• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tellwe.com'da bakılan fallar!

Nakta bu yıl değişti, yıllardır ne dese yaşardım bu yılın başından beri tam tersi olmaya başladı ve bıraktım.

Lunara dediği olmadı ekimde iletişim demişti.

Şahsen önerecek bir kişi bile yok şu sıralar falcıların hepsi çöp.
Lunaraya fal baktırabilmek de büyük bir başarı bence 🤣

Nakta nın her dediği çıkıyor diyemem çıktığı da oldu çıkmadığı sa zaten gelecekle ilgili de şu vadede şu olacak diye pek söylemedi bana ama karşı tarafın zihin okumasını müthiş yapıyor.
Ben beğenmedim sallamış bana resmen dalga geçmiş

Bana yorumladı çok deli şeyler bilmiş ya şaşrdım garip geldi uzun zamandır böyle bri görmemiştim yani bazı şeyleri ayrıntısıyla bilmiş geleceği bilemem tabi de
karşı tarafın zihnini okuması muhteşemdir.

mısırlı talia da mı ig de bakıyor fal siteleri iyi değil gibi sanki ya lunara zaten yok
Lunara iyi mi geçen haftalarda açılım gönderdim sorduğun sorular bu açılıma uygun değil değil iptal ettim ertesi gün başka gönderdim çevrimiçiydi tüm gün nerdeyse bakmadı bende geri çektim baktıra bilen bar mı ona ya 🤦‍♀️

Lunara iyi mi geçen haftalarda açılım gönderdim sorduğun sorular bu açılıma uygun değil değil iptal ettim ertesi gün başka gönderdim çevrimiçiydi tüm gün nerdeyse bakmadı bende geri çektim baktıra bilen bar mı ona ya 🤦‍♀️

bi ara baktirilabiliyodu artik mucize😂😂

Back
X