tellwe.com'da bakılan fallar!

Kizlar kamelyama fal attim, sadece sorularimi yanitlamis genel olarak hic bir sey anlatmadi. Cok uzuldun

gene iyi. arkadasim gecenlerde 3 soru sordu kamelyam birini cevapladi kalani cok genel yorumdu. vadesi 13 gun. ama baska arkadasima cok acayip bilmisti. gunluk moduna gore ya ozeniyo ya oylesine bakiyo bence

Kamelyam için çıkmadı diyen var mı peki arkadaşlar?
Kamelyama ben baktırdım 2 kere vadesi çıkmadı genel yorum yaptı ilk akıl okuma baktırdım ordan doğum haritasından destek alarak yorumladı güzeldi. diğerini katina baktırdım kartlardan bağımsız yorum yaptı öyle söyleyeyim beğenen çok ama ben bilemişyorum çok kararsızım onun hakkında çok tatmin olmadım bu tabi benim görüşüm

Ben son zamanlarda dehşet baktırdım enerjim bozuldu bide nie kimse güzel fal bakmıyor hepsi yüzeysel yorum yapıyor
Fallawyu için şaşırdım hep olumlu yorum yapardı, sanırım pembeci dedikleri için biraz da olumsuz yorum yapayım demiş :)

Duygu Deniz, Işılay Can, Sevgi Derman, Gökçe Aksoy, Arya Çiçek, Gökben Işık denediniz mi? Öneri değil meraktan soruyorum.

ışılayı denedim durumu bildi ama dediği olmadı
Sevgili denemedim dene derseniz deniyeyim
Gökçe’yi yeni denedim değil olmadı ama aralarında en güzel bakan karşı tarafın kurduğu cümleleri aynen kuran oydu adamla yaptığım konuşmayı aynen söyledi
Arya bende ilk falı çıktı ama sonrakiler çıkmadı hatırlamıyorum ama bakım şeklini gökbeni bilmiyorum

Eklentiler

• IMG_8628.webp
    19,5 KB · Görüntüleme: 23
Bunları denedim ilk falı çıkanlar elana çıkmıştı ama çevrimiçi olmuyor nesibedr çıkmıştı ama çok pahalı Gökçe bide sevdim diğerleri bende kötüydü

Gülü o kadar övdüler yok bide böyle fal gibi değil ya çoğu sanki arkadaşım yorum yapıyor

singingbirds Burda öneri aldığım aynı kişileri sevdiğim kişi nerelerdesin birini önermelisin bu aralar yine sorunlarım derya deniz​

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…