- 27 Ocak 2016
- 1.684
- 3.172
- 133
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
- #35.301
enerjimiz uyduysa artıkŞiir gibi yazmışsınız çok teşekkürler![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
enerjimiz uyduysa artıkŞiir gibi yazmışsınız çok teşekkürler![]()
enerjimiz uyduysa artık![]()
yok artıkGayet uydu şu an tellwe’de fal baksanız min 50 TL fiyat çekmeniz lazım znxnx
Kaçırdık cümbüş varmış :/y
yok artık![]()
cümbüş hep var...Kaçırdık cümbüş varmış :/
İyi haftasonlarıııııhepinize iyi haftasonları kızlar![]()
cümbüş hep var...![]()
tabi tabi..bir de eks ile şimdiki ile bir sıkıntı çıkarsa potansiyel olabilecek için de seçelim...ne olur ne olmaz...Şimdiki ile ilgili 3 kart seçeyim mi bende bırde Eks için
Cidden öyle olmuyor bende yokken isterdim istediğim olmayınca olanında önemi olmuyor kızlar insan yokken öyle gelşyor olunca yani hiç olmasa daha iyitabi tabi..bir de eks ile şimdiki ile bir sıkıntı çıkarsa potansiyel olabilecek için de seçelim...ne olur ne olmaz...
olan var rolmayan var bacım ne yaptıngöze geleceksin vallahi...
Münzevi
Kılıç sekizlisi
Araba
Eskibu yenisi miydi? ona göre yorayım anlamlı olsun...
ben çenemi tutamadım bugün ufak bir tartışma yaşadıkBu arada geri dönüş olursa söyleyinde kartlara birde o açıdan bakalım..hep beraber mükemmele ulaşalım....![]()
Anlatmak ister misin bacıben çenemi tutamadım bugün ufak bir tartışma yaşadıkhallettik gibi şu an ama bilemiyorumm
iyi hafta sonlarıııhepinize iyi haftasonları kızlar![]()
Evita ikincisi kupa yeşilimsi ya canım askm a gidiyor elim geçen ki muhabbet geliyor aklıma bişey de diyemiyorum böyle de kendimi tuhaf hissediyorum öyle derseler burada dediklerinizden dolayı itici bu ne ikilem
ayy çok teşekkür ederimm son günlerde ikimizin de işi yoğun zaten fakat hep birbirimize zaman ayırırdık yaklaşık olarak 3 haftadır ayıramadık hatta ben ayırdım fakat o ayıramadı yani arkadaşlarıyla çıktı demedi bizde şu gün buluşalım vs. çok zoruma gitti yani söyledim bende bunu çok uzamadı kapattık hemen ama huzursuz oldum tabiAnlatmak ister misin bacı