin içinden
sadecedereni baktırılcaklar listesine ekledim :) kısa olması önemli değil helin tutturuyo mu ondan memnunsanız ona da göz atacağımZaten vadeler pek cıkmıyor ona takılmıyorum ama saydıkların iyi yani elifsucan da bana ilk zaman tutarlıydı ilk falı kısmen çıktı sonradan o da çelişti ama saydıkların diğerlerinden farklı bir de bir kız vardı bak onda da birşeyler çıktı bende sadecederen diye falı çıkan nadir oluyor helin1981 o da tutuyor çoğu insan beğenmiyor çünkü kısa ve canı ne isterse onu söylüyorona da sık sık atıyorum
Bazen soruna değil ailenle ilgili bile bir şey söylüyor söyledikleri çıkıyor onun eski sevgilimle ilgili 4 sene önce baktırmışım fotorafını da atmışım öyle bir falı vardı o zaman olmayacağını devam edeceğini ve onun planlarını isteklerini hepsini söylemiş ve üstüne 2 sene daha sevgili olmuşuz sonuç dediği gibi oldusadecedereni baktırılcaklar listesine ekledim :) kısa olması önemli değil helin tutturuyo mu ondan memnunsanız ona da göz atacağım
helini de düşünücem o zaman teşekkürlerBazen soruna değil ailenle ilgili bile bir şey söylüyor söyledikleri çıkıyor onun eski sevgilimle ilgili 4 sene önce baktırmışım fotorafını da atmışım öyle bir falı vardı o zaman olmayacağını devam edeceğini ve onun planlarını isteklerini hepsini söylemiş ve üstüne 2 sene daha sevgili olmuşuz sonuç dediği gibi oldu
helin1981İsmi ne helinin
Bazen birkaç şeyi yanlış ifade ediyor hemen harcamayın yorumlarında gördüm sorun o aydınlatır kısa bakıyor gördüğünü söylüyor :) bence o durugörü yapabiliyor bazı anları söylüyorhelini de düşünücem o zaman teşekkürler
Canım bir de yeniruhlardukkanı bin adı ne tellwe de aratinca cikmiyorhelin1981
ben de arattım geçen çıkmayınca şaşırdım ama bakılan fallarımda görebiliyorum profiline de girebiliyorum. sanırım profil fotoğrafı değiştirdi, falcılar pp değiştirdiğinde onaylanma sürecinde falcı listesinde görünmüyorlar. bir iki gün daha bekleyin eğer hala görünmezse desteğe sorun istersenizCanım bir de yeniruhlardukkanı bin adı ne tellwe de aratinca cikmiyor
Bana dediği bir şey çıkmıştısadecederen den geldim. tavsiye etmiyorum :/
Gelişme oldu mu canımDün itibariyle elifsucan, zeyder ve Rezzan ablanın dediği şey oldu. Diğer konuda zeyder ve elifsucan farklı şeyler söyledi. Onun daha üç haftası falan var. Hangisinin bildiğini yazarım gerçekleşince.
Nereyeyeni gelenlerden beğendiğiniz var mı kızlar
tellweNereye
son derece iyiii çok ilgiliKızlar beyazboya iyimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?