- Konu Sahibi VivaLaJuicy
-
- #39.581
Bana 3 hafta sonra olacak dediği şeyin üzerinden neredeyse 5 hafta geçti ama ben pek vadeye takılmıyorum yani üzerinden aylar geçmediği sürece :)Kamelyam için çıkmadı diyen var mı peki arkadaşlar?
Önemli bir konu muydu canım?Bana 3 hafta sonra olacak dediği şeyin üzerinden neredeyse 5 hafta geçti ama ben pek vadeye takılmıyorum yani üzerinden aylar geçmediği sürece :)
Ya şöyle genel bir baktığımda bana pek uymamış falı aslındaKamelyam için çıkmadı diyen var mı peki arkadaşlar?
Özelden yazayım canım falcılar burayı okuyormuş ya ifşa olurum diye korkuyorumÖnemli bir konu muydu canım?
Kizlar kamelyama fal attim, sadece sorularimi yanitlamis genel olarak hic bir sey anlatmadi. Cok uzuldun
Kamelyama ben baktırdım 2 kere vadesi çıkmadı genel yorum yaptı ilk akıl okuma baktırdım ordan doğum haritasından destek alarak yorumladı güzeldi. diğerini katina baktırdım kartlardan bağımsız yorum yaptı öyle söyleyeyim beğenen çok ama ben bilemişyorum çok kararsızım onun hakkında çok tatmin olmadım bu tabi benim görüşümKamelyam için çıkmadı diyen var mı peki arkadaşlar?
Fallawyu fal attım şartlı baktı zaten çok yüzeysel ve olumsuz bir fal bakmış çok acımasız yorum yapmış
İnşallah Banada çıkmazfallawyu cok kisiye sartli bakiyo ama sasirdim ben pembeci diye biliyorum onu. bana da çevreme de hep pembeydi hic cikmadi
Ben son zamanlarda dehşet baktırdım enerjim bozuldu bide nie kimse güzel fal bakmıyor hepsi yüzeysel yorum yapıyorİnşallah Banada çıkmaz
Fallawyu için şaşırdım hep olumlu yorum yapardı, sanırım pembeci dedikleri için biraz da olumsuz yorum yapayım demiş :)Ben son zamanlarda dehşet baktırdım enerjim bozuldu bide nie kimse güzel fal bakmıyor hepsi yüzeysel yorum yapıyor
Dediklerinin tersi mi oldu yoksa vadeler mi çıkmadı peki?fallawyu cok kisiye sartli bakiyo ama sasirdim ben pembeci diye biliyorum onu. bana da çevreme de hep pembeydi hic cikmadi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?