- Konu Sahibi VivaLaJuicy
-
- #38.501
Teşekkürler canımYulee yi ben beğenmiştim sorduğum soru onun verdiği vadeden daha erken oldu. Bir iki söylediği için vade var ancak öyle anlayabilirim. Serüvene üst üste atmazsan iyi bence yıllardır bende sonucu bilir. Biraz kısa bakar ama.
Aynen Sümeyra ablanın her dediği çıkıyor 2 aydır yorum alıyorum daha 1 defa çıkmayan olmadı ne derse %100 çıkıyorKesinlikle baktır diyemem de Deva, Irmak ve Sümeyra'yı beğeniyorum.
Bende Sümeyrayı severim ama böyle reklama gerek yoktu yeni üyeAynen Sümeyra ablanın her dediği çıkıyor 2 aydır yorum alıyorum daha 1 defa çıkmayan olmadı ne derse %100 çıkıyor
Sümeyra ben de patladı dedikleri de çıkmadı
Destege sormak lazim. Bi kac kisi sorunca iletiyorlar ama bir kisi sorunca bir sey yapmiyorlar vip paket alin diyorlar ekstra ödüyorsunBinnaz’dan eflatun may aylardır online olmuyor. Kendisi nerde bilen var mı? Başka yerde fal bakıyor mu?
Soruyorum hemen belki dediğin gibi birkaç kişi sorarsak yanıt gelir.Destege sormak lazim. Bi kac kisi sorunca iletiyorlar ama bir kisi sorunca bir sey yapmiyorlar vip paket alin diyorlar ekstra ödüyorsun
Daver gerçekten Deva. İyi oldu bu bilgi:) makbuleabla nasıldı? Denemeye değer mi?Daver ya da Makbuleablaya baktıran var mı?
Ben de baktırmadım o yüzden sormuştum nasıl diyeDaver gerçekten Deva. İyi oldu bu bilgi:) makbuleabla nasıldı? Denemeye değer mi?
Ben beğenmiştimDaver gerçekten Deva. İyi oldu bu bilgi:) makbuleabla nasıldı? Denemeye değer mi?
ben lucky01'i begendim bayakızlar april_04, lunatarot, lucky01 bu kişilerden birine baktırıp memnun kalan var mı hem ucuz hem yorumları güzel merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?