tellwe.com'da bakılan fallar!

buna katılıyorum bak.....sana da bu hakkı tanıyacak ama ben erkeğim ben çıkarım sen evde otur gibi bir durumu olmayacak..

Reactions: cnu
Bugün 27 si biz aralıkta ayrıldık 9 Aralık

Sabır dedin mi o bende var, tabii benimki de haddinden biraz fazla. Sanırım karşıdaki insan da böylesini görmediği için esnettikçe esnetiyor. Gerektiği yerde görmezden gelme kısmına katılıyorum ama her insanın sınırları olmalı bence, kırmızı çizgileri olmalı ve onlar aşılmamalı.

Bu sabır ve görmezden gelme konularında çok doluyum ben, klişedir ben çok emek harcadım çok sabrettim muhabbeti ama gerçekten beni fazla sabırdan ve iyi niyetten harcadılar

kesinlikle saldım şu an diziye verdim kendimi çok teşekkür ederim tavsiyeleriniz için iyi ki varsınız kızlaarr

Burcun Başak terazi filan mı

Yok kendi burcum koç, alakasız yani çünkü normalde sabırsız bir burçtur aslında başka konularda sabırsızım hemen herşey olsun isterim falan, konu aşık olduğum adam olunca iş başkalaşıyor

Yok kendi burcum koç, alakasız yani çünkü normalde sabırsız bir burçtur aslında başka konularda sabırsızım hemen herşey olsun isterim falan, konu aşık olduğum adam olunca iş başkalaşıyor
Bende yay Burcu’yu. Aynı gruptayız ama aşk insanı mahvediyor hele ki hayırsız biriyse

Bende yay Burcu’yu. Aynı gruptayız ama aşk insanı mahvediyor hele ki hayırsız biriyse
Ateş grubu önce kendini yakıyor hayırsız olabilir hani herkes hayırlı olacak diye bişey de yok. Sorun ben neden bunu görüp önlem almıyorum. Sen doğru yolu bulmuşsun artık ben de bulurum inşallah

Ateş grubu önce kendini yakıyor hayırsız olabilir hani herkes hayırlı olacak diye bişey de yok. Sorun ben neden bunu görüp önlem almıyorum. Sen doğru yolu bulmuşsun artık ben de bulurum inşallah
Kızlar burayı takip edemedim,ben aslan burcuyum az biraz banada birşeyler yazın.Ama yükselen falan bilmiyorum.

İnsan severken görmek istemiyor aslında benim de gözümün önünde dururken kendimi suçluyordum ben beceremiyorum ben yanlış yapıyorum ben bunu yaptım ben şöyle davrandım halbuki ne yaparsan yap insan istediği bir şeyin her zaman çaresini bulur bir insan seni istemiyorsa ne yaparsan yap olmuyor insan gerçekten kalbe aşk girince beyin yolculuğa çıkıyor

Kızlar burayı takip edemedim,ben aslan burcuyum az biraz banada birşeyler yazın.Ama yükselen falan bilmiyorum.
Aslan Burcu egoist ve parayı sever ateş grubu olarak genelde Aslan kadınları kendi basına devlet gibi benim gözlemlediğim özel konulardada iyidirler ve bu arada liderlik vasfı oldukça yükseltir iş olarak da nadir Aslan Burcu olup işsiz olanı gördüm bu arada benimde öyle çok bilgim yok üstün körü

Pek iyi bir burcum yokmuş.

Ateş grubu olarak Koç Aslan yay şehvetlidir fazlasıyla bide ateş enerjisi olduğu için çabuk yanar söner bide bende şey çok fazla vardır istediğim istediğim anda olacak suan atıyorum şehir dışına balık yemeye gitmek istiyorum yarın olsun tamam bitmiştir o iş orada mesala yeni sevgilimden yüzük bekledim evlenme teklifi bekle dedi bende bi yanına s.K dedim afedersiniz neyse 14 şubatta bana tektaş almış dedim kabul etmiyorum zamanında istedim ben dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…