Ben 5 sene bu yolda online,telefon,yuzyüze,şehir içi şehir dışı bir sürü fal baktırdım..hiçbiri çıkmadı...bazısı güzel hikayeleştirdi etkilendim,bazısı çok profesyoneldi o a ki ruh halime hitap etti etkilendim ama çıkmadı ve etkiden çıktığımda çok da bilmediğini farkettim.yani ben öyle biri olduğunu bilmiyorum rastlamadım...
en iyisi astoloji ile birleştirilen profesyonel bir tarottu ve o da bana şöyle demiş yada şöyle yapacak demedi sadece ne neden öyle oldu,bir daha olmaması için ne yapmam gerekli gibi o hayhuy içinde farkedemediklerimi anlattığı için hoşuma gitti..nerede yanlış yaptım gibi sorularıma yanıt verdi..yani illaki içinde bir hesap bir bilim bir eğitim çaba sonucu elde edilmiş olmalı benim için..
birde durugörü yeteneği doğuştan olan insan gerçekten böyle bir lutuf ile doğduysa insana yardımcı olmalı ;para karşılığı satılırsa sadece aşk acılarına yardımcı olursa azalacağını hatta geri alınacak olduğunu ''erhan kolbaşı'' dinletilerde kaynaklarla ,ayetlerle açıkladı bence de doğru..ben ikna oldum..
O yuzden eğitim almış bir tarot okuyucusu o anlık ihtiyaça katkısı açısından tercihim artık yani bu kafamla...İnsanoğlunun geleceği bilme ihtiyacı bitmez ama bu gerekli olursa hayat planlarımızda okul gibi hastane gibi bununda merkezleri olurdu diye düşünüyorum demek ki çok da herşeyi bilmememiz gerekiyor..
Neyse uzattım ..bence böyle işte...
böyle yazınca da sokak röportajlarında yerli yersiz bir yerden çıkıp günah diye bağıran teyzelere benzetiyorum kendimi ama aslında dediğim oyle değil pek :)